Wpisy 2 469 663 – 2 469 762
18 października 2015 00:44 → 18 października 2015 11:23, 100 wpisów
A jak ktoś pamięta rok wcześniej sierpień/wrzesień 2011, to strona znikła na kilka dni całkowicie (byłem w podróży poślubnej i admin zablokował całkowicie mi stronę, bo mu przeciążałem serwer)
takie mam czasem szczęście pamiętam wróciłem wieczorem z podróży do Polski i do samego rana przerzucałem stronę na nowe serwery i konfigurowałem.
Pasko Ty żyjesz z żoną i z liczbami, kładziesz się z żoną spać i z liczbami mamma mia
luckyloser1: nie jest tak źle ale jak się dzieje coś złego (np. serwer pada) to fakt, wtedy nie ma dla mnie ważniejszej rzeczy i pracuję dotąd aż zrobię/naprawię.
Dobra dobra
Jesteś pracoholikiem przy liczbach
luckyloser1: jak byłem mały to czytałem książki w ten sposób, że nie czytałem co tam pisze, tylko liczyłem ile na każdej stronie jest liter i zliczałem później ile cała książka ma liter
Pan od liczb albo numerków
a jak byłem trochę starszy to już robiłem sobie wykresy ile razy występuje litera A,B,C, itd no coś jest ze mną nie tak .. fakt
no coś jest ze mną nie tak >>> zemną też jest cosik nie tak , nic nie trafiam nawet na sucho
Może kiedyś Pasko za to dostaniesz nagrodę Nobla
Niejeden, by nie wy3mal z tym TS-em, a Ty dajesz radę
Ja pisałem o tym już wczoraj.
I ponawiam sciagnijsie sobie program keno,to sie przekona cie jaka daleka droga jest do wygranej.
Nie gram w Keno.
Nie gram w MM.
Nie gram w Lotto.
Ale za to gram na gitarze.
Ale za to gram na gitarze.
Nie to samo.
Podobne gry.
Podobne gry.
Zobaczę, może się uda załapać na wyprawę do TS na losowanie.
Niech Pasko szybko organizuje wyprawę, bo po Nowym Roku TS może już nie być.
Na mnie już czas.
Nurtuje mnie jedna kwestia...Ale stosowne pytanie zadam jutro...-Dziś wieczorem
krasnalka
udało się z chybika, 5 liczba była w drugim zakładzie
udało się z chybika, 5 liczba była w drugim zakładzie
Pewniaki w profilu
Ludzie idzie pis zaczniemy wygrywać na masową skalę
skąd masz zamiar wziąć kasę na wygrane jak jest dziura budżetowa?
teraz grajcie ---bo za tydzień wybory to nasze polityki szachrajniki mogom kiełbase wyborczom rzucać i dać wygrywać
Witam serdecznie w niedzielny poranek
ciekawe kogo wybierze Pasko do Ts-a w Warszawie czy 10 panów czy 10 pan albo mieszaną grupe
czyli 5 pań p5-ciu panów
ciekawe kogo wybierze Pasko do Ts-a w Warszawie czy 10 panów czy 10 pan albo mieszaną grupe
czyli 5 pań p5-ciu panów
bry
bolko a ile płacą za wczorajczą czwórkę?
ja dziś rabo i losa pustego miałem i keno
bolko a ile płacą za wczorajczą czwórkę?
ja dziś rabo i losa pustego miałem i keno
ceha.
Z każdego województwa po jednej osobie,to już jest 16 osób.
Z każdego województwa po jednej osobie,to już jest 16 osób.
Drapek
Drapek.Wczoraj zagrałam od niepamiętnych czasów w keno.7 Liczb z końcówką 6.
Wpadło 5/7 ale to tylko 8 zł.
Wpadło 5/7 ale to tylko 8 zł.
e46 na 6liczb lepiej grać- a powiem Ci że 2x widziałem "na żywo" jak wylosowali wszystkie 6ki a tylko raz jak 7ki
ale myśłę że to 7ki lepiej chodzą- dzięki nim wiele osób już wygrało przede wszystkim 5/5 i 5/6 i co poniektórzy 6/6 a i 7/7 jedna osoba
ale myśłę że to 7ki lepiej chodzą- dzięki nim wiele osób już wygrało przede wszystkim 5/5 i 5/6 i co poniektórzy 6/6 a i 7/7 jedna osoba
To może spróbuję na końcowki 7.Ale to nie zmienia mojego zdania,że keno to wyciąganie ludziom pieniędzy.
czasami jak jestem w jakims sklepie mialem kiedys chyba 50 lub 54 zl
e46 a jakie najwyższe wygrane w keno wiszą w twojej ulubionej żb ?
Drapek.Dokładnie nie widziałam.Tak tylko przelotnie spojrzałam.Widziałam tam 500 zł i chyba 1000zl.
tomecki72
o dłuższego czasu daję te same i czekam na cud,
o dłuższego czasu daję te same i czekam na cud,
5-25-35-39-48-51-57-60-69-78 to mój chybik na bonusa- jak się podobają liczby to można kraść
drapek
U mnie tez zawsze parę osób jest w żb.i grają.
U mnie tez zawsze parę osób jest w żb.i grają.
e46 na śląsku to każda gra popularna, co 7drapka tam jest sprzedawana