Wpisy 2 481 050 – 2 481 149
31 października 2015 21:51 → 31 października 2015 22:19, 100 wpisów
1. Pierwsza rzecz to "szczęśliwe kolektury". W dziale "Wygrane -> Kolektury" wybierz swoje miasto i zobacz w których kolekturach najczęściej padały wysokie wygrane. Dla każdej kolektury podaję również spis wysokich wygranych.
2. W dziale "Zdrapki" filmy wideo. Drapię 10 zdrapek wybranej zdrapki i udostępniam nagranie w formie wideo. Pierwsza zdrapka z tym materiałem to zdrapka nr 329.
dziś ładne zakończenie m-ca
o 14tej 4/6 i 5/8
a tera 5/9+ 3/6
i w mega pensji 100zł
panie pasko i coś pan wydrapał ?
o 14tej 4/6 i 5/8
a tera 5/9+ 3/6
i w mega pensji 100zł
panie pasko i coś pan wydrapał ?
u mnie na ujescisku w gdansku gdzie wysylam padlo z 2 banki w duzego juz
"przeczy matematyce"? w dużym lotku jest do skreślenia niemal 14 mln różnych kombinacji. stawiam że w dzisiejszym losowaniu zostało obstawionych ~3 mln różnych zakładów. w dodatku część z kombinacji się powtórzyła - a więc szansa, że ktoś trafi szóstkę wynosi ~20%. TO JEST matematyka. żeby szóstki padały regularnie, co 2-3 losowania, w każdym musiałoby być zawierane 7-8 mln zakładów - a że ludzie grają rzadziej niż kiedyś, bo kupony droższe, to cóz....
Pasko, gratuluję 4 PLN
A czy Ty wiesz, że są profesjonalne drapaczki do zdrapek??
Musisz się zachować profesjonalnie i nie dłubać jakimś groszem
A czy Ty wiesz, że są profesjonalne drapaczki do zdrapek??
Musisz się zachować profesjonalnie i nie dłubać jakimś groszem
ale samemu wybrac zdrapke a nie ze babka poda pierwszo z brzegu pusto
torsanie, pamietasz u jolki w lipcu była piatka w mini- zwycięzca gra na stałe liczby co losowanie za 50zł
faralpowinni dobrze zapłacić- ale z drugiej strony to... przerywana linia
faralpowinni dobrze zapłacić- ale z drugiej strony to... przerywana linia
6, 18, 24, 27, 43, 49, 59, 66 8 z 80
Stawka: 1
20 PLN Wygrane
Stawka: 1
20 PLN Wygrane
Faral jeszcze raz gratki.
U mnie niestety ostrzelanie w mini dookoła a w mm też klęska, ale po bonanzie w zdrapkach było to do przewidzenia
Znikam
U mnie niestety ostrzelanie w mini dookoła a w mm też klęska, ale po bonanzie w zdrapkach było to do przewidzenia
Znikam
"losowania są ustawiane" proszę... sprawdźcie jakie jest prawdopodobieństwo, że padnie najwyższa wygrana, później sprawdźcie ile zakładów danego losowania zostało zawarte, bo trochę się ośmieszacie takimi tezami
A czemu casami nie pada 6-6 -ek w lotto albo 10-10-tek MM to też matematyka!Więc nie pie..ol Franc!
Medea.
102. heh, rzucisz wszystko i pójdziesz na.szczupaki na miesiąc i tyle Cię widzieliśmy
temu nie pada 6/6, bo szansa że padnie wynosi 1 do 14 milionów! więc jeśli zostało zawartych 2,8 mln zakładów (tak jak przypuszczalnie dziś) to szansa że NIE PADNIE to 80%
Idę...bo się rozgadam.
Dobranoc/Miłego wieczoru/czy czego tam sobie Państwo życzą...
Dobranoc/Miłego wieczoru/czy czego tam sobie Państwo życzą...
***a wiesz co to wyjątek?W TS go nie ma!Dlatego trzeba ich wy.....olić!
W październiku ani razu liczba zawieranych zakładów nie zbliżyła się do 14 milionów a mieliśmy bardzo dużo szóstek. Oczywiście nie jest powiedziane, że nawet przy milionie zawartych zakładów jeden nie będzie zawierał wylosowanej szóstki, ale z drugiej stronie prawdopodobieństwo, że będzie się to powtarzało co kilka losowań jest raczej małe.
arni - jaki wyjątek? daj na wstrzymanie... żeby co każde losowanie padała szóstka, musiałyby być zawieranych NIEMAL 14 MILIONÓW ZAKŁADÓW, W DODATKU W KAŻDYM MUSIAŁYBY BYĆ INNE LICZBY.
Warto korzystać z liczb Krasnalka na NIE.
Teraz było: 2/10.
Teraz było: 2/10.
MCSl - jeśli miałeś pięć losowań z rzędu, w każdym miałeś ~ 20% szans na to, że padnie szóstka, to dość logicznym jest że ŚREDNIO w jednym z tych pięciu padła szóstka. czasem starczy jedno losowanie i szóstka pada od razu, a czasem są trzy losowania z rzędu, w każdym prawdopodobieństwo padnięcia szóstki to 50-60%, a padnie dopiero w trzecim lub ani razu. to wszystko jest oparte na rachunku prawdopodobieństwa...
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
od czasu do czasu lubię zagrać, ale jak nic mi nie wpadnie to nie wymyślam teorii spiskowych, dlaczego nie wpadło - a dlatego, że wiem jaka jest szansa bym wygrał cokolwiek, nawet zwrot stawki
duzego to sie nie trafi ale male pieniazki w multi albo w mini predzej
Będzie nowy prezes TS wybrany przez PIS zobaczymy czy ilość wygranych wzrośnie!
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej