Wpisy 2 490 156 – 2 490 255
10 listopada 2015 19:56 → 10 listopada 2015 21:34, 100 wpisów
wizard - to tak jak z historią nasi królowie winko pociągali a w us za bawołami ganiali
Krzysztof znajdź mi prace wTarnowie to ci kasę odpalę
Witam mam do poprawy egzamin parktyczny Technika Administracji, z spisu spraw, czyli wypełniania dokumentacji. Czy mogła by mi pani pomóć ? Jest to bardzo ważne dla mnie, pisemny mam zaliczony to jest z Policealnego Studium Zawodowego.
9 liczb na wieczorne losowanie[38,49,53,60,61,64,70,72,75]
ok, mam nadzieję, że przesłanie dotarło i nie ma sensu się powtarzać spamując chata nie wiadomo czym.
Pasco - witam serdecznie.Mam pytanie czy może wiesz czy maszyna losująca w studio jest na trwale połączona z systemem zliczającym wygrane?.Z tego co wiem to są dwie różne firmy - jedna zajmuje się serwisem maszyny / kulki i inne sprawy/ i druga zajmująca się terminalami.
Lelek - co się z Tobą działo ?. Nie dostałam od Ciebie odpowiedzi.
Witam panie Januszu.
@ wizard
był tu taki czarek, też wygrywał i za to często pił
i już go nie ma...
pwwnie za neta zalegał
był tu taki czarek, też wygrywał i za to często pił
i już go nie ma...
pwwnie za neta zalegał
Dzisiaj będą w PUP po rozmowie z kobietą otrzymałem powtórnie profil II.
Paweł - przepraszam poszło do spamu i nie zauważyłam. Odpiszę jutro.
Pasko Pasko.
Pasko gdzie jesteś ?
krzysztof c - radzę Tobie zapisać się do grupy na jakimś portalu.Są takie portale gdzie można dowiedzieć się więcej o administracji. Administracja.pl. - czy podobne. Możesz wejść na Goldenline / to portal HR / - ale są tam ludzie którzy mogą Tobie pomóc. Pamiętaj nikt za Ciebie tego nie zrobi.
A dal tego kto by mi pomógł dobra nagroda czekała ale no cóż trudno.
Dla.
Amnie pup rwala panna
blood 5 is pumping
boje sie dzis tej 5 tki, zeby tylko nie wlazla
boje sie dzis tej 5 tki, zeby tylko nie wlazla
Znam liczby które padną dzis
Rrrooobbbeeerrrtttooosssaaa rwała panna oraz zna liczby które dziś padnączy do szczęścia potrzeba coś więcej
Czeba zaliczać panny bo życie krótkie
chyba nie dowiem się jak jest z maszynkami hmm - trzeba będzie wysłać zapytanko do TS a odpowiedź opublikuje tutaj
Dzisiaj kupiłem 2 zdrapki - Świąteczny Kalendarz ;
- w jednej 20 zł a druga zdrapię jutro
- w jednej 20 zł a druga zdrapię jutro
Niegrajcie szkoda kasy
faral ja niestety do tej zdrapki zupełnie nie mam szczęścia jakbym nie kombinowała to zawsze trafiam pustaka lub raz na kilka sztuk zwrot
gonzaga
gonzaga
Sam układalem kulki w maszynie
Jle osób zagralo to Itak nikt niewygra
http://www.poranny.pl/wiadomosci/bialystok/art/9075475,zadanie-o-uchodzcach-z-syrii-ilu-trzeba-zepchnac-z-tratwy-zeby-doplynac-do-celu-to-nie-fejk,id,t.html