Wpisy 2 469 213 – 2 469 312
17 października 2015 21:48 → 17 października 2015 22:25, 100 wpisów
Krasnalek
Wystarszylo skreslic 1,2,3,4,5,6 i by bylo 3/6
Znowu dość ciekawy układ w Lotto. Może nie to co same czterdziestki ale trzy małe liczby po kolei, dwie czterdziestki powtórzone z czwartkowego losowania.
Krasnalek oboki mialas
78 dzien sierpnia, 53 dni do odlotu, 17 sty, 17,10=27 , 40 lat
czego chciec wiecej
czego chciec wiecej
faktycznie dla ts to problem - zaraz wladza sie zmieni i kolesie zrobia wypad hehe - moze / w co watpie zmienia zasady losowan i dopuszcza gre w necie/
w szczecinie dyrektorem lotto jest radny z pis od lat bierze kaske 15 tys brutto plus premie i ma to wszystko w d.pie
z tego co slyszalem faktycznie przed wyborami prezydenckimi byly "rozdawane" zdrapki dla wybranych z po zby wspomóc partie - ale pisiory lepsze numery robią hehe
Pewniak na 14sta 3
Myślę, że może nawet do Wszystkich Świętych teraz pociągną kumulację.
Na chwilę tylko wpadłem, czy wy jeszcze tego nie rozumiecie, że to jest totalne ustawienie gier
a my jak każdy - jak sie zrobi bilans przegranych/wygranych to każdy ma w plecy - to przykre ale tak to wyglada -chociaz male kwoty mozna wygrac w mm
czasami w miesiącu jest 3tys do przodu ale w skali roku to odwrotnie
wizardz ..co ty mądry twój rozumu ..po ty patrzyłes w kalendarzu dzisiejszy 17...
Prawdopodobiensto załatwia sprawe.Niestety wiecej sie traci na tym. Tylko TS zarabia i te nieliczne osoby które trafią te nasze MLN
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
wpis pechowego.
9 020.
Chciał wiedzieć ile trafił.
Ja podałem 4/10, a było 6/10./ 10 zł różnicy w wygranej /.
9 020.
Chciał wiedzieć ile trafił.
Ja podałem 4/10, a było 6/10./ 10 zł różnicy w wygranej /.
dla joci - jako kobity która już długo jest tayperem i ma to czego nie mają faceci - czyli intuicja - wielkie brawka - życzę Tobie jociu jak najszybciej 10/10
Jutro puszcze2 zakładziki w multi,tylko zastanawiam się czy 10/10 czy 9/9
wybiera wybiera i za 3 tygodnie trafi - zobaczycie sami - tylko niech Ją rutyna nie zgubi / wie o czym klikam /
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 2 000 000,00 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 91 027,00 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 820 000 zł
pasko - proszę dodaj stronkę " w jaki sposób w/g ciebie powinny odbywać się losowania
lelek , zapisałam sobie
2 441 608. lelek 2015-09-13 (01:16)
do końca września jocia wejdzie w bonus i zgarnie 10/10 mogę się o to założyć - i życzę Jej tego z całego serca
- niech tylko patrzy na gęstość występowania i będzie dobrze
2 441 608. lelek 2015-09-13 (01:16)
do końca września jocia wejdzie w bonus i zgarnie 10/10 mogę się o to założyć - i życzę Jej tego z całego serca
- niech tylko patrzy na gęstość występowania i będzie dobrze
lelek, dziekuję
Tylko co z tą gęstoscią ?Nie poruszam się w tych klimatach
Tylko co z tą gęstoscią ?Nie poruszam się w tych klimatach
chodzi Ci o założenie tematu o takim tytule? Można to zrobić na Forum
pechowy: wejdź do profilu i zobacz na swoją "aktywność" ... diament jest od 1000
chodzi pasko o zmiane sposobu losowania - tzn niech to zmienią - uwierz że mając tylu tutaj zwolenników możemy to wywalczyć
Wiem,tu sie linków nie daje...ale ktos tu zapewne słuchał muzyki z lat 90 a mam zajefajna nutke...tak dla przypomnienia Pasko moge?
pasco - można zmienić ustawę rozporządzeniem - teraz jak na to szansa - ale wszyscy którzy tutaj
grają - rozmawiają muszą tego chcieć
grają - rozmawiają muszą tego chcieć
pechowy: pewnie, że można. Chodzi tylko o to, żeby nie przesadzać i np. nie wklejać tego typu linków co 5 minut ...
w sumie to dziki kraj skoro każdy boi się grać u buka - nie martwi Ciebie to?
pechowy: mam już całe 34 lata. A jak robiłem pierwszą wersję strony miałem 19
Hartge przyjdzie Jarek i zrobi czystkę w TS-ie, wreszcie zrobi porządek z tymi oszustami