Wpisy 2 498 747 – 2 498 846
20 listopada 2015 20:34 → 20 listopada 2015 21:41, 100 wpisów
krasnalka >> i znowu będzie wiszące to musi być stojące i machające
Może w Suwałkach trochę popada.
Pechowy.
Poszukaj na Elektrodzie opinii o tych kolumnach.
Poszukaj na Elektrodzie opinii o tych kolumnach.
Krasnalek ja dzisiaj strajk nie chcialo mi sie
Pechowy.
Podejrzewam, że te kolumny/nowe/ są wściekle drogie.
Podejrzewam, że te kolumny/nowe/ są wściekle drogie.
Isc
Krasnalek lepiej zacznij grac 5/5 za nie dlugo znowu ci padnie
Krasnalek co losowanie gralem w mini i tylko mini po 20 zakladow przez ostatnie 15losowan testowalem i metoda chybil trafil liczylem wszystkie wygrane jak i koszt zakupu wyszlem tylko 8zl do tylu i ani razu nie trafilem 4/5
Dzis mi sie nie chcialo isc do kolektury z powodu pogoda
20 zakladow co losowanie
ja mini zaczęłam znowu na swoje bo dawno nic nie było to może teraz coś się trafi
Poco grać jak nic niewchodzi
Ja gralem po 20zak co losowanie 15 losowan i jestem na stracie 8zl
Raz nie bylo wcale inny razem az 3 3/5 w jednym losowaniu ale wy tego nie rubcie w domu
Jeden zaklad co losoeanie wam starczy to tylko 1,25
Krasnalek dzis nie gram ide spac jutro 1zmiana platna 100procent na losowanie nie czekam kieca nogi w razie jak bym cos trafil w typowaniach lub wstalych zestawach to nic nie wygralem wrealu .tylko w tym kabarecie
Nawzajej pa
angierski to co obstawiasz po 2,5 bo najmniejszy nominał żetonu to chyba 5 zł
tam mozna szybko wygrac za dzien tyle co w miesiac sie zarobi
krasnalek poczekam jeszcze do 10 minut przed losowaniem bo teraz jestem czym innym zajety
z tymze jak masz 100 zl to jak stracisz to mowisz stop, a jak wygrasz ze 100 1000 w ciagu godziny to tez mowisz stop
prosty system: stawiasz na jeden kolor, jak po 10 seriach jestes do tylu dorzucasz 1 zeton i znow grasz 10 razy, konczysz jak jestes na plusie
angierski dawaj do białego dziś w kasynie impreza i duże stawki
bo wtedy jest fajny klimat nizapomniany, szczegolnie jak ma sie troche pieniedzy na granie