Wpisy 2 469 363 – 2 469 462
17 października 2015 22:43 → 17 października 2015 23:08, 100 wpisów
idiotów z nas robią i tyle - skoro w MM jest prawdopodobieństwo trafienia 25% i losowania powtarzają się dla MM co 8.4 razy
Dobry wieczór Wszystkim bolek 2 469 264...tak trzymaj! Pisałem kiedyś, że w pojedynkę grać to >> marneee szanseee. Team idący systemem >> ma szansę na kasę Dobrej nocki i powodzenia Wam Wszystkim ..mus myk
pasco swoją stroną ma ogromną siłę oddziaływania nawet nie zdaje sobie z tego sprawy
pechowy: dla Ciebie i szczególnie tych co pamiętają lata 80-te: https://www.youtube.com/watch?v=_UmOY6ek_Y4
kiedyś - 8 latek temu grali na progresje i systemami - pasco może potwierdzić - wyszło hmm jak wyszło czyli lipa i totalna wtopa
dziwi mnie tylko jedno - jak ludki którzy tutaj klikają nie potrafią razem trafić chociaż 8/8
2 469 373. Pasko 2015-10-17 (22:45) Rzeszów
no kto by nie chciał być taki jak on
Ja nie chcę
no kto by nie chciał być taki jak on
Ja nie chcę
pechowy: ja poldka nie miałem... ale 126p ... a chwilę potem Opel Calibra
czy to zazdrosć kieruje tymi ludźmi że nie potrafią wymienić się doświadczeniami w grze? czy to zawiść - ona/on wygrał - to strasze jest
przy takim prawdopodobienstwie 10z10 nie traficie do osranej smierci
klikali systemami takimi innymi kurcze co się działo hehe - hmm a teraz smutne to jest
Mi jest. Potrzebna jedna osoba. Ktora ma tez pewniaki jak ja i wygrywamy na dwie liczby
nie wiem pasco ilu graczy pozostało z twojej stronki 8-9 latek temu ale jak widzę ediego i pamietam jego kłótnie / chyba z tomkiem / to mi się serce raduje
edi to prpfesor od systemów - dla mnie ścisły umysł i mądry gościu
pechowy: zobacz to jeszcze: https://www.youtube.com/watch?v=-cXMnZ2vrx8#t=175
pechowy: no tu Ci powiem mocno trafiłeś... jedna z pozycji obowiązkowych u mnie w fiaciku
zgadza się... miałem "skrzynię" z tyłu i mocne radio... chyba kosztowało prawie tyle co ten maluch
Nawet jak 10 liczb w MM by sie powtorzyło to prawdopodobienstwo trafienia 10z20 jest jak 1 do 125 tys, wiec malutkie Ale na 250 losowan raz sie powtorzy 10 liczb
a w Calibrze to miałem już dobry wzmiacniacz i skrzynię w bagażniku ... stare czasy
w sumie z 10 lat będzie, fajne czasy wróciłbym się chociaż na 1 dzień
hahahhahaha moje zestawy weszly a ja jakies gowniane liczbyy wyslalam
Pasko,a teraz nuta z lat 80...do autka raczej lipa,ale w domu...miodzio jak sie dłuchało-Euro Dance
no opti1988: pięknie. Dzisiaj najlepszy w zestawach byłeś... 2 pierwsze zakłady to 5/5 z PLUS-em , pięknie
2 469 388...paczkiewicz ..opel Calibra ..a teraz masz jedno dzieci ..teraz zmien opel kompi
od podobnego zestawu zaczelam grac w to cholerstwo,ktore do ruiny doprowadza . Puscilam wtedy za 350zl zakladow kupa siana. WygralAM 2500 zł i od tamtej pory zadnej 5 albo 6 nie trafilam
opti1988: byłaś
pierwsze 2 zakłady złożyć do kupy i byłoby 8/8 z PLUSem
ale po fakcie to zawsze tak można gadać
pierwsze 2 zakłady złożyć do kupy i byłoby 8/8 z PLUSem
ale po fakcie to zawsze tak można gadać
pechowy dokładnie tak było - kurcze to już w innym swiecie teraz hehe
Pasko musisz wprowadzić funkcje okreslajacą płeć. Nie moja wina,że taa jakąś dziwną ksywke mi dali
pechowy: dokładnie, wieża .... co to było za przeżycie jak sobie wieżę kupiłem
a teraz to nie poszaleje... małe dziecko więc cisza... a w bagażniku to zwykle jest wózek, nie ma miejscu na żadne skrzynie
a teraz to nie poszaleje... małe dziecko więc cisza... a w bagażniku to zwykle jest wózek, nie ma miejscu na żadne skrzynie
scenic jezeli bierzesz koszt zakładu i trafienie to tak - chociaż trafic trójkę w mini jest bardzo ciężko - ale jak pomyslisz to za jeden zakład w MM masz dwa w Mini
A co powiecie na coś takiego: https://www.youtube.com/watch?v=NDsv-sZbulw
paczkiewicz ..jak małe dzieci ..nie mozna hałasować miuza ..nic ..lepiej siedz tam twoje miesce auto nie w domu
Lelek to oblicz mm za stawkę. 10 25zl razy 3 koszta i zysk na jedną. Liczbę raz dziennie
Pasko dokladnie! Po fakcie zawsze myślę ''ja tego nie skreślilam''??
A prawda jest taka,ze da się wygrać jesli Ts na to pozwoli wzielam dzis dwa zaklady MM+ po 10 cyfr i zobacz jak pięknie pominięte 6,26,29,37,39,48,72,74,79
2,4,13,19,20,26,35,45,58
A prawda jest taka,ze da się wygrać jesli Ts na to pozwoli wzielam dzis dwa zaklady MM+ po 10 cyfr i zobacz jak pięknie pominięte 6,26,29,37,39,48,72,74,79
2,4,13,19,20,26,35,45,58