Wpisy 2 490 056 – 2 490 155
10 listopada 2015 18:38 → 10 listopada 2015 19:55, 100 wpisów
Polska dla Polaków
Maciar mój idol
Zgrywus bo zapukam o5rano do twych drzwi
Tortury na więźniach pedofilach mordercach to moja wymarzona praca
dobre ludzie grajta na TS kasiury nie oszczędzajta
spadam nara
krasnalka
spadam nara
krasnalka
dzis wtorek 2
w euromilions 80 baniek funtow
jutro sroda 3, swieto 11
46 tydzien roku
21 tego imieniny janusza 6
niedobrego 66
75 rocznik
no tylko 9 na 10 bylo do wziecia dzis
w euromilions 80 baniek funtow
jutro sroda 3, swieto 11
46 tydzien roku
21 tego imieniny janusza 6
niedobrego 66
75 rocznik
no tylko 9 na 10 bylo do wziecia dzis
Don Antonio zbierze starych i młodych i wyruszamy na Rosję po wrak
Rrrooobbbeeerrrtttooosss powiedz mi proszę jakich Ty jeszcze innych masz idoli
Jarek to mój guru
to się inaczej gaja takie sprawy załatwia, a nie podburza społeczeństwo, że to był zamach
to teraz idź Rrrooobbbeeerrrtttooosss do swojego guru i niech da Tobie pracę
zgrywcio ja ci powiem tak ja w 99% nie wierze w zamach ale...pozostaje ten jeden procent i nieudolnosc, indolencja ekipy PO w dążeniu do wyjasniania skutków katastrofy...
czy ktos popierał PiS czy nie nie ma znaczenia zginął prezydent i oficjele a Tusk nie postawił się nawet jakiejs pani Anodinie z tego co pamiętam...
Zgrywus wreszcie cos mądrego napisales
ja mam obawy co do rządów PiS-u, zobaczymy zresztą... ale arogancja, buta władzy to juz przekraczało granicę przyzwoitości
i znikam, przepraszam za te polit. wywody
i znikam, przepraszam za te polit. wywody
a może Rrrooobbbeeerrrtttooosss czeka, aż praca sama do niego przyjdzie
Cześć w Mini Lotto 0/5 a Multi Multi 1/5 zobaczymy co będzie wieczorem, a u was ? Aha pojechałem busem do miasta, podpisać listę w PUP, termin był trzeba było jechać. Ale oprócz tego taka pani około ma z 30 lat ładna zaznaczam, pytała mnie aby uzyskał znowu profil II pomocy. Co jest dla mnie ważne w zdobyciu np pracy ? To ja odpowiedziałem, że ważne są zdobyte umiejętności, doświadczenie zawodowe, wiedza która przyda mi się później przy innych pracach wykonywanych. To tak spojrzała z takim jakby to powiedzieć uznaniem i uśmiechnęła się. No inne pytanie było ich więcej czy są jakieś przeszkody żebym teraz poszedł do pracy ? A ja no jestem na zasiłku uczę się na studiach, i parobem pewnie były z dojazdem jak praca była by gdzieś dalej. Ale powiedziałem, że ja chcę pracować ale za jakiś czas, do obiboków nie należę. I spytałem się czy dla mnie są jakieś oferty ? To przedstawiła mi: agenta ubezpieczeniowego za 2000 zł brutto i doradcę finansowego za 1750 brutto a i jeszcze kogoś teraz wam nie powiem. A i potem jak wróciłem pojechałem skuterem do niedalekiej miejscowości zapłacić ratę czesnego studiów 480 zł własnych pieniędzy. Dojazd nie mam własnego samochodu tylko mamy ale to taty jest.
II profil znowu uzyskałem.
Nie mam 2 t Keeway Goccia ponad 3 lata. Ale muszę dać do mechanika coś jak jadę i z początku jest problem z odpaleniem jego. A jak odpalę za którymś razem to zgaśnie i potem odpali. Ale i z początku to spada z obrotów jak jadę nie wiem czemu właśnie. I maksymalnie 50 km/h pójdzie z blokadami. Choć tak lepiej jest, bo był czas że jak jechałem po przejechaniu około 2 km stawał jak rozgrzany. Tata zmienił akumulator na nowy jak kupił i znowu to samo. Ale potem świecę na nową i już jechał tylko z wydechu mocno kopcił tak jakby na biało. I co zmienił olej wyciągnął strzykawką stary i lepszy wlał do środka. Blokady muszę dać zdjąć. A i powiedzcie gdzie są w Polsce te zakłady pracy, firmy, fabryki itd jak tata mówił jak przeważnie wiadomości pokazywali inni byli z rodziny, gdzie to jest i jak potem ma być dobrze ?
Blokadami.
na wieczór : 58,71,25,42,77
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bcac031d21b0f736b802eb6a6ec7cc9a o praca magazynier ktoś zainteresowany ?
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bafe6339040b1552d9ff6de61eaadea8 PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY ZA 2500 ZŁ BRUTTO kto chętny ?
POZYSKIWANIE KLIENTÓW,DYSTRYBUCJA MAKARONU,WYPISYWANIE FAKTUR
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?08090f2f74890be284230c016ff31d12 operator urządzeń do produkcji makaronu. Pakowanie i produkcja makaranu. Tak jest napisane.
Pakowanie i produkcja makaronu.
krzychu c daj już spokój ..... Twoje "oferty" są ogólnopolskie sorki europejskie rozkazy dla białych murzynków a taką padlinę nasza szanowna szlachta rządowa przyjeła w zamian za syty stół dotacji unijnej.
OMOCNIK OPERATORA MASZYN
Wynagrodzenie brutto: do 1 750 PLN +premia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: operator urządzeń do gięcia szkła
Już 4 prace wam przedstawiłem.
Wynagrodzenie brutto: do 1 750 PLN +premia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: operator urządzeń do gięcia szkła
Już 4 prace wam przedstawiłem.
Polska dla Polaków
Jan Pospieszalski zaprasza na Marsz Niepodległości 2015
https://www.youtube.com/watch?v=rEipGO4dDjw
Dziękuję Panie Janie
Jan Pospieszalski zaprasza na Marsz Niepodległości 2015
https://www.youtube.com/watch?v=rEipGO4dDjw
Dziękuję Panie Janie
widzisz Rrrooobbbeeerrrtttooosss ile jest pracy bierz przykład z krzycha
Pasco chyba musisz zmienić profil Twojego portalu - może przebijemy inne.Tematów ostatnio więcej niż wygranych w MM.
...gówno trzeba sprzątnąć, zmyć podłogę i spryskać detergentem.
lelek dawaj coś o kulkach
tomecki: 1800 e warte grzechu he he
rudi : oboki i powtoreczki typujesz - cwanie
rudi : oboki i powtoreczki typujesz - cwanie
ostatnio gram tylko na liczby pierwsze - jak wiadomo jest ich tylko 22 / od 1 - 80 / to po co mam obstawiać jak 1-80, żadnego wielkiego wyniku nie mam ale na parki i trójki można grać - w sumie nie spodziewam się dużej wygranej - do dużej wygranej jest tylko potrzebne szczęście nic więcej
lelek co racja to racja też odpuściłem sobie 10 skresleń chyba że z chybika . Nastawiam się na 3-4 cyferki wydając 10 lub 15 zł.
poszla trojca, 5 tka, 6 stka, dwie 8 mki
jak dzis nic nie trafie to sie wk
jak dzis nic nie trafie to sie wk
tylko ze u nas 11,11
a w usa dzien niepodleglosci 4,07
trzeba wykorzystac te info
a w usa dzien niepodleglosci 4,07
trzeba wykorzystac te info