Wpisy 2 417 280 – 2 417 379
16 sierpnia 2015 22:30 → 17 sierpnia 2015 01:50, 100 wpisów
uściśnijmy Paskopierwsza wartość to są wszystkie kupony zawarte na daną ilość skreśleń, a przy zmianie na dole tabeli przechodzimy tylko do kuponów zagranych z plusem zgadza się?
dosłownie nic, nawet jednej liczby
ale chyba ktoś wygrał na chybił trafił
widać to szczęśliwa kolektura - tak pokazuje historia
teraz muszę zacząć myśleć abstrakcyjnie w stylu najciemniej jest pod latarnią i wykorzystać to szczęście
dzięki to jak nacieszyles oko to daje szynszyla a jutro może powalczę zobaczy się z jakim skutkiem nie ma co szalec mam 2 zmiane od jutra tak wiec zakładzik na 2 losowanka może z takimi liczbami
53 55 58 44 33 04vna ta chwile doloze może dziś na pewno jutro pozostale 5 liczb może przyniosła szczęście choćby takie jak dzis puki co kolorowych zmysłowych bez pierzynki ani niczego w taka parna duszno noc dobranocka
53 55 58 44 33 04vna ta chwile doloze może dziś na pewno jutro pozostale 5 liczb może przyniosła szczęście choćby takie jak dzis puki co kolorowych zmysłowych bez pierzynki ani niczego w taka parna duszno noc dobranocka
pójdę na Słowackiego 16, jakby co, tam ktoś trafił 7 milionów z hakiem
puszczę dwa razy systemem 7
a Krakowska 20 to jest Galeria NOWY ŚWIAT
tam również nie miałem szczęścia, raz trafiłem 3-kę w LOTTO PLUS
mój kolega gra w TS-a
i powiem szczerze, bez większego efektu
więcej włożył, niż wyłożył
dobra, życzę wszystkim udanego wieczoru
nie przejmujcie się tym, że nikt z was nie wygrał samochodu marki MINI
bo to graniczy z cudem, żeby coś zdobyć w LOTERIADZIE
życzę kolorowych snów, i jutro z powrotem, do pracy rodacy
Dobra wiadomość.. .
Burze zanikają...
Burze zanikają...
oby ktoś we wtorek to rozwalił, tego wam życzę na DOBRANOC
zgrywus ..jak ty jutro tu podajesz twoje 3/3 ..moje zdanie nie bedzie ile ma być czekaCi narazie idom do kitchen załaduje akumulator w laptopie
zgrywus: nie zgadza się... obydwie tabele tyczą się tego samego... tylko jedna wartości wygranych, a druga udziału danej ilości skreśleń.
Czyli spośród wszystkich kuponów, 46,25% z nich była na 10 skreśleń, a 9,77% na 9 skreśleń.
Noc zapowiada się SPOKOJNA.. .
Pasko mówię tylko o tej drugiej tabeli i pod nią jest przełącznik aby zobaczyć ile było kuponów zawartych plusem
Cześć wszystkim
2 417 043. niskopochylony 2015-08-16 (20:49) Sri Lanka
21:40
8,14,15,23,34,41,60,61,62,69 .... tia..wróciło
zmykam
2 417 043. niskopochylony 2015-08-16 (20:49) Sri Lanka
21:40
8,14,15,23,34,41,60,61,62,69 .... tia..wróciło
zmykam
jest pewna nieścisłość bo liczba ogólna zawartych kuponów powinna ZAWSZE być większa od liczby kuponów z plusem
ilość wygranych w Multi Multi musi być zawsze większa lub równa wygranej Multi Multi Plus.... ponieważ każda wygrana w Multi Multi Plus jest również wygraną w Multi Multi.
Pasko tylko biorę pod uwagę 2 tabelę o szacowanej ilości zawartych zakładów
Innymi słowy, jeśli trafisz 4/10 z PLUS-em, to Totalizator umieści Cię zarówno w tabeli wygranych Multi Multi 4/10 jak i Multi Multi Plus 4/10 ... natomiast w drugą stronę to oczywiście nie działa
1/1 wszystkich zagranych kuponów jest 108 podczas gdy tych z plusem 160
zgrywus: tu jest brana pod uwagę wyłącznie opcja Multi Multi ... bo ona mówi o tym ile zawarto zakładów ... to czy było z Plusem czy nie to nie podaję.
Faktycznie wypłacone ilości wygranych są tutaj połączone dla Multi Multi i Multi Multi Plus ... natomiast szacunkowa ilość zawartych zakładów jest rozbita osobno na Multi Multi, a osobno na Multi Multi Plus.
Dochodzi tu do sprzeczności, ponieważ matematycznie mówiąc Multi Multi Plus na 1 liczbę zdarza się 20 razy rzadziej w Multi Multi Plus niż w Multi Multi.
W pierwszym wypadku mamy bowiem aż 20 szans z 80 liczb, że któraś będzie naszą 1/1.
W drugim wypadku mamy tylko 1 szansę na 80.
Tak więc skoro padło 27 wygranych 1/1 w Multi Multi, znaczy się, że puszczono 4 razy więcej zakładów niż wygranych (szansa 1 do 4), więc zakładamy, że wysłano 108 zakładów.
Gdyby nawet wszystkie 108 zakładów puszczono z Plusem, to statystycznie wciąż powinna paść tylko 1 wygrana z Plusem.... bo żeby padło 2 wygrane z Plusem to pasowałoby 160 zakładów puścić.
No i stąd ten "rozjazd". Po prostu padło nad przeciętnie dużo wygranych z Plusem, w stosunku do bez Plusa.
W pierwszym wypadku mamy bowiem aż 20 szans z 80 liczb, że któraś będzie naszą 1/1.
W drugim wypadku mamy tylko 1 szansę na 80.
Tak więc skoro padło 27 wygranych 1/1 w Multi Multi, znaczy się, że puszczono 4 razy więcej zakładów niż wygranych (szansa 1 do 4), więc zakładamy, że wysłano 108 zakładów.
Gdyby nawet wszystkie 108 zakładów puszczono z Plusem, to statystycznie wciąż powinna paść tylko 1 wygrana z Plusem.... bo żeby padło 2 wygrane z Plusem to pasowałoby 160 zakładów puścić.
No i stąd ten "rozjazd". Po prostu padło nad przeciętnie dużo wygranych z Plusem, w stosunku do bez Plusa.
ogólnie statystyka wygranych 1/1 w Multi Multi jest dość marginalna i niezbyt dokładna, ponieważ jest bardzo mało zawartych zakładów tego typu.
prawdopodobieństwo a statystyka to dwa różne światy a to nie koniec drogi w labiryncie
zgrywus ,,,postaw plusa 1/1 ..liczby od 1 - 80 ..kosztuuje 400 zł do wysłania TS
aga32 wystarczy trafić 10 jedynek i masz główną wygraną w Multi Lotku
I tak sobie myślę że 21 powinno być na 14. Mam jeszcze 18 i 33 ale nie wiem.
Mi jakoś gra lepiej na 14 wychodzi. Może dlatego że mam więcej czasu na pomyślenie
Gzie mieszkasz w BieszczadachBo mam stamtąd trochę wspomnień...z młodości
aga32 ..wczesniej zauwazyłem 1/1 i gratulku ..teraz zobaczymy nastepnie na jutro
O to kawałek jest ode mnie, ale widoki i wspomnienia chyba nie zapomniane
Istotnie n i e z a p o m n i n eżeby mnie osaczyć zmobilizowano kompanię MO i pluton WOPu
jak porzuciłem 3 to też mi weszły 2 pewniaki z rzędu 21 mi się podoba
no zobaczymy 21 mam w piątce ale pewniaka dałem 28 choć 57 też mi się podobało
Idę zatypić-O ile będziesz jeszcze za 5 min.to może zamienimy ze 2 słowa
Wiesz co?Może nie widać tego po mnie,ale od 3ech dni jestem cholernie sfrustrowany
Ja do 73 już straciłam nadzieje
28 mam jako dodatek
Pojawia się też 12
28 mam jako dodatek
Pojawia się też 12