Wpisy 24 255 – 24 354
8 lipca 2008 22:18 → 10 lipca 2008 22:15, 100 wpisów
za dużo cyferek i 41 mi się z 46 pomyliło...i wyszło 6 trójek..dobre i to...ehh emocje:D
Edi8, ty nie jesteś "nawiedziony", ale być może uzależniony, a swoje uzależnieni chcesz przekazać(czyli zarazić) innych, jeszcze młodych i głupich.
Trzeba być zadowolonym z tego co się ma ;)
Ciekawe czy ktoś wygrał
8mln
Ciekawe czy ktoś wygrał
8mln
voltamper:tak masz rację.
Szczególnie zależy mi na wciągnięciu w grę młodych i głupich...Takich jak ty!
Szczególnie zależy mi na wciągnięciu w grę młodych i głupich...Takich jak ty!
Czy gra stałymi liczbami ma jakiś sens ?
W temacie kolejnego sposobu typowania pewniaka:
W losowaniach majowych nie było już tak fajnie (4 trafienia na 31 losowań). W kwietniu jeszcze gorzej (3 trafienia na 30 losowań). W marcu 4 na 31. Ten sposób typowania jest zawodny.
W losowaniach majowych nie było już tak fajnie (4 trafienia na 31 losowań). W kwietniu jeszcze gorzej (3 trafienia na 30 losowań). W marcu 4 na 31. Ten sposób typowania jest zawodny.
EDI sprawdzałeś z np. maja te pierwiastkowanie,wiadomo że nie zawsze wyjdzie,bo przeważnie będzie mała liczba,które mogą w ogóle nie paść...
Droga lili, ja ci nie odmawiam marzeń, ale marzenia nie poparte realizmem, prowadzą tylko na manowce.
Cieszę się, że choć częściowo przyznajesz mi rację.
Ja też byłem bliski głównej wygranej, i to za 2 zł.
Należy zawsze patrzeć w przyszłość i żyć teraźniejszością.
Wycieczki do historii, przynajmniej w grach losowych nie mają najmniejszego sensu.
Wygran viltoma, była dziełem przypadku, a jego analiza, to jak sam przyznał tylko w minimalnym stopni przyczyniła się do wygranej.
Tego wyczynu nigdy nie powtórzył, co nie oznacza ,że nie powtórzy, ale zawsze to będzie "czysty przypadek".
Cieszę się, że choć częściowo przyznajesz mi rację.
Ja też byłem bliski głównej wygranej, i to za 2 zł.
Należy zawsze patrzeć w przyszłość i żyć teraźniejszością.
Wycieczki do historii, przynajmniej w grach losowych nie mają najmniejszego sensu.
Wygran viltoma, była dziełem przypadku, a jego analiza, to jak sam przyznał tylko w minimalnym stopni przyczyniła się do wygranej.
Tego wyczynu nigdy nie powtórzył, co nie oznacza ,że nie powtórzy, ale zawsze to będzie "czysty przypadek".
Cieszę się z tego, że jestem młody, niestety trochę mniej,że głupi. Pozdrawiam
Odnośnie pewniaków - ostatnia metoda. W czerwcu wychodzą mi tylko 4 trafienia. Czyżbym się mylił?
Sprawdzenie metody typowania pewniaków (pierwsza z przedostatniego + druga i szósta z ostatniego losowania):
W losowaniu z dnia 30.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 29.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 28.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 27.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 26.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 25.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 24.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 23.06.2008 nie wylosowano pewniaka
Dla losowania z dnia 22.06.2008 pewniak trafiony
W losowaniu z dnia 21.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 20.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 19.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 18.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 17.06.2008 nie wylosowano pewniaka
Dla losowania z dnia 16.06.2008 pewniak trafiony
W losowaniu z dnia 15.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 14.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 13.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 12.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 11.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 10.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 9.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 8.06.2008 nie wylosowano pewniaka
Dla losowania z dnia 7.06.2008 pewniak trafiony
W losowaniu z dnia 6.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 5.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 4.06.2008 nie wylosowano pewniaka
Dla losowania z dnia 3.06.2008 pewniak trafiony
W losowaniu z dnia 2.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 1.06.2008 nie wylosowano pewniaka
Dla 30 losowań trafionych pewniaków: 4
Sprawdzenie metody typowania pewniaków (pierwsza z przedostatniego + druga i szósta z ostatniego losowania):
W losowaniu z dnia 30.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 29.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 28.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 27.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 26.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 25.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 24.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 23.06.2008 nie wylosowano pewniaka
Dla losowania z dnia 22.06.2008 pewniak trafiony
W losowaniu z dnia 21.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 20.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 19.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 18.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 17.06.2008 nie wylosowano pewniaka
Dla losowania z dnia 16.06.2008 pewniak trafiony
W losowaniu z dnia 15.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 14.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 13.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 12.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 11.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 10.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 9.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 8.06.2008 nie wylosowano pewniaka
Dla losowania z dnia 7.06.2008 pewniak trafiony
W losowaniu z dnia 6.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 5.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 4.06.2008 nie wylosowano pewniaka
Dla losowania z dnia 3.06.2008 pewniak trafiony
W losowaniu z dnia 2.06.2008 nie wylosowano pewniaka
W losowaniu z dnia 1.06.2008 nie wylosowano pewniaka
Dla 30 losowań trafionych pewniaków: 4
piotrek11:pragnę zweryfikować Twoje wyliczenia i powtarzam iż w czerwcu wg doboru ostatnią metodą padło 15 pewniaków,w maju 10 a w kwietniu 8.Obszernie ok.21.40 przedstawiłem sposób doboru liczb - przeczytaj ponownie...
Piotrek11 mylisz się, z dniem dzisiejszym był 15 razy pewniak z tego sposobu o ile nie więcej bo nie wiem czy się gdzieś nie pomyliłam. Pozdrawiam!!!
piotrek11:aby nie było wątpliwości to podaję Ci "kuchnię" doboru typu na dzisiaj.Z losowania przedostaniego czyli 6.07 bierzemy pierwszą sortowaną liczbę "4" a z ostatniego czyli 7.07 drugą i szóstą:"11"+"27"
co daje:4+11+27=42.
Typ "42" wszedł dziś i jest to trafienie po raz 4.w lipcu.
co daje:4+11+27=42.
Typ "42" wszedł dziś i jest to trafienie po raz 4.w lipcu.
TROPICIEL,DAOW1 i Janusz P (czyżby Pasko) to dzisiejsi prawdziwi zwycięzcy w typowaniach, reszta jest tylko milczeniem........
Drogi Voltamperze! Do wpisu 24264. To chyba napięcie i natężenie frustracji:) po losowaniu spowodowało ten wpis:) Każde wycieczki do przeszłości mają sens -te w grach losowych także. Nic tak naprawdę nie jest rzeczą samego przypadku. Historia pozwala nam w jakimś stopniu odkrywać zagadkową przyszłość. Do wpisu 24264 -skoro tak twierdzisz, a jesteś młody -powodów tego należałoby szukać w historii dzieciństwa -tak ą diagnozę postawiłby na pewno taki znany lekarz Freud:) heh Pozdrawiam:)
Przepraszam za pomyłki w obliczeniach dotyczących pewniaków (ostatnia metoda). Faktycznie (po poprawkach w funkcji wyliczającej) wyszły mi następujące ilości trafień:
czerwiec - 14
maj - 9
kwiecień - 9
marzec - 11
luty - 11
styczeń - 4
czerwiec - 14
maj - 9
kwiecień - 9
marzec - 11
luty - 11
styczeń - 4
Do wpisu 24272
Nie zgodzę się z szanowny zapewne starszym stażem i doświadczeniem graczem,że wszystko jest zaplanowane i ma odniesienie do historii.
Wszystko,począwszy od "wielkiego wybuchu". który stworzył wszechświat jest dziełem przypadku.Życie każdego z nas też jest swojego rodzaju przypadkiem, a i jego losy w dużym stopniu wyznacza przypadek.
Właściwie, to tyle.
Przytaczanie teorii Freuda jest nieadekwatne i niema tu żadnego zastosowania.
Nie zgodzę się z szanowny zapewne starszym stażem i doświadczeniem graczem,że wszystko jest zaplanowane i ma odniesienie do historii.
Wszystko,począwszy od "wielkiego wybuchu". który stworzył wszechświat jest dziełem przypadku.Życie każdego z nas też jest swojego rodzaju przypadkiem, a i jego losy w dużym stopniu wyznacza przypadek.
Właściwie, to tyle.
Przytaczanie teorii Freuda jest nieadekwatne i niema tu żadnego zastosowania.
..heh Voltamperze -ten żart był do wpisu 24265 m.in. o Twojej młodości:) Pewnie, że historia losowań pomaga nam przy trafnym typowaniu. Tylko to wymaga czasu i ćwiczeń. Też kiedyś nie widziałem żadnych zależności pomiędzy historią a teraźniejszością w grach losowych. Ale sam powiedz czy np. to, że parka 7,14 w ML wypada 10 razy w ciągu 30 losowań to jest czysty przypadek??? Życzę Ci, żebyś na starość był mądry i bogaty.:)
Dzięki, za życzenia.
Pozostańmy jednak przy swoich stanowiskach i nie drążmy tematu, aby się nie narazić na śmieszność.
Pozostańmy jednak przy swoich stanowiskach i nie drążmy tematu, aby się nie narazić na śmieszność.
Masz rację Drogi Voltamperze -wkroczyliśmy w domenę filozofii:) Zacytuję jeszcze tylko naszą noblistkę: "Nic dwa razy się nie zdarza
i nie zdarzy. Z tej przyczyny
zrodziliśmy się bez wprawy
i pomrzemy bez rutyny." Inaczej jest w grach losowych:) Pzdr:)
i nie zdarzy. Z tej przyczyny
zrodziliśmy się bez wprawy
i pomrzemy bez rutyny." Inaczej jest w grach losowych:) Pzdr:)
...i żeby to rozwinąć musiałbym znowu się powtarzać, bo dużo już tu na temat pisałem. O fizyczności kul biorących udział w losowaniu, o zmianach zestawów kul itd. Jedno jest dla mnie pewne, że należy w analizach zwracać większą uwagę na powtarzalność losowanych kul i "tendencje" ich do łączenia się np.w parki. (heh -to całkiem podobnie jak moi i Twoi rodzice, czysty przypadek -ale stąd jesteśmy hah:)
Do wpisu 24278
Masz rację, w tym, ze jesteśmy na tej ziemi to przypadek i to szczególny: tzw. kilkustopniowa kumulacja:
Po pierwsze nie było by nas gdyby nie było naszych rodziców
po drugie nie było by naszych rodziców gdyby nie nasi dziadkowie i t d......
a na koniec dodam, że trzeba mieć olbrzymie szczęście, aby zaistnieć pomimo miliona konkurentów, do narodzin w momencie poczęcia.
Przy tym wszystkim trafienie 6/6 w D.L wydaje się bardzo łatwe, o ile nie banalne.
To tyle filozoficznych rozważań przy porannej kawie.Pozdrawiam
Masz rację, w tym, ze jesteśmy na tej ziemi to przypadek i to szczególny: tzw. kilkustopniowa kumulacja:
Po pierwsze nie było by nas gdyby nie było naszych rodziców
po drugie nie było by naszych rodziców gdyby nie nasi dziadkowie i t d......
a na koniec dodam, że trzeba mieć olbrzymie szczęście, aby zaistnieć pomimo miliona konkurentów, do narodzin w momencie poczęcia.
Przy tym wszystkim trafienie 6/6 w D.L wydaje się bardzo łatwe, o ile nie banalne.
To tyle filozoficznych rozważań przy porannej kawie.Pozdrawiam
Cześć:) Voltamperze -jeśli chodzi o "kilkustopniowe kumulacje" -znowu się powtórzę.Przychodzi facet do lekarza z bezpłodnością: -Panie doktorze, mój dziadek był bezpłodny... mój ojciec był bezpłodny...Lekarz zdziwiony: -To skąd pan się wziął???!!! -Ja? Panie doktorze, ja jestem z Miechowa. To tak na poprawę humoru przy kawie:)Pozdrawiam:)
Witam,wiadomo panie i panowie,że obliczenia EDiego,mogą się nie sprawdzić,jak wszystkie dotychczas sposoby,poprzednie mogą zawodzić,ale nie muszą,więc jest to ciekawe,możliwe że ten ostatni leci na bieżąco.POZDRAWIAM
witam-czytam ta strone od dawna,jesli chodzi opewniaki tosprubojcie w ten sposob.Jesli mamy date 1maj to pewniak bedzie 2ka 2maj to3ka.sprawdzcie MAJ?
witam wszystkich.sledze was juz dlugo i postanowilam sie do was przylaczyc i podzielic sie z wami moimi numerami.na dzis proponuje taka piatke:25,45,47,59,75.pozdrawiam
Ja ostatnio wydrapałem 14 zł w Super7, w kulkach nic... Dzisiaj tylko leciutko w EL, ogólnie to sobie odpuszczam totka na wakacje, tylko minimum na EL/DL.
Warzymice 2008-07-08 1/423 3 759 193.10
Gdańsk 2008-07-08 8/706 3 759 193.10
Gdańsk 2008-07-08 8/706 3 759 193.10
OPA:w nawiązaniu do tego co rano pisałeś to być może "na bieżąco leci" także i kolejna metoda doboru pewniaka wynikająca z sumy 2+7 liczby sortowanej z ostatniego losowania,która w czerwcu dała 11 trafień bo obecnie w lipcu tak dobierany pewniak wystąpił już 4 razy...
Edi,zapomniałem o 2 i 12 liczbie,bo to byłoby 64,ale jednak 52 weszło,nieźle
o kur..... 7 piątek w expresie;/
no ładnie pojechali....ktoś się cieszył że ma 200 000 a tu zonk :D
Dzieki za sposób na cyferki 52,64, dodalem jeszcze 75 bo już powinna wyjść dalem jeszcze 21 no i innych trochę ale one nie weszly tak ze tylko 2 zł
Jeśli nie zrobiłem błędu to 1 liczba przedost. + 2 i 6 liczba ost. to 33, 2 i 12 liczby ost. 50,
to mamy 33,50.pierwiastkowanie to wychodzi 8,(3-1)przedost.+ 1 z ost. bedzie 18,oraz 3 pierwsze to 15
to mamy 33,50.pierwiastkowanie to wychodzi 8,(3-1)przedost.+ 1 z ost. bedzie 18,oraz 3 pierwsze to 15
zamiast 200 tysięcy gracze muszą zadowolić się nieco ponad 20 tysiącami za trafienie pełnej 5/5 w ostatnim losowaniu Express Lotka. I zamiast domu będą same fundamenty...
wygląda że 33 i 50 "pasują" na dziś, może pan Pasko by coś dolożył ew. uaktualnił statystyki
OPA:to nie są moje patenty a jedynie obserwacje i oby się często sprawdzały "pro publico bono"...
Edi ale od ciebie wzięte,bardzo możliwe że ktoś już wcześniej to wymyślił,ale obecnie napisałeś o nich ty...
A czy wiesz Edi także ile razy wypadły tak jak wczoraj razem liczone i 2+12 i 1, 2 i 6 ??
motoski:te przez Ciebie w/w metody w lipcu łacznie w jednym losowaniu wystąpiły jako para 2 razy bo 6.07 i 9.07.
EDi czy wielokrotności liczby 3,w sumie jest ich 26 z 80 w ML,padają często?bo mnie gośc jeden sie pytał...a na testerze chyba nie można aż tyle liczb przetestować
wielkie dzięki Edi, na dzis dalem tylko 50, to pewnie będzie 33, zobaczymy, pozdrawiam
Panie i panowie czy dzisiaj będzie wreszcie 1?A w/g edi8 to pewniak 33?
witam. mam pytanie, te 6, ktore ostatnio padly w DL to byly na chybił trafił, czy ktos sam je wytypował???
Przepraszam bella34 ale odmłodziłem Cię o 1 cyferkę, ale to chyba miłe.Pozdrawiam.D-)
odnosnie dwóch szóstek z wtorku w DL: jedna szóste sam gracz wytypował druga była na chybił trafił
Dla pana BOMAKA niech będzie również 33,68 Władcy Totalizatora,spełnijcie prośbę...niech Sarkozy będzie z wami
O kurde, współczuje tym co wczoraj wygrali w EL... Najpierw wielka radość a potem wielkie rozczarowanie... 30 kawałków to też kupa forsy, ale jednak chyba więcej niesmaku po tej wygranej pozostanie niż radości. Los bywa przewrotny...
Nie ma co gdybac kazdy chcialby byc w tej 7 EXL bo dobre i 30 000 zł wygrac codziennie ktos wygrywa a kiedy przyjdzie czas na nas?? 2 , 16 zł to gowno a nie wygrana na nastepne kupony tylko:( a przydyaloby sie cos konkretnego wygrac:)
Ja zapuscilem taka 9 z tych co jeszcze w lipcu nie chodzily:
1,8,9,25,33,45,47,59,74 i z plusem
1,8,9,25,33,45,47,59,74 i z plusem
Witam-pisalem otypowaniu pewniaka ze jak mamy date 1 to powinna byc 2ka itd.Statystyki 1,szesc trafin,2-11 tra.3-6 tra.4-16 tra.5-12 tra.6-7 tra.To chyba niezle.
wk - tez to zauwazylem ze jak np byl 26 to padlo 27 ale to juz ustalo kiedys mozna bylo cos wyhaczyc.
maniek50 -nie wymyslona,gram od poczatku miesiaca na te co jeszcze nie wyszly,a taka 9 zostala-tak trafilem 6/6 w profie
To wasze typowanie, to taka żałosna dziecinada.
Zależności liczb nie wynikają z przeszłości i nie są związane z jakimkolwiek zdarzeniem występującym w czasie przeszłym.
Dowodem tego jest to,że jeszcze ani razu nie powtórzyła się kombinacja liczb 6/6 w D.L 5/5 w Ex.L i 5-ciu liczb T.S.N.
Takie kombinowanie jak pierwiastkowanie,liczby pierwsze,przeskoki o 1-ną w górę lub w dół,to tylko strata czasu.
Wiem,ze was nie przekonam, ale "live is brutal"
Nie każdemu jest pisany milion.
Zależności liczb nie wynikają z przeszłości i nie są związane z jakimkolwiek zdarzeniem występującym w czasie przeszłym.
Dowodem tego jest to,że jeszcze ani razu nie powtórzyła się kombinacja liczb 6/6 w D.L 5/5 w Ex.L i 5-ciu liczb T.S.N.
Takie kombinowanie jak pierwiastkowanie,liczby pierwsze,przeskoki o 1-ną w górę lub w dół,to tylko strata czasu.
Wiem,ze was nie przekonam, ale "live is brutal"
Nie każdemu jest pisany milion.
A więc,pewniaki na ...niech będzie dziś:
43,53,71 i 24,26,50 i 54,66,80 jeśli wejdą 2 trójki to nie mam pytań
43,53,71 i 24,26,50 i 54,66,80 jeśli wejdą 2 trójki to nie mam pytań
mitron:czy Ty masz jakieś kłopoty ze sobą?Bo posługujesz się szczegółową wiedzą o treści moich poprzednich wpisów co do metod typowania - sam jednak występujesz jako ten, który w/w metody uważa za stratę czasu i deklarujesz iż wiesz że nas nie przekonasz...
Więc po co sam tracisz czas na takie wypowiedzi skoro braku ich skutku na graczy jesteś pewien?
I nie zapominaj że podawane metody to tylko zapis obserwacji a nie SYSTEMY.Tutaj są dorośli ludzie i każdy sam potrafi bez Twoich uwag podjąć decyzje co i jak chce lub nie chce grać bo każdy robi to na swoje konto,za swoje pieniądze i na własną odpowiedzialność.Ponadto stwierdzam Twoją nierzetelność:ja podaję obserwacje z ML a Ty piszesz o braku powtórzeń w losowaniach DL,EX i T.S.N....A co to ma wspólnego z tymi metodami,na które się tu powołujesz a które ja dotychczas zamieściłem?
ŻADNA z tych metod nie bazuje na powtarzalności liczb - bo kryteria ich doboru oparte są na zupełnie innym kluczu!
Więc po co sam tracisz czas na takie wypowiedzi skoro braku ich skutku na graczy jesteś pewien?
I nie zapominaj że podawane metody to tylko zapis obserwacji a nie SYSTEMY.Tutaj są dorośli ludzie i każdy sam potrafi bez Twoich uwag podjąć decyzje co i jak chce lub nie chce grać bo każdy robi to na swoje konto,za swoje pieniądze i na własną odpowiedzialność.Ponadto stwierdzam Twoją nierzetelność:ja podaję obserwacje z ML a Ty piszesz o braku powtórzeń w losowaniach DL,EX i T.S.N....A co to ma wspólnego z tymi metodami,na które się tu powołujesz a które ja dotychczas zamieściłem?
ŻADNA z tych metod nie bazuje na powtarzalności liczb - bo kryteria ich doboru oparte są na zupełnie innym kluczu!