Wpisy 2 485 620 – 2 485 719
6 listopada 2015 13:58 → 6 listopada 2015 15:00, 100 wpisów
ciekawe co dziś obstawił księciunio???
Islandorka na 14 sta 5,9,66 na sucho
Zbyniu chyba wiesz zelepiej na mokro...
zbyniu nie mam takich...
Jak mam powiedzieć dziewczynie, że mi się podoba zaprosić ją na jeszcze ? Bo jutro mam zjazd na studiach i się zobaczymy. Jak to zrobić, zagadać pomóżcie ?
TS pamiętaj w najbliższej przyszłości o liczbie 04.
Boże ratuj...krzysztof c ales ty upierdliwy...żadna się z tobą nie umówi...
serw no nie gadaj...
Ale nogi ale kieca nie dawaj moich liczb gdy nie gram
jakie to muszą być studia jak krzystof tam sobie radzi...a potem mamy takich fachowców...
Serw.
Dobrze gadasz.
Dobrze gadasz.
ADMINISTRACJA !!!
marvian a skąd mam ci je wsiąść ?
Pasko
Dopisano wyniki Multi Multi
04,10,17,20,22,24,25,29,32,36,42,46,47,50,54,63,70,77,78,79
Plusem jest liczba: 47
04,10,17,20,22,24,25,29,32,36,42,46,47,50,54,63,70,77,78,79
Plusem jest liczba: 47
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 6594 zestawów od 889 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 7 062 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 12 114 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- jurek61 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 520 zł = 52,00 x koszt gry
- goryl - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 760 zł = 38,00 x koszt gry
- withinka - koszt gry: 42,50 zł, wygrana: 604 zł = 14,21 x koszt gry
- janto - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 54 zł = 10,80 x koszt gry
- islandorka30,5 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 288 zł = 5,76 x koszt gry
456.
Islandorka jak wrealu
Zbyszek jak i ty...
Na suchooooo
630.
TS pamiętaj o liczbie 04.
Pamiętał. Wylosowali.
TS pamiętaj o liczbie 04.
Pamiętał. Wylosowali.
medusia widzisz piatek dla 6-tek...szczesliwy...
Isladorka
dzieki Wszystkim
KTO Z WAS POMOŻE MI DO EGZAMINU PRAKTYCZNEGO TECHNIKA ADMINISTRACJI ???
Islandorka jak ci poszli no mokro
Torsan
Zbyszek ja wczoraj też 4 w l+ na sucho... tak to można grac...
krzysztof a jaki masz temat pracy?
Medea76
mrówka poległas w tym momencie.on cię zagada...
Z Policealnego Studium Zawodowego zostało mi do zdania każdy papier może się przydać w życiu prawda.
Islandorka lepiej grajmy na mokro bo na sucho nie wyplacaja
no to do wieczornych losowań TS znowu lepszy ode mnie
miłego popołudnia
miłego popołudnia
krzysztof_c
Egzamin praktyczny to zadanie do rozwiązania czyli zazwyczaj praca z jakąś decyzją adminsitracyjną. Musisz po prostu znaleźć przykłady z zeszłych lat to zobaczysz o co biega
albin,mrówka
Egzamin praktyczny to zadanie do rozwiązania czyli zazwyczaj praca z jakąś decyzją adminsitracyjną. Musisz po prostu znaleźć przykłady z zeszłych lat to zobaczysz o co biega
albin,mrówka
o kurcze meduśka zerkłam na twój profil,coś mnie tak wyprzedziła...poczekaj na koleżanke...
medea76 za co ?
Zbyszek a ileż to ci już wypłacili???
Tak jak od tamtego roku jest nowy egzamin i taki proste tylko nie jest w końcu za pierwszym razem miałem 54% a drugą lepiej 66%.
no gdzie księciunio i drapek...chwalić sie...
Krzysztof c.
Toporek mam naostrzony, zaraz utnę ten Twój głupi łeb i skończysz tutaj swoje jęczenie o pomocy.
Baranie bierz się za naukę.
Toporek mam naostrzony, zaraz utnę ten Twój głupi łeb i skończysz tutaj swoje jęczenie o pomocy.
Baranie bierz się za naukę.
Janosik 2009 a może chcesz [przeżyć na twarzy cios ala Klitschko ?
Ostatni raz 4/5 minilotka ponad 550zlislandorka
oj torsanku widzisz zagadali mnie, i nie spytałam o gacie...
Koniec sierpnia
Janosik 2009 a może chcesz przeżyć na twarzy cios ala Klitschko ?
medea, jakby miał mnie zagadac krzysztof...to juz byłoby po mnie. Nie tak szybko kolezanko....
Zbyszek jak masz to se graj a już nie mam kasiory...
krzysztof_c
zajrzyj sobie choćby tutaj http://www.egzaminzawodowy.info/technik-administracji-zadania
zajrzyj sobie choćby tutaj http://www.egzaminzawodowy.info/technik-administracji-zadania
piszą ze dziś moj fartowny dzien...moze i tak ale nie w ralu,dlatego na wieczorek mam jeszcze mini jak nic nie bedzie to koniec z ts...iech se szukają naiwnych...
Islandorka ja nie gram co losowanie ale chyba zagram dzis na mokro 20zakladow zhybika minilotto
krzysztof lub opcja bez opłat czyli strona komisji egaminacyjnej np. z 2012 roku https://www.komisja.pl/pobierz/zawodowy/informatory/informator_Z089_334306_TADM.pdf
Z tego co pamiętam z czasów gdy uczyłam w szkole policealnej dla dorosłych i uczestniczyłam w egzaminach praktycznych to zadania praktyczne są do siebie zbliżone.
Z tego co pamiętam z czasów gdy uczyłam w szkole policealnej dla dorosłych i uczestniczyłam w egzaminach praktycznych to zadania praktyczne są do siebie zbliżone.
To pani mi może pomoże ? Proszę odwdzięczę się.
Zapisze je wstalych zestawach
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 10 wygrane 9/10
Bonus Multi Multi: 2 160 000 zł
Chyba ktoś zagrał dziesięciokrotną stawką.
Rekordowy Bonus miał/chyba???/ około 2 340 000 zł.
Witam ludzie telefon wnaprawie mialem 4-10 Realu marności nad marności
Starsza kobieta po 80 przeklinala jak najęta wkolekturze ze niewygrala
Medea.
medea76
Rano /wpis. 446 doktora/ sprawdziłem mu liczby.
Wyszło mi: 2/5. Jest 3/5.
Doktor po tej informacji zrezygnował z wysłania MM.
Krasnalka podała rano liczby na NIE.
5/20.
Wyszło mi: 2/5. Jest 3/5.
Doktor po tej informacji zrezygnował z wysłania MM.
Krasnalka podała rano liczby na NIE.
5/20.
krzysztof_c w tym nie da się pomóc. Albo znasz kodeks postępowania administracyjnego i umiesz czytać ze zrozumieniem instrukcję do zadania i wszystkie załączniki (zazwyczaj dają "ściągę" z przepisami lub po prostu "kartę usługi" czyli dostępne w wielu urzędach online za darmo opisy kto, jak, w jakim terminie załatwia określony rodzaj sprawy) to bez problemu wykonasz polecenie. Trzeba po prostu wziąć takie zadania z poprzednich lat z strony komisji i spróbować rozwiązać samodzielnie bez zaglądania do rozwiązania podanego przez komisję. Można też poćwiczyć na zadaniach praktycznych techników BHP, hotelarstwa. W egzaminie praktycznym chodzi przede wszystkim o to czy opanowałeś warsztat danego zawodu a nie znajomość konkretnych przepisów czy czynności. U technika administracji kluczem do sukcesu jest ustalenie co masz zrobić a potem zrobienie tego po kolei zgodnie z procedurą. Np. masz wydać decyzję. Sprawdzasz czy masz wniosek obywatela. Sprawdzasz czy wniosek zawiera to co ci potrzebne do wydania decyzji. Jeśli ma to idziesz dalej a jeśli nie ma wzywasz do uzupełnienia lub mu zwracasz. Każdą z tych czynności musisz umieć opisać i wytłumaczyć dlaczego tak a nie inaczej coś zrobiłeś i tak aż do zakończenia załatwiania wymyślonej przez egzaminatora sprawy
Janosik 2009
Tak szczerze,czy Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz,że masz jakieś
nadprzyrodzone zdolności ?
Tak szczerze,czy Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz,że masz jakieś
nadprzyrodzone zdolności ?
Przed losowaniem sprawdziłem liczby Dusi.
1. 5/10.
2. 3/10.
1. 5/10.
2. 3/10.
Emerytka.