Wpisy 24 315 – 24 414
10 lipca 2008 11:19 → 11 lipca 2008 17:26, 100 wpisów
zamiast 200 tysięcy gracze muszą zadowolić się nieco ponad 20 tysiącami za trafienie pełnej 5/5 w ostatnim losowaniu Express Lotka. I zamiast domu będą same fundamenty...
wygląda że 33 i 50 "pasują" na dziś, może pan Pasko by coś dolożył ew. uaktualnił statystyki
OPA:to nie są moje patenty a jedynie obserwacje i oby się często sprawdzały "pro publico bono"...
Edi ale od ciebie wzięte,bardzo możliwe że ktoś już wcześniej to wymyślił,ale obecnie napisałeś o nich ty...
A czy wiesz Edi także ile razy wypadły tak jak wczoraj razem liczone i 2+12 i 1, 2 i 6 ??
motoski:te przez Ciebie w/w metody w lipcu łacznie w jednym losowaniu wystąpiły jako para 2 razy bo 6.07 i 9.07.
EDi czy wielokrotności liczby 3,w sumie jest ich 26 z 80 w ML,padają często?bo mnie gośc jeden sie pytał...a na testerze chyba nie można aż tyle liczb przetestować
wielkie dzięki Edi, na dzis dalem tylko 50, to pewnie będzie 33, zobaczymy, pozdrawiam
Panie i panowie czy dzisiaj będzie wreszcie 1?A w/g edi8 to pewniak 33?
witam. mam pytanie, te 6, ktore ostatnio padly w DL to byly na chybił trafił, czy ktos sam je wytypował???
Przepraszam bella34 ale odmłodziłem Cię o 1 cyferkę, ale to chyba miłe.Pozdrawiam.D-)
odnosnie dwóch szóstek z wtorku w DL: jedna szóste sam gracz wytypował druga była na chybił trafił
Dla pana BOMAKA niech będzie również 33,68 Władcy Totalizatora,spełnijcie prośbę...niech Sarkozy będzie z wami
O kurde, współczuje tym co wczoraj wygrali w EL... Najpierw wielka radość a potem wielkie rozczarowanie... 30 kawałków to też kupa forsy, ale jednak chyba więcej niesmaku po tej wygranej pozostanie niż radości. Los bywa przewrotny...
Nie ma co gdybac kazdy chcialby byc w tej 7 EXL bo dobre i 30 000 zł wygrac codziennie ktos wygrywa a kiedy przyjdzie czas na nas?? 2 , 16 zł to gowno a nie wygrana na nastepne kupony tylko:( a przydyaloby sie cos konkretnego wygrac:)
Ja zapuscilem taka 9 z tych co jeszcze w lipcu nie chodzily:
1,8,9,25,33,45,47,59,74 i z plusem
1,8,9,25,33,45,47,59,74 i z plusem
Witam-pisalem otypowaniu pewniaka ze jak mamy date 1 to powinna byc 2ka itd.Statystyki 1,szesc trafin,2-11 tra.3-6 tra.4-16 tra.5-12 tra.6-7 tra.To chyba niezle.
wk - tez to zauwazylem ze jak np byl 26 to padlo 27 ale to juz ustalo kiedys mozna bylo cos wyhaczyc.
maniek50 -nie wymyslona,gram od poczatku miesiaca na te co jeszcze nie wyszly,a taka 9 zostala-tak trafilem 6/6 w profie
To wasze typowanie, to taka żałosna dziecinada.
Zależności liczb nie wynikają z przeszłości i nie są związane z jakimkolwiek zdarzeniem występującym w czasie przeszłym.
Dowodem tego jest to,że jeszcze ani razu nie powtórzyła się kombinacja liczb 6/6 w D.L 5/5 w Ex.L i 5-ciu liczb T.S.N.
Takie kombinowanie jak pierwiastkowanie,liczby pierwsze,przeskoki o 1-ną w górę lub w dół,to tylko strata czasu.
Wiem,ze was nie przekonam, ale "live is brutal"
Nie każdemu jest pisany milion.
Zależności liczb nie wynikają z przeszłości i nie są związane z jakimkolwiek zdarzeniem występującym w czasie przeszłym.
Dowodem tego jest to,że jeszcze ani razu nie powtórzyła się kombinacja liczb 6/6 w D.L 5/5 w Ex.L i 5-ciu liczb T.S.N.
Takie kombinowanie jak pierwiastkowanie,liczby pierwsze,przeskoki o 1-ną w górę lub w dół,to tylko strata czasu.
Wiem,ze was nie przekonam, ale "live is brutal"
Nie każdemu jest pisany milion.
A więc,pewniaki na ...niech będzie dziś:
43,53,71 i 24,26,50 i 54,66,80 jeśli wejdą 2 trójki to nie mam pytań
43,53,71 i 24,26,50 i 54,66,80 jeśli wejdą 2 trójki to nie mam pytań
mitron:czy Ty masz jakieś kłopoty ze sobą?Bo posługujesz się szczegółową wiedzą o treści moich poprzednich wpisów co do metod typowania - sam jednak występujesz jako ten, który w/w metody uważa za stratę czasu i deklarujesz iż wiesz że nas nie przekonasz...
Więc po co sam tracisz czas na takie wypowiedzi skoro braku ich skutku na graczy jesteś pewien?
I nie zapominaj że podawane metody to tylko zapis obserwacji a nie SYSTEMY.Tutaj są dorośli ludzie i każdy sam potrafi bez Twoich uwag podjąć decyzje co i jak chce lub nie chce grać bo każdy robi to na swoje konto,za swoje pieniądze i na własną odpowiedzialność.Ponadto stwierdzam Twoją nierzetelność:ja podaję obserwacje z ML a Ty piszesz o braku powtórzeń w losowaniach DL,EX i T.S.N....A co to ma wspólnego z tymi metodami,na które się tu powołujesz a które ja dotychczas zamieściłem?
ŻADNA z tych metod nie bazuje na powtarzalności liczb - bo kryteria ich doboru oparte są na zupełnie innym kluczu!
Więc po co sam tracisz czas na takie wypowiedzi skoro braku ich skutku na graczy jesteś pewien?
I nie zapominaj że podawane metody to tylko zapis obserwacji a nie SYSTEMY.Tutaj są dorośli ludzie i każdy sam potrafi bez Twoich uwag podjąć decyzje co i jak chce lub nie chce grać bo każdy robi to na swoje konto,za swoje pieniądze i na własną odpowiedzialność.Ponadto stwierdzam Twoją nierzetelność:ja podaję obserwacje z ML a Ty piszesz o braku powtórzeń w losowaniach DL,EX i T.S.N....A co to ma wspólnego z tymi metodami,na które się tu powołujesz a które ja dotychczas zamieściłem?
ŻADNA z tych metod nie bazuje na powtarzalności liczb - bo kryteria ich doboru oparte są na zupełnie innym kluczu!
Kurde, dzisiaj weszło 2/6, co przy dwóch wysłanych zakładach jest pewnym sukcesem... no ale 3/6 byłoby większym, trudno.
U mnie 3/4 szkoda że bez plusa i 4/8 z plusem,pana BOMAKA weszły niektóre,to jest mój znajomy-jeśli coś
Dziś weszło 8,15,16...
a/z pierwiastkowania:"8" b/ z sumy 3 pierwszych liczb z 3 ostatnich losowań:"15"
c/z sumy 1+2 liczby z ostatniego losowania:"16"
a/z pierwiastkowania:"8" b/ z sumy 3 pierwszych liczb z 3 ostatnich losowań:"15"
c/z sumy 1+2 liczby z ostatniego losowania:"16"
Właśnie się zastanawiam Edi czy nie grać oddzielnie,jutro zobaczymy,gregor pisał że grać na te które nie wystąpiły w lipcu,zostało ich 5
To sie nazywa pech!gdybym wysłal swoje liczby dzisiaj było by 5/5 co jestem zły to masakra!!!
Moja 5-tka 8,28,45,55,68
odpłynęła..:((((
Moja 5-tka 8,28,45,55,68
odpłynęła..:((((
Wczoraj nie tylko padło 7 wygranych 5/5 w Expresa, ale również 8 wygranych 9/10 z PLUSEM w Multi Lotka. To był piękny dzień dla graczy :)
Wytłumaczcie mi coś - na nagrody II i III stopnia w numerku idzie taka sama część puli [10% całości przeznaczonej na wygrane]. Czemu więc dzisiaj II stopień wynosił tyle samo co III, jeśli II stopnia były dwie wygrane? Chyba powinno być po 2700 zł na drugim stopniu...?
Ja też nie wiem,czemu w numerku tak jest,jedyne wytłumaczenie to to,że 3go stopnia nie może przekroczyć wysokością 2go stopnia
Proszę kogoś kto wie, o podanie mi grafiku prowadzących losowania. Kto np. prowadził losowanie wczoraj?
Jeśli BRODIN będziesz tak dalej typować pewniaki to na pewno.Ciśnij tak dalej.
OPA:piszesz o grze na jeszcze niewylosowane w lipcu liczby...A może by tak zacząć eksplorować nie pojedyńcze liczby a pary liczb z sobą sąsiadujace?Takich par jest oczywiście także 80 bo stanowią je układy np.1-2,2-3 itd.ale już w 10-ciu lipcowych losowaniach zostało wylosowanych aż 50 "sąsiadów" - czyli mamy już z górki,bo w tych 10 losowaniach powtórzyły się tylko 2 pary(2-3;35-36) a więc kolejne losowania będą przynosiły te z pozostałych.Trafiając zatem spośród tych niewylosowanych par tylko np.2 czy 3 de facto trafiamy "czwórkę" lub "szóstkę"...a obszar do obstawiania jest już dość mocno zawężony!
Małe ale istotne sprostowanie:powtórzyły się też pary 34-35 i 39-40 a więc do dziś i tak zaledwie tylko 4 z 80...
(2-3;34-35;35-36;39-40)co prognozuje kolejne losowania spośród tych jeszcze nielosowanych.
(2-3;34-35;35-36;39-40)co prognozuje kolejne losowania spośród tych jeszcze nielosowanych.
Przepraszam ale dzielenie się "na gorąco" spostrzeżeniami spowodowało iż nie dostrzegłem jeszcze 3 sąsiadujacych par:11-12;55-56;68-69 które też się w lipcu powtórzyły...
Wczoraj się oczywiście udało,bo weszło3/4 i byłoby z plusem,wziąłem 4 parki te co pozostały z ostatnich losowań ,jedna z nich weszła 8,59,a reszta po jednej z prawej,oprócz 61,tzn.
8,59
9,74
60,61
3,28 chyba to widać
8,59
9,74
60,61
3,28 chyba to widać
Te co wczoraj podałem 7,11,17 i 24,26,50 mogłaby wejść cała szóstka-to są liczby z 5 i 7 lipca
OPA:moje myślenie szło (tak jak to napisałem) w kierunku eksploracji nielosowanych w lipcu parek sąsiadujacych - wobec tego iż do 10.07 zostało trafionych już 50% z nich a więc obszar do obstawiania jest zawężony wobec pozostałej ilości 21 losowań do 31.07
Sprawdziłem dla przykładu przebieg losowań parek sąsiadujących w czerwcu i do 10.06 zostało wylosowane 32 z istniejących 79 a od 11.06 do 30.06 dolosowano jeszcze 28 z pozostałych 47.Tak więc w czerwcu w sumie z 79 wylosowano 60 parek sąsiadujących...
przeważnie prowadzący mówi kto będzie jutro, tylko tyle mogę pomóc
Kurde wywalcie tego Wielebe bo mnie wkurw.. jak on losuje to nie mam wygranych jak Rembi losuje to zawsze cos wejdzie !
Maniek popieram Cię.Mam takie same zdanie na temat prowadzących.Rembiszewski tylko się pokaże, zacieram ręce, bo z góry wiem, że coś trafię!!!
Wśród 60 wylosowanych w czerwcu parek sąsiadujacych rozkład na parzyste i nieparzyste (pod względem pierwszej liczby)był idealnie wyrównany,bo po 30 P/N.
W maju już do 10.05 wylosowano aż 48 parek sąsiadujących a w całym miesiącu (31 dni) 64 w rozkładzie nieparzyste parzyste 31N/33P
Edi mam,w swoim programie,tj. opcja kolejne liczby 34,35 i 35,36 wystąpiły w lipcu już po 3 razy
a mi wyszlo, że parka 44,45 czeka juz od 11 kwietnia i ostatnich 200 los wyszla tylko 2x
W kwietniu do 10.04 wylosowano 49 parek sąsiadujacych a w całym miesiącu aż 70 z 79.
Spostrzeżenie:w żadnym z 3 analizowanych miesięcy (kwiecień,maj,czerwiec)ilość wystąpień sąsiednich parek nie przekroczyła 5:
a/ w 04. po 5 razy wystąpiły pary 17-18;54-55
b/ w 05. po 5 razy wystąpiły pary 6-7;21-22;49-50;62-63
c/ w 06. po 5 razy wystąpiły pary 4-5;14-15;28-29.
Należałoby chyba zacząć się zastanawiać nad sposobami doboru tych parek na kupony...
Spostrzeżenie:w żadnym z 3 analizowanych miesięcy (kwiecień,maj,czerwiec)ilość wystąpień sąsiednich parek nie przekroczyła 5:
a/ w 04. po 5 razy wystąpiły pary 17-18;54-55
b/ w 05. po 5 razy wystąpiły pary 6-7;21-22;49-50;62-63
c/ w 06. po 5 razy wystąpiły pary 4-5;14-15;28-29.
Należałoby chyba zacząć się zastanawiać nad sposobami doboru tych parek na kupony...
Bella34 liczba 1 dziś nie padnie 57 też raczej nie a za 64 postaw 63
Powiedzmy że jestem przewidujący Widzisz wczoraj mówiłem Ci że 1 nie padnie i nie padła a ja puściłem 53 jako pewniak u siebie i wpadło.
>>>> a ja psychol pozdrawiam was wszystkich>>>>
i wedle obrotu kul na kuponie wypada na
....1 61 65 76 25....
grajcie wygrywajcie
i wedle obrotu kul na kuponie wypada na
....1 61 65 76 25....
grajcie wygrywajcie
A ja uparcie na te co nie wyszly-1,9,25,33,47,wczoraj 4/5 w profie i 5/9 w lotku
..mam pytanie czy w profie czy gdziekolwiek prócz lotto można wysyłac na wielokrotne losowanie bo u mnie w psycholku w MIXie tylko na dany dzień
....z zerówek możliwe
20 50 60 jako całość lub z osobna
no to powodzonka z psycholka pozdrawki dla wszystkich narazieńka
20 50 60 jako całość lub z osobna
no to powodzonka z psycholka pozdrawki dla wszystkich narazieńka
Zgadzam sie z Mankiem50.Ten Wielebny naprawde wkurza ludzi podczas losowania.Nigdy nic nie mam jak on jest.Jest na to rada,prowadzacy przewaznie mowi kto bedzie na drugi dzien prowadzic losowanie.Jak on to proponuje w ten dzien nie oddawac kuponow,spadnie naklad finansowy dla totalizatora to sami Go wyrzuca.Proste jak budowa CEPA.Nie chce sie chwalic ale jak prowadzi P.Rebiszewski to zawsze cos mam.OPA dzis uderzam w twoje 7 14 56 .Pewnie bedzie trojka.
psychol mozna w profie poslac na pare dni:)ja dzis bylem obstawic na parke 16,75