Wpisy 2 432 051 – 2 432 150
1 września 2015 22:26 → 1 września 2015 23:48, 100 wpisów
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
ale przynajmniej wojna byla 39 i jeszcze bedzie ale jutro w kolekturze
8
Lucyna jest de facto młodą miłą trochę wulgarną niewiasta nie wiedzącą czego chce i jak na swoje lata myśli jak staruszka ale po za tym jest
Serw ...jak widać fart w hazardziw marnie się przekłada na szczęście w miłości.
Może nie wygrywaj aź tyle?
Może nie wygrywaj aź tyle?
niewiasty kochają facetów a nie ich kasę? jakieś irracjonalne ale...
jesteś głupkowaty strasznie...
ja rozumiem że każdy z nas ma swoje ułomności i nie powinno się tego wstydzić, ale żeby aż tyle
ja rozumiem że każdy z nas ma swoje ułomności i nie powinno się tego wstydzić, ale żeby aż tyle
hej Lucyno nie zakochaj się we mnie bo nie Masz szans Jesteś młoda stara a to najgorsza nieuleczalna ułomność ! współczuję Tobie z całego serca i życzę jak najlepiej!
sami widzicie Lucyna błądzące dziecię wspomóżcie ja dobrym słowem!
Lucyna
znów wojna na MP
Lucyna
nie przejmuj się
nie przejmuj się
Cześć Wszystkim.
Z Kobietami nie należy walczyć. Kobiety należy rozbrajać
Z Kobietami nie należy walczyć. Kobiety należy rozbrajać
Yar000
staszek nie patrz na to jak na wojnę ot niewiasta z brakiem kultury wyzywa się bo jej w zyciu nie wyszło ! musi gdzieś emocje wylądować niech tak się dzieje bynajmniej meczetów nie wysadza!
sami widzicie i możecie ocenić ! brak kultury? oczywiście! złe emocje ? oczywiście! kto? Lucyna! przykre ale prawdziwe! no popisz Sobie Lucynko jeszcze te chamskie kawałki
Dobrej nocy wszystkim! może się Lucy uspokoi jak zniknę pa Lucynko
ale dużo zmieniło się za dudusia
wszyscy teraz ustawić się mogą po kolejkę wysokich wygranych
nie to co za Tuska
wszyscy teraz ustawić się mogą po kolejkę wysokich wygranych
nie to co za Tuska
Lucyna widzę że Ty wygrywasz więcej odemnie
28 PLN to dla mnie nieosiągalne
28 PLN to dla mnie nieosiągalne
Gonzaga
Staszek w sierpniu też grałam było parę złoty i nie mogę dodać skana bo wszystkie dowody u wspólnika
pablo
Będę się sprężał , bo coś mi się dzieje z kompem. Wrzucę poniżej moje zbiory eksperymentalne (ale to z takiego eksperymentu, co np. dzisiaj mi nie wyszedł). Może akurat komuś się przyda? |56, 73, 1, 30, 71|, |30, 34, 1|, |34, 53, 1, 36, 70, 78| I tu może jest "pewniak": 30, 71. Ewentualne dodatkowe zbiory, to: |58, 73, 75, 3|, |58, 73, 75|. Podkreślam: To EKSPERYMENT.
pablo piwa ja nie, ja piję herbatkę lipton
drink jest OK