Wpisy 2 476 322 – 2 476 421
25 października 2015 21:38 → 25 października 2015 21:55, 100 wpisów
Witam! Bedzie wiecej swiąt ni dni wolnych!~Mają wprowadzić nową grę" Pisslotto", po 1 zl.za zaklad.
Ale nogi ale kieca ale uszy ale szpilki ale oczy
torsanie
no to rusza pierwsze kantowanko w nowej rzeczywistosci; zara się dowiemy komu pis sprzyja
no to rusza pierwsze kantowanko w nowej rzeczywistosci; zara się dowiemy komu pis sprzyja
Krasnalek jak nic nie trafisz exp wystarczy ci 9dzieci
torsan młody samiec jako piwrwszy powinien się o rentę do pisu postarać
tym z góry, któży stoją ponad żądem polskim i żądzą polską chodzi o to aby polaków było coraz mniej, a wy tutaj mówicie że 500zł na dziecko, ściema i tyle.
Medea , zatem jak sama wiesz w toto ruszy karuzela zmiany stanowisk
witam milionerów
Krasnalek to wina pisu
no właśnie to już któryś raz gdy najpierw muli i się zawiesza a potem dopiero wyniki widzę
jak ruszy karuzela stanowisk....to moze zaczniemy coś wygrywac??
Nie grajcie w lotto robcie dzieci
puszek , sam robię dużo byków ale rząd przez rz i nie jest to ściema z tym 500 zł tylko problem od którego roku
Greg wystarczy ci 9 i masz exp wyplacana co miesiac
jackwar no i ci nowi oprócz ustawienia rodziny i nachapania się póki czas będą musieli swoim dobroczyńcom dać co nieco na igrzyska dla ludu a to oznacza, ze jak w losowaniu będzie 100 x 4/10 w całym kraju to sukces
PIS wygral i TOTEK PADŁ
Niestety w związku z nocą wyborczą wyniki są transmitowane tylko w internecie i najwidoczniej przeciążyło to transmisję internetową...
Bolek nic tak mialo byc bo pis wygral
nie tylko dziś, ostatnio częściej sie to zdarza, coś trzeba zrobić z tym całym TS
Pokoje ***one. ... o Szopena nasza kasa TS jak pies powinien dać losowanie u....j mnie pochodzi banda Polskich Decydentów
25 było Plusem w Multi Multi... to Wam mogę powiedzieć... ponadto padło m.in.
11,10,17,71,74,48,66,65
11,10,17,71,74,48,66,65
Pasko od dzis robimy dzieci kszdy po 9 i exp mamy
A Antek mieszka w moim bloku na czwartym piętrze - muszę się go zapytać co z tym losowaniem.
Krasnalka pewnie juz spac poszla
sPISek...
Janusz? otwierasz szampana
Pojawią się tutaj jak tylko będą znane.
Normalnie wyniki są w ten samej sekundzie gdy losowana jest ostatnia kula... dzisiaj jednak nie mogę nic z tym zrobić, siła wyższa
Normalnie wyniki są w ten samej sekundzie gdy losowana jest ostatnia kula... dzisiaj jednak nie mogę nic z tym zrobić, siła wyższa