Wpisy 246 033 – 246 132
11 marca 2011 14:23 → 11 marca 2011 19:17, 100 wpisów
Alarmuje was zeby nie grac to rzadu oszusci oni nic nie robia biora z tego grosza a jeszcze zabieraja podatek z wygranej boze kto to kazal zrobic
strefy to najlepszy system do grania
najtanszy i najefektywniejszy
moim skromnym zdaniem, oczywiscie ktos inny moze sie ze mna niezgadzac
najtanszy i najefektywniejszy
moim skromnym zdaniem, oczywiscie ktos inny moze sie ze mna niezgadzac
Jak dzisiaj nie pie....nie moja parka, to ja pie....ne MM,
a zaczynam powaznie w mini - sys 7.
a zaczynam powaznie w mini - sys 7.
I tak macie lepiej ode mnie. Ja mam 1/10 . Jak w teleturnieju Pana Tadzia.
moi drodzxy na wieczor proponuje ten sam zestawik w strefie
2,3,4,8,11,13,17,21,38

2,3,4,8,11,13,17,21,38

13 i 17 ,, najchetniej bym te kule im już wurwał z tej maszyny,, razem z 80 

A ja proponuje , pentelke i sznureczek i extremalne losowanko- jak trafi sie to sciagamy pentelke a jak nie to w piz....u. 

ma ktoś adres tego budynku gdzie jest ten .z..rany lottomat ? posmaruje szcześcliwy zestaw żywicą i zarząd z lotto zobaczymy na sznurach 

246048. status maykon 2011-03-11 (14:37)
mati ze strefy 1-9 nie bedzie zadnej! na 22 w MM
sie zobaczy
SIE GRA SIE MA

ciekawe jakbym buchnoł im ten lottomat
i na allegro od złotówki 
i na allegro od złotówki 
hmm.. niewiem.. ale znając życie nie jeden nad tym już napewno myślał 

A popatrzcie na wczorajsze wyniki lotto i mini . Różnica tylko +/- 1 . Dowód na kręcenie przez Totalizator.
banda złodzieji
10 z 10 trafić to prędzej w łóżku u mnie wyląduja wszystkie kobietki z "ohc karol 2" <lol>
10 z 10 trafić to prędzej w łóżku u mnie wyląduja wszystkie kobietki z "ohc karol 2" <lol>powinno zrobic cos firma podejrzwc wikilaki
na rynku powinien pojawić sie konkurent tej bandy złodzieji
tak jak kiedyś na śląsku "karolinka"
tak jak kiedyś na śląsku "karolinka"Tsunami wymiata wszystko po drodze,
Zle sie dzieje trzeba sie zbierac i uciekac
Powiadam wam nie podazajcie ta droga
Zle sie dzieje trzeba sie zbierac i uciekac
Powiadam wam nie podazajcie ta droga
ile by zaplacic do wikilaki firmy zeby podejrzeli lotto to firma chakerska
dziwne rzeczy podejrzala
dziwne rzeczy podejrzala
wole juz tsunami od naszego rzadu, bynajmniej mam jakies szanse, A ci nam wszystko wymiota lacznie z emeryturami.
wikilaki to firma dzialajaca na zlecenie rzadow i wszystko jest w niej scisle kontrolowane . Czyli takie manipulowanie opinia zebys myslal ze to co pisza to tak mialo byc bo ci karza w to wierzyc.
a Hilairly cinton bala sie tej firmy podejrzala co robil rzad
http://www.lovendal.net/wp52/hillary-clinton-secretarul-de-stat-al-sua-este-o-reptilianca/
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/56209/hillary_clinton___reptilian_demon/
Bonus Multi Multi: 650 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
a ja wam powiem tyle ,,czekam na zestaw 42-44-46-48-50 do tego 2 liczby na skróconym rozpisie 7z5 i kłade olewke na mapy i szukanie liczb bo od dłuższego czasu mam serdecznie tego dość :0
gdyby ten tydzień grać ma podobnym rozpisie z zestawu 11-13-15-17-19 możnaby sie nieźle obłowić :0
ale nawet najstarsi górale nie wiedzieli że bedzie leciał tak grubbo.. dzwoniłem do nich to mówili że narazie żyją "festiwalem małysza" 

Serce i Rozum - Pieprz i sól
http://www.youtube.com/watch?v=-aImaPQxYfM&feature=topvideos
http://www.youtube.com/watch?v=-aImaPQxYfM&feature=topvideoschcialbym wam powiedziec ze pół godziny przed losowaniem jest próba losowania wiec wasze typowania to nic innego jak tylko fart . Nie ma czegos takiego
Hanusia.

Hanusia.
Miałaś jedną 3/3, czy więcej???
Pozdrawiam.. .
Miałaś jedną 3/3, czy więcej???
Pozdrawiam.. .
Wędrowco miałam jedną 3/3,wysłałam jeden zakład z tymi liczbami,potem miałam 3/5

DL na jutro4,7,9.16,17,19,24,39,40,44
ja juz zapoznałam sie z analiza snów przeliczona na liczby w totka ale tylko na podstawie zwierząt.

witam a pozdrawiam,o 14 moje gratulacie wygranym
o 14 nipodawalem,ale jade do tesco tak podam 2 zaklady,skoda ta 14 od mojego brata miroslava porad niejest,
pozdrawiam a wiecorem cau

o 14 nipodawalem,ale jade do tesco tak podam 2 zaklady,skoda ta 14 od mojego brata miroslava porad niejest,
pozdrawiam a wiecorem cau

Ulala. Mala1438 . Witam . Ją dzisiaj tylko kibicuje bo nie udało mi się wysłać kuponów jeśli chodzi o 14 to i dobrze bo poszłoby bokiem. Moja parka to 8.10
U mnie w kolektorach był bezruch i nie mogłem wysłać czekając drapalem zdrapki i wydrapalem 30zł w krzyszowkę i Jaska.
super mirnam ,a u mnie jest lotomat popsuty,i dlatego nie puszczam zakladu
Na wieczór może będę miał wysłane bo telefonicznie podałem numery i mają mi wysłać dziesiątkę 8.10.14.15.23.29.30.39.50.74
Dzięki mala1438. Miałem 20 i6 w krzyżówkę i 4 w Jaska. Też dawno tyle nie wydrapalem
Ulała są dwie ale dziś jak byłem był bezruch. I zostały wysłane moje numery 160km ode mnie
Witam ponownie.