Wpisy 2 489 456 – 2 489 555
9 listopada 2015 20:23 → 9 listopada 2015 21:38, 100 wpisów
Tomecki.
Możesz liczby ze wpisu 439 zezłomować.
Tylko 3/10.
Możesz liczby ze wpisu 439 zezłomować.
Tylko 3/10.
Koniec żartów.
Przerwa.
Przerwa.
Janosik.Dzieki za sprawdzenie. Jak będzie więcej to w przyszłym tygodniu w Twoim pięknym mieście stawiam
wedlug mnie to bardzo dziwne zeby bonus byl okolo 10 razy wygranej 10/10
Andrew.
Jeszcze godzina do losowania.
Mam tam u Ciebie taką szczęśliwą kolekturę koło placu to wyślę jak będę w drodze z PŁN na PŁD..
ja mam cichą nadzieję że janosik poratuje jednym pewniaczkiem na jutro
byłam tydzień temu w zakopanym a w białym dunajcu nocleg u TOPORA
i tam w gdansku i okolicach sa kolektury i tam pisze glowna wygrana
z tych "sprawdzeń" janosika czy krasnala lub innych to jest takie prawdopodobieństwo jakby zrobić sobie własne kulki i bębęn losujący i sobie z niego wyjmować cyferki
Janosik 2009 zna losowanie nastepne bo pracuje w totolotku i podaje prawdziwe wygrane przyszlych lsosowan
Nie wiem czy się sprawdzi, ale u jednej osoby w profilu w typowaniu jest 7/10.
Mogę się mylić, dlatego nic więcej nie napiszę.
Angierski.
Nie pracuję w totolotku.
Nie pracuję w totolotku.
witam
kamila
Vasil. Nie.
zycze 10/10 kamila
Trafić 8/10 w MM to jest wyczyn.
Brawo.
Brawo.
15,16,24,25,34,35,46,47
janosik nikt nikomu nie zabrania sprawdzanie innym liczb jakimś systemem czy w programie, po prostu ja idę w regułę 3, 4 losowań
Zimy jeszcze nie widać.
Wrocław. +14.
Białystok. +9.
Wrocław. +14.
Białystok. +9.
JAnosik 8/10 to fakt fajna rzecz... tylko boli jak bez plusa...
Maykon.
Ja nie sprawdzam liczb systemem, ani programem.
Ja nie sprawdzam liczb systemem, ani programem.
Vasil .
Nie.
Nie.
8/10 trafia się raz na około 6 - 10 lat systematycznego grania.
Mam jeden stały zestaw... staram się go zawsze puścić...10 dni byłem z dala od kolektury.... i..... lepiej nic nie mówić. AAA i lepiej nie sprawdzać potem...
Zgrywus.
Tak piszemy > wahadełko <
Koniec żartów.
Dawać losowanie.
Dawać losowanie.
Medea.
Cześć wam wszystkim mam takie do tekstu pytania 2 testowe na jedno dobrze dałem ale które tu poprawne ?
Tekst nr1
Niechaj młodzieniec nie zaniedbuje filozofii, a i starzec niech się nie czuje niezdolny do dalszego jej studiowania. Dla nikogo bowiem nie jest ani za wcześnie, ani za późno zacząć troszczyć się o zdrowie swej duszy. Kto zatem twierdzi, że pora do filozofowania jeszcze dla niego nie nadeszła, albo, że już minęła, podobny jest do tego, kto twierdzi, że pora do szczęścia jeszcze nie nadeszła albo, że już przeminęła. Powinni przeto filozofować zarówno młodzi, jak i starzy; ci
Tekst nr1
Niechaj młodzieniec nie zaniedbuje filozofii, a i starzec niech się nie czuje niezdolny do dalszego jej studiowania. Dla nikogo bowiem nie jest ani za wcześnie, ani za późno zacząć troszczyć się o zdrowie swej duszy. Kto zatem twierdzi, że pora do filozofowania jeszcze dla niego nie nadeszła, albo, że już minęła, podobny jest do tego, kto twierdzi, że pora do szczęścia jeszcze nie nadeszła albo, że już przeminęła. Powinni przeto filozofować zarówno młodzi, jak i starzy; ci
Lila.
Krzysztof c.
Tu filozofów nie ma.
Tu filozofów nie ma.
Totalizator Sportowy najwieksza ściema 21 wieku
Krzysztof c.
Na Twoje pytanie jest wstanie odpowiedzieć tylko Medea.
Na Twoje pytanie jest wstanie odpowiedzieć tylko Medea.
Kiedy TS ma zamair wejsc do sieci ktos ma jakies informacje?
4min 12,14,17,19,22,23,24,36,37,47,49,54,61,63,66,68,72,74,76,79,80
59 - 73. Liczby na NIE.