Wpisy 2 425 556 – 2 425 655
25 sierpnia 2015 16:02 → 25 sierpnia 2015 17:39, 100 wpisów
Dobra dzisiaj udaję się na bibę.
Do jutra fajnym nie fajnym i nijakim.
Do jutra fajnym nie fajnym i nijakim.
Majpan, nie wiem o co pytasz (lustereczko) ale wpadłbyś w kompleksy gdybyś mnie zobaczył . Nie wiesz kto to prawdziwy narcyz | Do zobaczenia Jocia
Panie Mjpan>> ale czaisz pan różnicę miedzy narcyzem a egocentrykiem?
I jesteś Pan pewny że jesteś ten pierwszy?
I jesteś Pan pewny że jesteś ten pierwszy?
Narcyz obiektywnie może być paskudny jak trzonek od szpadla.
Narcyz dla siebie najpiękniejszy.I to mu wystarczy.
Narcyz dla siebie najpiękniejszy.I to mu wystarczy.
Nie NIE !!!!!
Będę udawał że ni czytałem tego wpisu 560
W trosce o swoje ego.
Będę udawał że ni czytałem tego wpisu 560
W trosce o swoje ego.
czesc zberezie i pozostali
14,17,18,38,44,47,49,52,57,61 na 2 losowanka
tylko na 21:40
52,56,58,62,66,73,75,77,79,80
01,05,07,09,10,38,44,57,52,48
i pa wam mykam do swoich zabawek igraszek jak kto woli
14,17,18,38,44,47,49,52,57,61 na 2 losowanka
tylko na 21:40
52,56,58,62,66,73,75,77,79,80
01,05,07,09,10,38,44,57,52,48
i pa wam mykam do swoich zabawek igraszek jak kto woli
Mało tego. Jestem przy tym piekielnie inteligentny i elokwentny. mam kontynuować?
Udowodniłbym z wielką chęcią ale w internetowej rzeczywistości, nie ujawniam swoich facjat, danych, nie piszę kim jestem i jakie szkoły skończylem, gdzie mieszkam. Prowadzę raczej taką dzialalność, że wielu zechciałoby mnie dorwać i dobić
Yar
Jakeś tak piekielnie
to 3/3 na wieczór i jak by co uznam ewentualnie że mi dorównujesz z lekka.
Jakeś tak piekielnie
to 3/3 na wieczór i jak by co uznam ewentualnie że mi dorównujesz z lekka.
Mało mam czasu muszę szykować się na bibę a to mi więcej czasu zajmuje niż kobietom
i jeszcze to lustereczko wrąbało
To co masz trójczynę?
Yar
i jeszcze to lustereczko wrąbało
To co masz trójczynę?
Yar
Majpan, piszesz to w chwili gdy (napisałem o tym na Forum) odszedłem na jakiś czas od MM.
... No ale nie ma sprawy. I tak jednorazowa trojka czy nie trójka, nie przesłoni mojego obrazu całościowego
... No ale nie ma sprawy. I tak jednorazowa trojka czy nie trójka, nie przesłoni mojego obrazu całościowego
Nie to samo co "typóję" . Przyjąć można, że to samo co "typuję". Dla potrzeb tej rozmowy. Nie wycofuję się i mój strzał równy tutaj będzie typowi. Tak należy przyjąć. W innym przypadku, strzelam to strzelam.
Moja trójczyna już dawno jest podana jakeś tak piekielnie to pewnie wiesz która to
Czyli jak rozumiem typujesz a nie typójesz.
Czyli jak rozumiem typujesz a nie typójesz.
2 425 592.
Tak jest, typuję. Majpan, nie pochlebiaj sobie . Nie wiem ktora, bo nie śledzę Twoich wpisów na czacie ani też Twojego profilu, etc.
Tak jest, typuję. Majpan, nie pochlebiaj sobie . Nie wiem ktora, bo nie śledzę Twoich wpisów na czacie ani też Twojego profilu, etc.
No jak się dwa Narcyze spotkają to zaraz siekiery będą na zielonej cichym lotem fruwać.
Nie naruszyło to mojego ego
A poza tym ja Narcyz przyjmuję pochlebstwa tylko od samego siebie.
A poza tym ja Narcyz przyjmuję pochlebstwa tylko od samego siebie.
Bardzo dziękuję Jocia ale kwiaty przynależą damom. Oddaję Tobie. Kobieta w kwiatach to jeden z najpiękniejszych obrazów.
Yar.. ja preferuję fiołki..ale nie pogardzę i narcyzami
Monet..szukam podałam 10
Monet..szukam podałam 10
Jak dzisiaj pary nie trafie to wspólniczka mnie z Rady Nadzorczej wykopie na zbitą twarz..
2 425 605. jocia 2015-08-25 (16:42)
Monet..szukam podałam 10
Na uj mi 10? potrzebuje jednego!
Monet..szukam podałam 10
Na uj mi 10? potrzebuje jednego!
aaaaa to pewniak 10
Sorry ten raz jocia. ale wyrażaj się precyzyjniej .
Sorry ten raz jocia. ale wyrażaj się precyzyjniej .
Tam Armani.. ale się Pan przewietrzysz przed randką.. i wrażenie na Pannie zrobisz że hoho
multi dawaj kase bo zalozylem se konto w bgz optima i potrzebuje kapuchy
wszystkie konta majo byc na full
wszystkie konta majo byc na full
2 425 623.
Majpan, lustereczka czasami rozbijają sie w drobny mak pod wpływem pewnej długości fal ...
Uważaj na emocje.
A puzderka nie zapomniałeś? Tuszu do rzęs, szminki?
Majpan, lustereczka czasami rozbijają sie w drobny mak pod wpływem pewnej długości fal ...
Uważaj na emocje.
A puzderka nie zapomniałeś? Tuszu do rzęs, szminki?
Dobra wyłączam procki
Co złego to Księciunio.
Tam mrówa adresuj żale ewentualne
Co złego to Księciunio.
Tam mrówa adresuj żale ewentualne
majpanie ..miałes wyłaczac procka PC ..isc tam i rób jeszcze jedno zboczku i okey..ja ide do kitchen i jem...narazie
Jocia... akurat 44 jest obzerkana z każdej strony i przeszła poz. wetyfikacje
yota ..moja głowa ..miałem 1 x 2/2 ...a gadałem kondi 65 ...nic nie moja winna ..co on miał wziąc powtórka
ale qrna miałem sen - w jakimś dziwnym budynku, czy domu - takie sekretne przejścia były - z piętra na inny poziom - jakieś tunele, windy, schody, kładki -
i tam - Ironia poganiała Kpinę, a doścignąć chciały Szyderstwo, ale najlepsze, że -
nie wiadomo /przez te pięter poplątanie/ kto Kogo Ganiał, a Kto z Kogo
posiadam - 3,8,19
powodzenia
i tam - Ironia poganiała Kpinę, a doścignąć chciały Szyderstwo, ale najlepsze, że -
nie wiadomo /przez te pięter poplątanie/ kto Kogo Ganiał, a Kto z Kogo
posiadam - 3,8,19
powodzenia
qurwa teesowska franca cholery znowu 2 zeta wqurwiam sie na nich niesamowiciebęcwałyu chol;erne 2/3 qurwia
sara ..widzisz 13maxa siedzi i nudy ..bez samiczka i co nie chciałaś jecha na kolanach ..jestes blisko mieszkasz koło wawa
Elo elo ludziska jak tam ? Przed chwilą sprawdzałem ale mam farta wyszło 15 punktów czyli udało się !!!