Wpisy 2 476 222 – 2 476 321
25 października 2015 21:06 → 25 października 2015 21:38, 100 wpisów
ale przynajmniej jedna osoba z mp bedzie w tym ciemnogrodzie ustawiona- to pafty bks koka kola
Jeśli naprawio albo skasujo to idiotyczno ustawe hazardowo to zaczne co tyd. na msze chodzić; platfusy zaleźlimi za skóre to ustawo więc musiałem dziś wybrać inną opcję
Dla mnie wszyscy politycy to banda kolesiów ale....POpaprańcom mówię won
mina Kopaczowej bezcenna
mina Kopaczowej bezcenna
belaa ..>>PO>> przegrane ..ona ucieknie do USA to samo jak Janunowicz winny nauczy cały kraj
Dobry Wieczór
Głosowaliśmy jak chcieliśmy a od jutra będzie jak zawsze
Głosowaliśmy jak chcieliśmy a od jutra będzie jak zawsze
To tylko przejściowy etap przywracania wymożonej Polski....
Trzeba jeszcze się postarać w kolejnych wyborach za 4 lata
Trzeba jeszcze się postarać w kolejnych wyborach za 4 lata
Żal mi jedynie rodaków, którzy nie zdążą oszczędzić {{dolar)) , by żyć spoko w ameryce płd. ja już prawie gotowy do ucieczki
rychfer ale czy za 4 lata będą jeszcze wybory oto jest pytanie
krasnalek
krasnalek
belaa ..a widzisz kopaczka czemu tak chce ucieka ..ona sama widzi tu jest PL chory kraj
Jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Won ze sługami kulczykowej władzy!!!!!
Won ze sługami kulczykowej władzy!!!!!
PO może i miałoby jakieś szanse gdyby przed kampanią Kopaczową gdzieś w komórce zamknęli.
Ta gwiazda negatywny elektorat Platformy przy każdym rozwarciu buzi generowała.
Ta gwiazda negatywny elektorat Platformy przy każdym rozwarciu buzi generowała.
krasna ..jak PO wygra i jeszcze raz chce oszukują Polaków ..a ty mozesz zosta popełnie przetepstwo koszmar
A,jaki wynik ma Qrvin???-Podobają mi się jego zapędy monarchistyczne
Krasna>>> Misiek Kamiński tez się przysłużył PO.
Wyjątkowo antypatyczny osobnik a pchali go przed kamery wszędzie .
Wyjątkowo antypatyczny osobnik a pchali go przed kamery wszędzie .
no to przyznać się kto ma min.9 dzieci- nie musi już grać w extra pensję
ciekawe jak tatko z tym tematem stoi
ciekawe jak tatko z tym tematem stoi
powinni ich wszystkich wywalić a wczoraj nic innego nie było jak Kopacz na wszystkich stacjach TV
A za tak wysokie poparcie dla p. prezesa możemy dzia tej pani
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/wiceminister-sprawiedliwosci-monika-zbrojewska-prowadzila-po-pijanemu,588678.html
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/wiceminister-sprawiedliwosci-monika-zbrojewska-prowadzila-po-pijanemu,588678.html
Ale glowa ale nos ale buty ale spodnie wygral wybory
Dawac losowanie
krasna ..lubisz avantura w domu u ciebie np dzieci i mezusia ..wybierz baw sie ...>>PO>> i okeY
Dziś pod komisją stała taka polska rodzinka i głośno się zastanawiała czy PIS zdąży dać tę kasę na dzieci przed świętami
Trzeba być bardzo naiwnym by wierzyć, ze każdy dostanie. Jak znam życie jako pracownik pomocy społecznej tak pokombinują, ze patologia dostanie a normalna rodzina przekroczy kryterium o .... 5 złotych
Trzeba być bardzo naiwnym by wierzyć, ze każdy dostanie. Jak znam życie jako pracownik pomocy społecznej tak pokombinują, ze patologia dostanie a normalna rodzina przekroczy kryterium o .... 5 złotych
Wszędzie są ludzie a ludzie wiadomo kierują się w przytłaczającej większości
swoim interesem (czytaj pazernością).
A gdzie ludzi kupa tam i Herkules d..pa
swoim interesem (czytaj pazernością).
A gdzie ludzi kupa tam i Herkules d..pa
Witam wszystkich
To się zacznie piekiełko
Niesioła w jednej sali bez klamek z MAcierewiczem zamknęli na Sobieskiego kto że stolicy tan wie
To się zacznie piekiełko
Niesioła w jednej sali bez klamek z MAcierewiczem zamknęli na Sobieskiego kto że stolicy tan wie
medeakiedyś sld miało 40%, potem po, dziś pis- dziś jako pierwsi od żłobu odpadli postkomuniści...
Jest ja niczego niechce bo nikt
Pasko krasnalek trzeba zrobic 10dzieci i lepiej niz exstra pensja bedzie
Bella nie graj zrob 10 dzieci dostaniesz 5000 zl od pisu
belciu a jak nie trafisz, to min. 9cioro dzieci i masz to samo- tyle że pewnie nie przez 20l.
zrobić 10-dzieci to nie problem. Problem jest je wychować nie pomyślałeś ?
Tylko 18 lat
Niestety, muszę was zmartwić
to że PiS wygra było wiadome od początku
niestety to był uknuty plan
nadchodzą ciężkie czasy
będzie walka z niewiernymi
to że PiS wygra było wiadome od początku
niestety to był uknuty plan
nadchodzą ciężkie czasy
będzie walka z niewiernymi
Jutro w pracy powiem by se zrobili po 9 dzieci i wygraja exp placona przez 18 lat nie musza grac w lotto
Jakwar nam żadna walka nie straszna już tyle lat walczymy z Tsem
drapciu no i w tym cały ambaras, ze teraz przez jakąś połowę kadencji będzie narzekanie na to co PO spierniczyło a przez to uniemożliwiło realizacje wyborczych obietnic a pod stołem dzielenie dojścia do publicznego korytka na różnych poziomach. Kto choćby otarł się o sektor publiczny ten wie jak wygląda zazwyczaj zmiana warty