Wpisy 2 491 043 – 2 491 142
11 listopada 2015 14:23 → 11 listopada 2015 16:31, 100 wpisów
jutro musze kupic u jolki 20 giga keszy- bo nie dadzą jej premii ale skad wziąśc 400zł?
Marsz narazie spokojny może się rozkręci
tomeci vizad vasil jestescie panowie?pozdrawiammmmmmmna wieczór powtórka cyferek panowie i panie dla was
Witam
11 listopada 2004 zakupiłem domenę www.multipasko.pl i przeniosłem istniejącą 4 lata stronę pod ten adres ... tak więc w zasadzie mamy 15-tą rocznicę istnienia strony
11 listopada 2004 zakupiłem domenę www.multipasko.pl i przeniosłem istniejącą 4 lata stronę pod ten adres ... tak więc w zasadzie mamy 15-tą rocznicę istnienia strony
Aza ile pasko kupiłeś te domene
ładnie Pasko a czemu debiut na stronie 3 lata później ?pozdrawiam
dragon: 11-tą rocznicę www.multipasko.pl, a 15-tą rocznicę strony ogólnie
Witajcie. Hej!
dragon, szef ma rację... http://www.teksty.jeja.pl/338,szef-ma-zawsze-racje.html
Tak to było wczoraj.
1. Aga. wpis. 2 490 009. 15 liczb.
Podałem 4/15. Jest 3/15.
2. Krzysiek. wpis 2 489 994. 9 liczb.
Podałem 3/9. Jest 1/9.
1. Aga. wpis. 2 490 009. 15 liczb.
Podałem 4/15. Jest 3/15.
2. Krzysiek. wpis 2 489 994. 9 liczb.
Podałem 3/9. Jest 1/9.
Bonus ocalał.
Cena cena pasko
Vasil.
Nikogo nie ma, to idę.
Pasko to jakas tajemnica państwowa
domena z końcówką .PL ma jedną i tą samą cenę, i nieważne co sobie wymyślisz "z przodu".
Czy kupisz stronę www.aaaabbbbccccdddd.pl
Czy www.jakasdomena2015.pl
To cena będzie taka sama... różni są rejestratorzy, różne są ceny. Przeważnie pierwszy rok można nabyć promocyjnie, a każdy kolejny to już standardowo. Domeny *.pl kosztują około 100 zł / rok utrzymania.
Czy kupisz stronę www.aaaabbbbccccdddd.pl
Czy www.jakasdomena2015.pl
To cena będzie taka sama... różni są rejestratorzy, różne są ceny. Przeważnie pierwszy rok można nabyć promocyjnie, a każdy kolejny to już standardowo. Domeny *.pl kosztują około 100 zł / rok utrzymania.
Można kupić sobie dowolną, niezajętą jeszcze domenę.
Czyli nie można kupić www.multipasko.pl, no bo należy do mnie i została zajęta przeze mnie.
Jedyna szansa, to gdybym ja ją odsprzedawał, ale wtedy to już ja dyktuję cenę.
Natomiast wszystkie domeny wolne (nie zajęte) można kupić na tych samych zasadach.
Czyli nie można kupić www.multipasko.pl, no bo należy do mnie i została zajęta przeze mnie.
Jedyna szansa, to gdybym ja ją odsprzedawał, ale wtedy to już ja dyktuję cenę.
Natomiast wszystkie domeny wolne (nie zajęte) można kupić na tych samych zasadach.
Tak więc ja płacę obecnie rocznie około 100 zł za rok utrzymania domeny www.multipasko.pl
Podobnie mam np. domenę www.xlotto.pl za którą płacę podobnie.
Oczywiście domena to tylko domena... i co tam się pod nią znajdzie to zupełnie inna kwestia.
Ja musiałem następnie zakupić serwer i przypiąć do niego sobie tą domenę... a koszty serwera są zupełnie inne. Obecnie płacę około 1000 zł / rok, a bywało że i 2 razy tyle.
Podobnie mam np. domenę www.xlotto.pl za którą płacę podobnie.
Oczywiście domena to tylko domena... i co tam się pod nią znajdzie to zupełnie inna kwestia.
Ja musiałem następnie zakupić serwer i przypiąć do niego sobie tą domenę... a koszty serwera są zupełnie inne. Obecnie płacę około 1000 zł / rok, a bywało że i 2 razy tyle.
Aha ale ci się oplaca
Różnie było z tym finansowaniem strony. Od ponad 3 lat strona dobrze radzi sobie wyłącznie dzięki reklamom. Najlepszy pod tym względem było rok 2014 i ten rok będzie na pewno gorszy, ale wciąż jest dobrze. Tak więc m.in. od dłuższego zrezygnowałem z pobierania opłaty za program MultiPairs, który początkowo był ważnym elementem finansowania strony. Stawiam sobie różne cele. Chciałbym aby w ciągu 3 lat podwoiła się ilość odwiedzin na stronie
Pasko tak się stanie jak zrobisz możliwość rozmawiania w prywatnym np. pokoju. Teraz na stronie jest 135 osób a mało kto się udziela, nie raz jest tak ze nie wszyscy chcą rozmawiać na ogólnym czacie, nie każdy chce żeby go ktoś czytał. Pomyśl o tym jeśli możesz
tworząc możliwość rozmawiania bez wglądu innych, ściągnie to więcej ludzi.
Oficjalnie nikt tu nie może nawiązać ze sobą kontaktu ponieważ jest to czat ogólno dostępny, a wiadomo , że ludzie chcieliby np. pogadać bardziej "intymnie"
prywatne wiadomości będą No raczej to nie jest tak, że wszyscy się zlecą na multipasko rozmawiać ze sobą, bo są tu prywatne czaty Na pewno siłą strony są ekspresowo aktualizowane wyniki. I idę w kierunku aby 100% wyników pojawiało się równocześnie z wylosowaniem ostatniej kuli.
Janosik.Priwet! jak to mówią na zachodzie, sprawdź mi taki zestawik: MM 5,10,20,32,37,38,50,62,64
zgadza się ale nie tylko wyniki i losowaie jest tu najważniejsze, liczy się tez to ze można porozmawiać, powymieniać się doświadczeniem, informacjami, i wiele innych rzeczy które mogły by sciagac tu ludzi, . tak mi się wydaje
zarabianie na reklamie normalna sprawa, ale żeby na niej zarobić to wiadomo iles ludzi musi ta reklamę zobaczyć, kliknąć
saltosky: zgadam się. Strona ma charakter społecznościowy i był to jeden z moich celów zrealizowanych.
krzysio: przeczytaj sobie nagłówek
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,19141920,facebook-oglasza-coraz-lepsze-wyniki-finansowe-rosnie-dzieki.html
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,19141920,facebook-oglasza-coraz-lepsze-wyniki-finansowe-rosnie-dzieki.html
możesz użyć gryps i będzie prywatne nikt nie będzie wiedział o co chodzi
Może zrobimy w profilach / księgach gości, opcję przy pisaniu "prywatna wiadomość".
Wpisując taką prywatną wiadomość zobaczy ją tylko właściciel profilu i nikt poza tym.
Wpisując taką prywatną wiadomość zobaczy ją tylko właściciel profilu i nikt poza tym.
paczkiewicz a no ..>FB<< nic niestety nie są bezpieczny ..np kto załozy aa potem podrywa laska ..a potem zabiją rozwódka ..i co jak kiedy wiem
O super pomysł. Wszystko zależy od Ciebie. wydaje mi się , że strona powinna się w jakiś sposób rozwijać , żeby nie stałą się monotematyczna.
krzysio. Chodzi mi o to, że tam pisze, że "Facebook rośnie dzięki reklamom" to samo słowo, które ja użyłem.
słowo reklamom jakby było źle napisane Krzysio to by Ci się wyświetliło w momencie pisania, byłoby podświetlone
Dusia , mieszkałem też chwilkę na ul .Przemysłowej koło firmy Al -Port
Aga.
Masz rację, żle sprawdziłem.
Masz rację, żle sprawdziłem.
Dusia
Tosiek postanowił się szybko nachapać i nic nie idzie teraz
ale niedługo padnie bonio wymienią Tośka na nowego Tośka i przez jakiś czas będzie lepiej.
Tosiek postanowił się szybko nachapać i nic nie idzie teraz
ale niedługo padnie bonio wymienią Tośka na nowego Tośka i przez jakiś czas będzie lepiej.
paczkiewicz ..to nie jest zarabiac ..reklama ..to jest oferta i sexe ja to czego nie patrzeć
Andrew.
Zaraz sprawdzę.
Zaraz sprawdzę.
FaRaL ..za 3 dni póznie masz spotkaj u L**a ..ty przestaj wstydzisz ..ona nie boi sie jestes JUNIOREM