Wpisy 2 474 417 – 2 474 516
23 października 2015 22:52 → 23 października 2015 23:59, 100 wpisów
Jutro głosujemy na PiS bo jest nasza alternatywa i siła i moc kochani damy radę ? Damy Radę !!!
A co mówi program partii PiS ? Dużo o pracy prawda i bilionie złotych.
Jak widze jakie ostatnio liczby losują to nie umię wyjść z podziwu
krzysztofie CCCP ,,wybierz PIS ..i wez twoja praca i uśmiechnij sie ..kup sobie NEW mieszkania kosztuje 500 tysiaki ..barbi nie wezmie na ślubu
Zadałem sobie trud i poczytałem program partii Razem.
Dlaczego poczytałem? To jest lepsza lewica od Milera a gorsza od Tymińskiego i narodowych socjalistów.
Głosowałem wcześniej na PO teraz im oddam głos na posła a na senatora z mojego okręgu na PO.
Dlaczego poczytałem? To jest lepsza lewica od Milera a gorsza od Tymińskiego i narodowych socjalistów.
Głosowałem wcześniej na PO teraz im oddam głos na posła a na senatora z mojego okręgu na PO.
A co piszą o PiS macie link ? Ok dobranoc i życzę dobrych liczb jutro i szczęścia.
skoro jesteśmy przy polityce - ale to ostatni dzień / sorki Pasco i ukłony / szanuje ludzi którzy wybiorą w niedzielę kandydatów z PIS - to jest ich wybór i mają takie prawo
A i prezenterów trzeba zmienić i przesłuchać jak te losowania przebiegały
ale trzeba mieć i umieć utrzymać konwersację na pewnym poziomie - bez obrazy oczywiście
http://wybierzpis.org.pl/
Jeszcze 52 minuty do ciszy wyborczej za złamanie ile grozi lat i grzywny ?
Idziemy wszyscy na wybory,to jest nasza jedyna szansa,abyśmy mieli silny rząd,który
zadba o swoich obywateli,byśmy czuli się silni,bezpieczni i każdy partner z koalicji
europejskiej z nami się liczył.Na wybory drodzy rodacy
zadba o swoich obywateli,byśmy czuli się silni,bezpieczni i każdy partner z koalicji
europejskiej z nami się liczył.Na wybory drodzy rodacy
w pierwszym losowaniu po wyborach zostaną wylosowane wszystkie liczby multi to w ramach promocji
Zgrywus nie podniecaj się bo to tylko hasło i nim tylko zostanie ale niektórzy głęboko wierzą w kiełbasę wyborczą.
zgrywusTaką płacę powinniśmy mieć 4 lata temu.Niestety tak się nie stało
elita nasze podwyżki zgarnia,pasibrzuchy i opoje
elita nasze podwyżki zgarnia,pasibrzuchy i opoje
na dzień dzisiejszy jest podział My - Wy - to nie doprowadzi do niczego dobrego
Brjan przecież PIS już rządził i co nie zadbał o to abyś miał taką płacę.
W poniedziałek będzie super! wszyscy dostaniemy tyle kasy że w w lotto grać juz nie nada! Pozdrawiam śledzików i resztę Polski!.
skoro Polacy wybiorą Pis to niech tak będzie - gwarantuje że będą wybory powtórne w 2016 roku
Głupota nie zawsze czyni złym, złość zawsze czyni głupim. Francoise Sagan
Głupota nie zawsze czyni złym, złość zawsze czyni głupim. Francoise Sagan
Brjan - gdyby rządził dobrze to zapewne rządził by 8 lat a może dłużej. Politycy są wstanie obiecać wszystko aby tylko dorwać się do władzy.
pierwszą sprawą jaką się zajmie nowy rząd będzie postawienie pomnika przed Pałacem Prezydenckim
chyba przejdę na islam - czytałem ten koran ale tam wszystko odwołuje się do proroka - nic nie kumam - to tak jakby - kochać się z kobietą a jej nie dotykać
jeszcze więcej pomników bo tego ten kraj najbardziej potrzebuje
ewa 102,jak możesz pisać,takie zdania,nie pamiętasz co się stało z naszym prezydentem
Witam,a tu co?Zamiast o numerkach to polityczne gierki zagościły na czacie
niedlugo cisza chca sie wyszumiec a ja na jutro w mini szukam 2 cyferek
W rządzie powinni uchwalić takie prawo, że jak polityk coś obiecuje a tego nie spełni to idzie do więzienia bez żadnego ale. To wtedy politycy by inaczej rządzili.
Szanuję,wybór każdego ale żeby nie było jestem Anty-pis, nie lubię skrajności.
urzednicy ,komornicy,sedziowie,prokurki itp powini odpowiadac kasa swoja za swoje pomylki i wtedy by bylo ok
tutaj jestem za kaczorem z PC - won z arabami z Polski - od razu rozwalić
oj Brjan Ty nic nie kumaszprzypomnę to Tobie w odpowiednim czasie
Brjan- Rząd to nie prezydent . Współczuję Ci i zarazem zazdroszczę że jesteś człowiekiem tak ogromnej wiary i wierzysz w te bzdety bez pokrycia. Ale to jest Twój wybór na jaką partię będziesz głosował i nie musisz tu nikogo agitować.
jak są na granicy ze Słowacją / śmieszny kraj w 18 godzin można przejechać - żadnych syrowców/ strzelać ostrą amunicją i tyle
I to jest polityka - czyż nie? zastrzeli się trzech arabów - brudasów - a TV zrobi z tego info dnia - i dobrze.
Po pierwsze,zmniejszyć posłom i senatorom uposażenia o połowę,niech się wykażą,wtedy im podwyższać pensję,co nie którzy sami by się wycofali z polityki
brjan - co Ty przepraszam " ***isz" Ty wiesz w ogóle w której ustawie mówią o wynagrodzeniu
Ad,2474487 wtedy byś zobaczył jak korupcja by się miała dobrze
tutaj zgadzam siez kaczorem - zastrzelić każdego araba na granicy - zero islamu do europy
30 latek temu jak mój ojciec pływał po wszystkich oceanach tego świata - i mówił " synu islam nas zaleje" to miał racje
dlatego tutaj zgadzam się z kaczorem - od razu rozwalić i nie bać się co powie unia heh
nas islamiści musieli by zabić, jaki prawdziwy Polak w imię religii wyzbędzie się kielicha.
Brjan- przeczytaj sobie swoje wpisy. Ja Szymon myślałam że jesteś realistą .
Gorąca debata przedwyborcza
39,41,43,45,47,49,51,53,55,57,59,61,63,65,71,75,77,79 w tym BINGO
7 25 30 32 39 28 16 18 34 36 49 i 14
z tych numerków bym wybierał na lotto
z tych numerków bym wybierał na lotto
ilu tutaj gra żeby wygrać i prowadzić "spokojne życie" - może to ostatnia gra?
Lelek kozodój- ptak już dawno poleciał pod piramidy do ciepłych krajów i Arabów
na trzy możemy grać- zawsze wpadną to jak 1/72 jak ktos nie potrafi to