Wpisy 2 425 316 – 2 425 415
25 sierpnia 2015 10:04 → 25 sierpnia 2015 11:48, 100 wpisów
Pasko powinien zbotować jeszcze wpisy gdzie sie pojawja jakis nr lub liczba
o kant d. potłuc te pewniaki; zobaczcie jakie w profilu drapek ma dziś 9/9- 22liczba non grata
Majpan a co Ty na takie typy na 14- 1 ,5, 6,11, 17,24, 28,33,39, 53, 57
Drapek ja wczoraj puściłam też 30...32,33,35,36,37,39 i tylko 33 weszła
dusia ale wczoraj było wczoraj a dziś to dziś- może choć jakaś 30tka na plusa wskoczy
dziś 7ki chodziły w keno, ale jak wylosowali ich 5, drapek trafił tylko 4/6
8/9+ by się choć przydało, a mało prawdopodobne by tyle 30tek poszło- choć moga zadbać o losowość
właśnie w keno i drapkach też w sumie posucha
a nic konradzie od ciebie nie mam
a nic konradzie od ciebie nie mam
dusiu liczy się czy dzień zakończyłaś na + czy -, czy 0; mnie się udało w sumie na plus- bo poratowały drapki
jak pamiętasz co skreśliłeś to zobaczysz ile padnie z tego o 14tej
krzyżówkę z kawą sobie kup- jutro koniec sprzedaży a 3 główne jeszcze są i ciacho m-czarna podobnie
hej hejdrapek chyba zyjesz w swiecie marzenmyslisz ze jak wysle 2 kaskadery to tysiaka przytuli??ja w to gram bardzo duzo p[rzez trzy lata i tylko raz trafilem tego tysiaka
drapek-mam blankiet kaskadera pewnie puszczę może na zdrapkę się skuszę też
damian tyle grasz a chyba nie znasz się na lotto- często wystarczy 2 czy 3 czy 4zł i główna wygrana ląduje na koncie- wcale nie trzeba z 50zł inwestować- fart to słowo klucz;
50zł najłatwiej w mm trafić grając na 3/3- znajdź mi osobę z mp. która grając jednym zakladem trafia średnio 4-5x 3/3miesięcznie- wtedy na pewno nie będzie stratna
50zł najłatwiej w mm trafić grając na 3/3- znajdź mi osobę z mp. która grając jednym zakladem trafia średnio 4-5x 3/3miesięcznie- wtedy na pewno nie będzie stratna
torsan ja czasem puszczę kakskadera, a kieruję się ilością właśnie tysiaczków w poprzenim losowanku
tu sie z toba zgodzetez juz nie bede gral tyle bo to sensu nie ma. bywalo tak ze wysylalem pare razy 50 kaskad za 100zl i nawet polowa sie nie zwracala
moej liczby maja jedną wadę...moga polecieć dzien wczesniej/później od daty wskazanej
drapek jakie jest twoje zdanie?lotto kantuje ludzi czy nie?czytalem duzo opini po tej wygranej 35 mln i wszyscy jada na TS prawie
i to nie jest zestaw żaden tylko pojedyncze liczby, które powinny być przez najbliżze 6 losowań wszystkie
Wybrane
Parki,trójki zaklęte w czwórki.
6,3,50,49
6,52,50,14
6,65,50,14
6,65,50,38
I nie trzeba puszczać wszystkiego Panie Krzysio trzeba pomyśleć
Ważne kilka los. najlepiej gdyby od razu coś weszło potem tracą "moc" paniatno?
Parki,trójki zaklęte w czwórki.
6,3,50,49
6,52,50,14
6,65,50,14
6,65,50,38
I nie trzeba puszczać wszystkiego Panie Krzysio trzeba pomyśleć
Ważne kilka los. najlepiej gdyby od razu coś weszło potem tracą "moc" paniatno?
hej hej dusia
moim zdaniem nie kantuje- pole do kantu jest w keno i zdrapkach-tu ktoś z ts-a kto wie gdzie są główne wygrane szczególnie w droższych drapkach (są one wyższe) może np. zatrzymać taką paczkę w magazynach do zakończenia sprzedaży
częsty brak głownych szczególnie w różnych edycjach extra pensji daje do myślenia... choć w bieżącej edycji tak nie jest
no i najważniejsze: ponoć nikt z teesa nie wie gdzie są główne- ale czy dać temu wiarę- oto jest pytanie
częsty brak głownych szczególnie w różnych edycjach extra pensji daje do myślenia... choć w bieżącej edycji tak nie jest
no i najważniejsze: ponoć nikt z teesa nie wie gdzie są główne- ale czy dać temu wiarę- oto jest pytanie
zrbóbcie protekcję drapkowi... w TS w dziale zdrapek to się może dowiemy prawdy
przez tyle lat to kant wyszedl by najawkeno tez nie kantuja mi sie wydaje. ostatnio moj kolega wyslal na 7 liczb za 2zl i trafil 7/7 =1500zl w keno.
plusami w obu losowaniach 60-ki...parzyste w obu loowaniach 60-ki i 70-ki...wnosek jest prosty...5/10 powinno byc z 60-ek lub 70-ek i to szybko...chyba, że plusem znowu bedzie 60-ka jakas
najlepsza gra ogolnie wydaje mi sie mini lotto. jak ktos ma kase to moze sporo sobie tego wysylac ,bo najlatwiej jest tam trafic glowna wygrana. tylko jeden minus ze bardzo ciezko trafic tam trojke
nie wiem dusia...ja i na jedne i na drugie bym postawił, bo na dzisiaj dziwne parki 67,66...61.60..78,79 a z jutra z wykrzyknikami mam tylko 70-ki więc...
gdybym wygrał z jakiegoś tysiaczka,zagrałbym 2x s7 w mini na cały tydzień
ja ze 3 razy w zyciu puscilem system 6 10 kratek w mini za 75zl . raz tylko trojke trafilem.cos kolo 120zl mialem bo piatki nie bylo
drapek nie masz racjilatwiej trafic 1000zl w kaskadzie niz 6/6 w multi
w mini to akurat wiem ze idzie trafic te 5/5. znam 3 osoby ktorym to sie udalo
9;300 okolo. tylko ze kaskada jest tansza od multi
zaczym miejscowosc?
vanality?
bylo by tak na rownidrapek
teoria już była; a praktyka za nieco ponad 2,5h - powodzonka w takim razie
damian1983
"w mini to akurat wiem ze idzie trafic te 5/5. znam 3 osoby ktorym to sie udalo"
"w mini to akurat wiem ze idzie trafic te 5/5. znam 3 osoby ktorym to sie udalo"
kondi zagraj 6/6 na 70ki- jak trafisz 6/6 flaszkę stawiasz drapkowi
nikam
nikam
vanality pila i okolice
ok spadam trzeba jechac do pracy zobaczycmilego dzionka i powodzenia o 14
kondi a jest w nd kolektura obsługiwana przez ts- czy np. wszystkie są w sklepach
no u mnie k/pracy jest kolporter- bez problemu nieraz po 6.00 dawałem kasę i kupon na mm, a odbierałem go po pracy; a tera to jakbym chciał zagrać dodatkowo to do jolki sms i jolka puści
Kibicuje waszym cyferkom ja wybrałam swoje rozpisałam dziś zakłady na 6/6 i puściłam trójkę...parę mam waszych i reszta swoje