Wpisy 24 905 – 25 004
21 lipca 2008 18:31 → 23 lipca 2008 22:07, 100 wpisów
hnatek11:"kuchnia" doboru typów skutkujących dość wysokimi trafieniami ALE ZAZNACZAM: w analizowanych losowaniach - zawarta jest ze szczegółami w moich wpisach począwszy od 28.06.Masz więc żródło do samodzielnego dalszego śledzenia i analizowania dalszych losowań...Ktoś wczoraj pisał,że dało mu to już trafienie 5z5 więc i Tobie tego życzę!
Ja piernicze,masakra. O czym WY piszecie!? Kody... Itp. To jest fart żeby trafić...FART!
oj tam z ta loteriadą! naiwniacy! tzreba bylo rano wchodzic teraz jest przeciazenie!
Witam wszystkich graczy. Mam małe pytanie do tych co grają w fortunie. Czy można postawić tylko jedną liczbę, bez innych zdarzeń na kuponie, bo w millenium - minimum 2 zdarzenia.
można postawić jedną liczbę wygrana minus podatek razy 3 stawki postawionej
edi8: kontynuuje, jeżeli postawisz system to na pewno nie bedziesz mial max wygranej (czytaj 90zł).
Najpierw pomyślałem, później napisałem.
Nie znam zasad płacenia nagród przez tego buka, jeżeli gra się w systemie, ale troche znam się ogólnie na tym.
Być może płaci więcej, ale nie naginaj rzeczywistości.
Najpierw pomyślałem, później napisałem.
Nie znam zasad płacenia nagród przez tego buka, jeżeli gra się w systemie, ale troche znam się ogólnie na tym.
Być może płaci więcej, ale nie naginaj rzeczywistości.
Harborn:to Ty teraz naginasz...bo ja innemu userowi pisałem o kursie 50 w "E-fortunie" za 3 liczby w ML dającego przy minimalnej stawce 2zł trafienie netto 90zł natomiast Tobie obawiającemu się całkowitej przegranej w wypadku trafienia jedynie 2z3 zasugerowałem grę systemem 2z3,która da Ci za 3zł przy tym trafieniu 9zł netto w "E-fortunie" co jest znacznie lepszym wariantem niż wygrana w Lotto za 2,50zł przy takim samym trafieniu 2z3
zaledwie 2zł czyli nawet nie zwróci kosztów.Tak więc w dialogu z Tobą kwestia wygranej 3z3 poruszaną nie była a jedynie pisałem Ci o zabezpieczeniu Twojej wygranej - bo taką obawę wyraziłeś...Pzdr.
zaledwie 2zł czyli nawet nie zwróci kosztów.Tak więc w dialogu z Tobą kwestia wygranej 3z3 poruszaną nie była a jedynie pisałem Ci o zabezpieczeniu Twojej wygranej - bo taką obawę wyraziłeś...Pzdr.
Herborn:gdybyś na grę w "E-fortunie" się decydował to możesz rozważyć wariant podwójny bo obstawienie zarówno tych swoich 3 liczb jako system 2z3 ze stawką 1zł oraz za 2zł zakład prosty.Koszt tego rozwiązania to 5zł a ew.wygrana to przy wejściu 3z3:90zł z zakładu prostego oraz 27zł z systemu czyli razem 117zł a przy wejściu tylko 2z3 da Ci to opisane poprzednio wygranie 9zł czyli po odjęciu kosztów i tak zysk 4zł netto.
Z tej paczki wybieram 7 liczb i gram (14 zł.) DL - 8 11 18 23 35 36 39 42
kojot.liczby są w trakcie wyliczania w systemie pi nie powiem jeszcze.myślę ze na jutro rano będą.pozdrawiam
Dzisiaj padło 3/4 z czwórki - 38,40,44,50..spało od 322 losowań. :)
co sadzicie o liczbie 3 jak pewniak?? mowie oczywsicie o DL ja mysle ze to pewniak {3}DL.
Masz strone WWW?
Chciałbys ja dobrze ZAREKLAMOWAĆ?
Wejdz:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=404444503
Chciałbys ja dobrze ZAREKLAMOWAĆ?
Wejdz:
Witam.Proponuję dziś system na 6 liczb mogący mieć szerokie zastosowanie,bo zarówno do DL(po połączeniu z innym rozpisem na 6 liczb a więc 2x6=12) jak i do ML do gry 2z3.
Oto jego rozpis:
a/ 1-2-3
b/ 4-5-6
Przy trafieniu 3 liczb spośród 6 typowanych mamy GWARANCJĘ wygrania w jednym z 2 systemowych zakładów 2z3 "dwójki" oraz 10%-ową szansę na "trójkę".Przy grze np.w "E-fortunie" ze stawką 1zł koszt gry to 6zł a w/w trafienie już 3z6 da na którymś kuponie 2 trafienia - czyli 9zł.Przy trafieniu zaledwie 2z6 liczb nadal zachowujemy 40% SZANSĘ wygranej 2z3 na kuponie.
Po połączeniu 2 takich rozpisów otrzymujemy system do DL na 12 liczb na 4 zakłady po 6 skreśleń.
Oto jego rozpis:
a/ 1-2-3
b/ 4-5-6
Przy trafieniu 3 liczb spośród 6 typowanych mamy GWARANCJĘ wygrania w jednym z 2 systemowych zakładów 2z3 "dwójki" oraz 10%-ową szansę na "trójkę".Przy grze np.w "E-fortunie" ze stawką 1zł koszt gry to 6zł a w/w trafienie już 3z6 da na którymś kuponie 2 trafienia - czyli 9zł.Przy trafieniu zaledwie 2z6 liczb nadal zachowujemy 40% SZANSĘ wygranej 2z3 na kuponie.
Po połączeniu 2 takich rozpisów otrzymujemy system do DL na 12 liczb na 4 zakłady po 6 skreśleń.
kto pomorze w typowaniu do m.l nr tela 787907888
witam wszystkich deniss co z tobą obiecałeś to się odezwij,pozdrawiam
witam wszystkich...
znalazłem sposób jak ładnie zarobić na lotto a dokładniej na multi...
jeśli jest ktoś chętny do współpracy to proszę pisać na gg. 9668708
znalazłem sposób jak ładnie zarobić na lotto a dokładniej na multi...
jeśli jest ktoś chętny do współpracy to proszę pisać na gg. 9668708
warszawa zgarnia 6 w DL, dawno nie bylo 6 w wawie nareszcie nadzedl ten czas 9 milionkow.
Najdłużej oczekiwane liczby w ML to na dziś:
a/ 5 od 16 losowań
b/ 13,29,72 od 14 losowań
c/ 16,63,66 od 12 losowań
a/ 5 od 16 losowań
b/ 13,29,72 od 14 losowań
c/ 16,63,66 od 12 losowań
wszyscy jasno widzacy poprosze piec trafnych w duzym na dzis reszte rozkrece sam na bukmacherce GG 6504072
Masz strone WWW?
ZAREKLAMUJ JA !
Wejdz:
ZAREKLAMUJ JA !
Wejdz:
Jak Ci kopnę w dupę, to twoja reklama pokaże sie na płocie Stoczni Gdańsk
Sindbad,nie he he,bo moze faktycznie zaszczycil Nas Prezydent Walesa na tej stronce.Dla mnie bylby to ogromny zaszczyt.pozdrawiam.
Witam Cie serdecznie.Bardzo Cie przepraszam Edi8,ale mialem dzisiaj tyle zgloszen,ze po prostu nie mialem czasu zajsc.Postaram sie jutro.Ale skoro sadzisz,ze mozna to pewnikiem tak jest.Jak cos sie dowiem,to dam znac.Mysle,ze w moim miescie nie sa tacy Gamonie i cos Mi na ten temat Powiedza.pozdrawiam.
Moze 72,57,16,66,54,47,4167,63,65
ciekawe, ktore losowanie pokazali na wizji, próbne, czy na żywo. jeżeli probne, to nie ma kumulacji, a "wygrał" ktoś w dużym miescie. przejrzałem już ich, a moje spostrzeżenia się sprawdzają.
Czy za 3 płacą ? Czemu nie którzy ,robią z siebie, na tym czacie półmuzgów ! 16 zł
ja mysle ze bedzie kumulacja zbyt trudne liczby ! oszukanstwo to wszystko beda zapewne dazyc do kumulacji az do soboty 17-20 milinow ehh...
U mnie 5 trójek na 30 zakładów....przynajmniej się zwróciło :) czekamy na kumulacje:)
sluchaj HARBORN zagraj sobie u buka W DLOTKA ZA 4 ZETY NA 3 Z 4 I JESKI TRAFISZ 3-KĘ MASZ 495ZŁ A JESLI UDA CI SIE #4# TO WYGRASZ 1980ZŁ LUN NA 2 Z 3
TO ZA TRAFIONĄ #2# 49ZŁ
PO CO CI SYSTEMY,KOMBINACJE TYLKO TRAFIAC A JAKBYS CHCIAL TO ZAGRAJ NA #5# TO WYGRYWASZ 180.000ZŁ TAK TO JEST W FORTUNIE
TO ZA TRAFIONĄ #2# 49ZŁ
PO CO CI SYSTEMY,KOMBINACJE TYLKO TRAFIAC A JAKBYS CHCIAL TO ZAGRAJ NA #5# TO WYGRYWASZ 180.000ZŁ TAK TO JEST W FORTUNIE
Miki
nie pisz wielkimi literami bo sie zle czyta, a poza tym nie musisz mi przypominac, ze jak trafie, to wygram...
nie pisz wielkimi literami bo sie zle czyta, a poza tym nie musisz mi przypominac, ze jak trafie, to wygram...
Erka, wg tabeli to masz 3 czwórki i 4 trójki czyli za czwórki wygrana 3 x 177.50 = 532,5 + 64 czyli 596.5 ..o ile sie nie myle :)
dzieki piterex. Pierwszy system w zyciu, jak na poczatek to calkiem dobrze
Wam też strona loteriady świruje?? tzn nie da się kuponu zarejestrować bo wraca do strony logowania.....
no mi tez wlasnie nie dziala i sie mecze od prawie godziny... chyba dam spokoj do jutra;) dobrej nocy
Tak jak mówiłem mamy 13 mln kumulacjii :) tak przynajmniej na pudelku się wyświetla :)
oczywiscie ze można grać u bukmacherów w lotto np. fortuna dawny profesjonal,millenium,tipsport itd w fortunie moż na obstawiac lotto z 40 pańsyw tak wiec ebbi miał racje
Moje osiem liczb na ten tydzień do niedzieli włącznie:
07-15-34-39-42-54-63-67
07-15-34-39-42-54-63-67
Ale żenada!Ńie otwiera się ani Lotto.pl,ani Loteriada.pl.To poprostu żenada.
nie ma co sie podniecac kumulacją! oni juz dobrze wykombinuja zeby na sobote bylo 17-20 milionow ! 13 mln to narazie taka podpucha!
Oni tam nic nie kombinują w DL jest zawieranych za mało zakładów żeby trafić 6
Bardzo mi miło, że ktoś się podszywa pod mój nick, tym bardziej, że ma prawie taki sam pogląd, a raczej brak poglądów. Dawaj dalej.....
uważajcie na naciągaczy do wspólnej gry, którzy pojawiają się na forum, bo to może Was zniewolić i doprowadzić do bankructwa.
Jest czas wakacji i różne osoby próbują zmanipulować młodych, albo do sekt, albo do używania narkotyków, albo do wspólnego grania, czyli do początków uzależnienia od systematycznej gry,czyli hazardu.
Bądźcie czujni. CZUWAJ.
Jest czas wakacji i różne osoby próbują zmanipulować młodych, albo do sekt, albo do używania narkotyków, albo do wspólnego grania, czyli do początków uzależnienia od systematycznej gry,czyli hazardu.
Bądźcie czujni. CZUWAJ.
OPA Pozdrawiam a moje cyferki najpierw sprawdz ja nimi gram do niedzieli.Chcesz więcej kliniji na meila
Witam wszystkich:
Na dziś:21,30,71,77,
i ewentualnie 67, :)
Pozdrawiam.
Na dziś:21,30,71,77,
i ewentualnie 67, :)
Pozdrawiam.
MAGNETO
hura :))))
wreszcie zalogowałem się na Loteriadzie... :)))
co to jest????
hura :))))
wreszcie zalogowałem się na Loteriadzie... :)))
co to jest????
Co daje zarejestrowanie się na tej LEPER-jadzie?
Czy to kolejna Partia polityczna.Kto to wie, bo ja nie.
Czy to kolejna Partia polityczna.Kto to wie, bo ja nie.
oczywiście że będzie już o 21.05 oni każdego nia wiedzą jakiej kombinacji niema!
Witam!mam pytanie, jakie kupony biorą udział w loteriadzie? czy tylko te zakupione na chybił trafił, czy także te które się samemu skreśla? bardzo proszę o odpowiedz.Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych!!!
LILA kupony zakupione obecnie,po 21.07 nie ważne jakie,zdrapki,DL,EX,ML,TSN,KENO...
Hehe, ja dzisiaj nie posłałem swoich stałych zakładów na Express Lotka... Pierwszy raz od trzech miesięcy modlę się, żeby NIE wylosowali moich liczb ;) Niech padnie chociaż 3/5 to nie daruję...
OPA dzięki za odpowiedz i pozdrawiam oraz życzę wysokich wygranych!!!