Wpisy 2 435 845 – 2 435 944
6 września 2015 15:42 → 6 września 2015 17:36, 100 wpisów
A tak apropos to św pamięci Kulczyk i Podkulski mają wille niedaleko mnie
Dzisiaj jest 06.09 a ja się urodziłem 09.06 i to nie przypadek bo idę dziś na 21:40 po BONUSA BGC 1.140.000 pozdro600 na rejonie
przypadek z chudy36 pokazuje, że rzeczy do których nie przykładamy się czasem wychodzą
I powiem wam tak. Świat powstał z niczego. Dlatego każdy z nas może dziś wygrać. Wystarczy wytypować 10/10. Nawet ta maszyna z G-techa nie wie co wylosuje. A Bonus rośnie cały czas
Nie ważne czy jesteś biedny czasu bogaty. Masz takie same szanse. Możesz wysłać 100 kuponów i nic nie wygrać. Ale możesz puścić 1 i fortuna jest twoja. ŻYCIE
hey o 14 tylko 4/10 i kosz na wieczorne losowanie profilowe 5/5 i 10/10
Pewniak MM 60
Parka MM 73,75
Trójka MM 60,68,66
Piątka MM 50,52,53,73,79
Dziesiątka MM 25,29,32,54,60,
66,68,71,73,75
Pewniak MM 60
Parka MM 73,75
Trójka MM 60,68,66
Piątka MM 50,52,53,73,79
Dziesiątka MM 25,29,32,54,60,
66,68,71,73,75
Hejo gryks76
Puszczam twoje typy xdxd
wczoraj w uk ta sama 3 na 6 jak w srode w duzego29,33,40
po kolei wystarczylo przepisac i miec 450 f za 1 f
po kolei wystarczylo przepisac i miec 450 f za 1 f
moze jestem glupi i sie nie znam ale moze mi ktos wytlumaczyc po cholere sie typuje robi zestawy a pozniej sie tego nie wysyla ? bo chyba nie rozumiem
pablo85 > > zgarnąłeś tyle 857 .
cała dycha to prawdziwa sztuka i szczęście ...
cała dycha to prawdziwa sztuka i szczęście ...
nie zgarnalem i nigdy nie zgarne ale wszystko co typuje to wysylam
nie jestem w uk to nie gralem ale wystarczylo pzepisac 3 liczby ze srody i to po kolei i dac je w sobote, kolejne losowanie i za kazdego funta bys wzial 450 f
hardcore
hardcore
przewaznie sie zadna niepowtarza a maksymalnie 2, ale przy dobrych wiatrach mozna bylo wyczuc 29,33,40
mam noz na gardle jak nie wygram do czwartku w toto to musze leciec do uk na roboty w czw i wroce dopiero 9 grudnia
mam wahadelko sprawdzma parki i pewniaki do tego dojdo szczesliwe monety
szukam jeszcze monety ze sw Antonim ale w Pl nie widze, na zachodzie taka jest
jak na mojej stronce
szukam jeszcze monety ze sw Antonim ale w Pl nie widze, na zachodzie taka jest
jak na mojej stronce
zrobilem deal wczoraj 10 proc od wiekszych wygranych do skrzyneczki na ubogich sw Antoniego w kosciele
mam b i 125 mozna latac, a na motur to chyba ciezko zrobic teraz ale mozliwa zabawa na lato 2016
a jak bede stary i bede robil sepuku na motorku to przeciez nie bede dbal o prawko wsiadam i lece
tylko czy mi nie ukradno kawy z hali garazowej jak bede mial kotwice w podlodze i przywiaze bo szkoda by bylo
kilka dni temu trafilem 5 na 5, jak wysylalem przez net akurat byl blad systemu i nie zaplacilo z konta, powinno zapalic mi sie swiatelko i powinienem leciec
z to 5 tko do kolektury i wyslac za 25 zl chociaz, mialbym 7 kafli mega szok
trzeba walczyc z pechem, never again
z to 5 tko do kolektury i wyslac za 25 zl chociaz, mialbym 7 kafli mega szok
trzeba walczyc z pechem, never again
w tym tyg stawiam na 3 ,5 albo 7 , dobra adrenalinka i zabawa, boje sie sprawdzac
autko mam, ale to nuda bo sie stoi w korkach, a potrzeba cos na szybkie przemieszczanie,
ani razu nie bylem na rowerze w lato i jestem z tego dumny
a mamy w gdansku fajne traski rowerowe
a mamy w gdansku fajne traski rowerowe
mam czas do czw, moze pojde na rower pojade do oddzialu na rowerze odebrac banke z multi
jak się bardzo chce to zazwyczaj G WCHODZI ja wygrałem bo nie myślałem choć WTEDY 10/10 bardzo sie przydały
pogoda juz slabiutka i za zimno, tak samo bylo ze mno jak wzialem szostke
musze wskoczyc na top1 w top 100 wszechczasow 5 na 5
wizard megamocny
wizard megamocny
a wiem na psim morzu, tak kilku listonoszy jest zeby obskoczyc ten blok na 1,6 km czy cos takiego
Co myślicie 6 36 75
ciagle mi sie pieprzy z to kawo, chyba takie jest moje przeznaczenie, crash
hehehe
nie nigdy nie mialem 2 panien albo wiecej, one on one
tez bym pojechal w gory z jakas ladna dziewprzygoda zycia
tez bym pojechal w gory z jakas ladna dziewprzygoda zycia
Proszę uruchomić wahadło
Bawcie się w sympatię
Ja jestem znudzona małżeństwem garami garami