Wpisy 2 417 179 – 2 417 279
16 sierpnia 2015 21:48 → 16 sierpnia 2015 22:30, 100 wpisów
ludziska sie rzucą na 100% na DL
W sobotę były 123 piątki, przy trudnych liczbach, więc o czym my tu rozmawiamy. Czemu systemem na 8???
tak, ale system 8 ale skrócony, na 12 zakłądów
ale własne liczby Mariuszbemowo1 czy chybił trafił???
tym systemem w sensie
jeszcze jak Moreno zatańczy w reklamach, to o wygranej można pomarzyć...
na swoje liczby graj
billgates007: zawsze to jedna liczba więcej. Jak trafisz 5/7 to będzie miał płacone m.in. podwójną wygraną za "piątkę" 5/6 .... podobnie jak trafisz 6/7, no to masz główną wygraną. Tak, że wiadomo że łatwiej trafić z 7 liczb niż z 6. Jedyny minus to większy koszt
chybiłem grałem i maksymalnie udało mi się wygrać trójki i czwórek parę...
brawo wygranym a tobie krasnalka dodatkowo mala pieszczota za te 5/5
2 416 810. aga32 2015-08-16 (15:12) Bieszczady
Co polecacie na wieczór??
Ja 25
Co polecacie na wieczór??
Ja 25
spróbuję 2 razy systemem 7 swoimi liczbami i zobaczymy tym razem, bo później to już bd po ptokoch
właśnie oglądam dzisiejsze wiadomości z opóźnieniem ... trochę o nawałnicach, ale jeszcze bardziej mnie zaskoczył news o tej aktorce, która w wieku 60 lat urodziła w sposób naturalny bliźniaki ... bez żadnego in vitro i innych tam. Nieźle
bo teraz po tej stówie nie mam po co kombinować przez jakiś czas (do wypłaty powiedzmy )
a tak w ogóle to powodzenia, trzeba rozwalić tą kumulację, bo wszystkim apetytu dodaje
w wieku 60 lat to dziwne, że jajniki jeszcze wyprodukowały komórkę jajową
raczej w wieku 60 lat, to tylko in vitro
W typowaniach MM na 5 miejscu jest Anna.L.
Czyja to jest córka ??? Grega ???
Nie mogę sobie przypomnieć.
Czyja to jest córka ??? Grega ???
Nie mogę sobie przypomnieć.
paczkiewicz ..60 latka urodzi dziecko ..nie zostanie zasiłku ..
oglądałem program kiedyś, gdzie matka rodziła córce dzieci metodą in vitro, bo córka miała za małą macicę i nie mogła dotrzymać płodu do porodu...
a jeszcze takie pytanko, używa ktoś generatora liczb???
jakieś doświadczenia z nim związane???
przeszła tylko terapię hormonalną, która coś tam pobudziła... ale żadnego in vitro.
Przepraszam, że zauważę, ale właśnie odkryłem, że Pan admin Pasko jest z Rzeszowa. Pozdrawiam rodaka, super strona i życzę wygranej we wtorek w DL
pasko uzupelnij wygrane z kaskady ze wczoraj
Zalesie
gryks 76 wrzuc skana tej 7/10
wcześniej mieszkałem na osiedlu Projektant, blisko KRN
2 416 790. emeryt 2015-08-16 (14:24)++++++++++
2 416 787. emeryt 2015-08-16 (14:19)+++++++++++
2 416 784. emeryt 2015-08-16 (14:18)+++++++++++
2 416 787. emeryt 2015-08-16 (14:19)+++++++++++
2 416 784. emeryt 2015-08-16 (14:18)+++++++++++
billgates007: szwagier mieszka na Sasanki... a ja na obszarach dawnej Wilkowyi
pasko uzupelnij wygrane ze wczoraj z kaskadyco to za lipa ze ich tam nie ma
no sprawdzam tą Kaskadę... najgorsze że nie ma wczorajszych wyników Keno nigdzie Jutro będę prostował temat jeśli uzyskam te wyniki.
Pasko: jaki ten świat jest mały, ja tuż obok, na Zelwerowicza
tu dwóch >>Rzeszów<<, paczkiewi ..jak spotkasz nie znane osoby ..i co bedzie beezpieczne ooj straszne masakra
krzysio: nie kapuje o co kaman w twoim poście
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
gryks76 lubie oko nacieszyc
Bonus Multi Multi: 810 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
o padla glowna w katastrofie hehe. mam 5 kuponow zaraz bede sprawdzalaz sie boje hehe
przyznam ze i tak dalem ciala bo nie wierzyłem zbytnio ze może być 24 zamiast niej dalem 33 a było by 8/10 ale to nauczka na przyszlosc ze trza wierzyc
no dobra postaram się zaraz dac skana lub jutro dam inf tutaj lub tobie do kg
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Ekstra Przekręt bez wygranej.
Multi bez wygranej.
albo Ekstra Depresja jak ktoś dużo stracił kasy
W Katastrofie padła wygrana.. .
Oprócz mnie jeszcze w 15 profilach widnieje "Rzeszów" w polu miasto jak sobie sprawdziłem teraz Planuję dodać opcję "ulubiona kolektura", gdzie będzie można wybrać kolekturę w której najczęściej się gra z listy: http://www.multipasko.pl/kolektury-lotto/
No i może wyszukiwanie osób których ulubione kolektury są najbliżej mojej ulubionej kolektury, itd.
No i może wyszukiwanie osób których ulubione kolektury są najbliżej mojej ulubionej kolektury, itd.
w dupe 2zl tylko w katastrofie
"Szacowana ilość zawartych zakładów dla poszczególnych wariantów gry" w tym mieszczą się razem kupony z plusem i bez?
dopisano zaległe wygrane Kaskady... wczoraj był brak głównej wygranej. Tak więc ta informacja tyczy się wczoraj. Skasuję ją żeby nie było zamieszania. Dzisiaj padła główna wygrana w Kaskadzie.
Pasko: a gdzie leży twoja szczęśliwa kolektura???
Pasko z kad ty wiesz ile zakladow jest puszczone danej gry?/na stronie lotto nie ma nigdzie takiej informacji
Może ulica Lubelska???
Pasko
a skąd były wczorajsze dane o ilościach i kwotach dla mini ? - 2 zeta i 300 tysi 3/5, cztery czwórki ? Możesz słowo w tym temacie ?
a skąd były wczorajsze dane o ilościach i kwotach dla mini ? - 2 zeta i 300 tysi 3/5, cztery czwórki ? Możesz słowo w tym temacie ?
tam padła ostatnia szóstka w Rzeszowie
szczęśliwy milioner zagrał systemem 7
i wygrał ponad 3 mln
zgrywus: zgadza się... chodzi o ilość zakładów Multi Multi.... nieważne z Plusem czy bez.
byłem tam kilka razy rowerem, żeby zagrać, ale doszedłem do wniosku, że kolektura nie ma wpływu
billgates007: na Zaleziu jest super kolektura w której kilka razy padały wysokie wygrane:
ul. Krokusowa 2
ul. Krokusowa 2
chyba że ktoś chce zataić fakt przed bliskimi, to wtedy puszcza zakłady w kolekturze, która jest daleko, i w przypadku ewentualnej wygranej nikt nawet nie pomyśli że to właśnie ta osoba wygrała
http://www.multipasko.pl/wysokie-wygrane/miasto-3905.html
W 2013 roku padła tam główna wygrana w Kaskadzie i w Mini Lotto.
A w 2010 roku ktoś wygrał 3 miliony w Lotto.
W 2013 roku padła tam główna wygrana w Kaskadzie i w Mini Lotto.
A w 2010 roku ktoś wygrał 3 miliony w Lotto.
Pasko znasz kogos osobiscie kto trafil 1000 w kaskade?juz nie mowiac o 250k. i czy ty grasz w ta gre?
ja tam gram i szczęścia w niej nie mam... niestety
chciałem powiedzieć do wtorku oczywiście
kiedys udalo mi sie w interencie znalesc skan 6/6 w lotto.28 mln wygrana byla i jeden zaklad. ale czy to nie byl fotomontaz tego nie wiem
Damian to naciesz oko jest skan slowo się rzeklo ale prędko bo chce dac spowrotem szynszyla swojego zabojce o 23 zmianiam
dzięki za ten link Pasko
teraz będę puszczał na Słowackiego dodatkowo
zgrywusiuuu ..a ty miałes co moossss 3/3 ..dziś nie Śpiej sie za 3 los poczekaj i okeY
gratuluje gryks76
tylko muszę znaleźć ten punkt, pewnie niedaleko Filharmonii
o i Zygmuntowska jest
ciekawe czy na Krokusowej ktoś grał na chybił trafił
ale pewnie własne liczby
w każdym bądź razie we wtorek nie gram na Krokusowej, bo jak ktoś trafi tam, to będą podejrzenia
ja tam gram na chybił trafił i powiem wam, że nic tam nie trafiłem