Wpisy 2 476 483 – 2 476 582
25 października 2015 22:31 → 26 października 2015 06:48, 100 wpisów
Polska to wolny kraj. Mogę pisać co chcę i gdzie chcę, może uda mi się nawrócić pewną liczbęludzi.
Zawieszam do odwołania podawanie, ile liczb będzie trafione.
Pisałem,przed drugą turą,wyborów prezydenckich,że PiS wygra a premierem będzie Beata Szydło
Braian jak pis to zaczniesz wygrywac a w sobote bylo 10 nie 11
Tomecki.
Zerknij na wpis: 2 476 057.
Tam ostatnia liczba: 78.
A nie 79.
Zerknij na wpis: 2 476 057.
Tam ostatnia liczba: 78.
A nie 79.
dobranoc wszystkim graczom muszę jeszcze do prezesa przesłać nr konta
jutro 5stówek będzie na grę
paaa
jutro 5stówek będzie na grę
paaa
Kupujcie na forex walutę pln po wyborach dostanie w d.... jak ktoś obrotny to dobrze zarobi
zgrywus I co,to jest mój świat,dzisiejsze losowania pokazały,komu TS daje
szcxescia chodzą też parami ! mam 10-11-12-15-16-17 co daje 6/8 5/8 5/8
jest stówka
Gonzaga dzięki
i to jeszcze nie koniec ! tej dziesiątki
bolek ...nic ...ale tu ludzisko wiedział 10 ..a wcześnie nie powiedział na suchoo ..co tak tyle bzdur rozumu prawdopodobne zachowuje dorosły człowie jak małe dziecko
Cześć wam i mówiłem wygra PiS teraz czekamy na dobre zmiany a wy na kogo ?
Krzysztof-To Ty jesteś geniuszIdż sam w politykę,a co najmniej na politologię
A kto na premiera ? Kogo chcecie narodzie Multipasko ? No wiem wiem pani Szydło to słuszny wybór a wiecie jak kiedyś pójdę do polityki chętnie bym wystartował z ramienia PiS i Zjednoczonej Prawic albo moja partia ZGODA taka nazwa kto z was by chciał by w niej być członkiem ? Dobranoc wszystkim i na zdrowie bo ja piłem z mamą szampana na zdrowie bo kupiłem dzisiaj za 12,30 zł i małe winko takie smakowe aby dobrze rządzili. I powodzenia abyśmy wygrywali wysoki wygrane.
JA mam własną Partię Monarchistyczną Łagodnego Postępu w Granicach Prawa
Obywatel G.C -Nie pytaj o Polskę.Zawsze aktualne i ponadczasowe. Ale...puszka Pandory została otwarta.I moze w końcu 3,6,9?
w piątek przemieszczam się do Olsztyna to sobie odpocznę od "hazardu" przez kilka dni
"Wśród osób z wykształceniem podstawowym i gimnazjalnym na PiS głosowało 55,9 proc"
witam
dusia krasnalek