Wpisy 2 407 860 – 2 407 959
6 sierpnia 2015 14:24 → 6 sierpnia 2015 17:53, 100 wpisów
dziękuję Wszystkim pięknie!! proszę trzymajcie kciuki jak dotąd w żadnej dziedzinie życia nie miałam szczęścia, ze zdrowiem najmarniej...dlatego może w grach się kiedyś uda
krzysio , ulala, nowatelko dzięki!
torsan....bo widziałam i Ciebie ale z tego wszystkiego poszłam sprawdzić jak inne liczby wypadły z 10
krzysio , ulala, nowatelko dzięki!
torsan....bo widziałam i Ciebie ale z tego wszystkiego poszłam sprawdzić jak inne liczby wypadły z 10
Krzysio ...raz trafiłam 5/5 na samym początku typowań piątek, i za kolejnymi dwoma razami dopiero teraz czyli w sumie za 1 i 3 razem trafiłam(trzecie losowanie wirtualne)
Mocca skoro Twoja metoda działa powinnaś częściej ją stosować w grze realnej bo pisałaś wręcz przeczuwałaś że coś Ci padnie życzę dalej takiej trafności i wytrwalości
no dobrze, trzeba wszystko przegryźć jakoś, idę posprzątać i poćwiczyć swoje nóżki
POWODZENIA WSZYSTKIM!! oby piątek na wieczór było dużo więcej!! Typujcie na wszystkie strony!!
POWODZENIA WSZYSTKIM!! oby piątek na wieczór było dużo więcej!! Typujcie na wszystkie strony!!
MoccaCaffe....wiem typowałaś MP ..trafiłaś a tu wszyscy widzą twój profil .... ..a kupon nie miałas 5/5
HARTGE ...nie dziękuję....mam nadzieje, że trafność po tych 2 razach się nie zatrzyma... i ja też życzę i Tobie wygranych....pieniędzy w puli dużo i dla każdego...dlatego nie trzeba sobie mścić....a zatem ode mnie dla Was
A ja / tak tak - wiem, że się powtarzam / - jednak -
kompletnym idiotyzmem jest typować "na suchara"
"siądnięcie" wywołuje ból zębów już przy takim trzy z trzech /co nie ? /
"siadło" też już tu tak, i to nawet ze dwa razy /skromne/ 9/10
a kiedyś, w końcu, komuś, siądzie i pełna dycha
i ja tam nie chciałbym być w Jej/Jego skórze
powodzenia - wszystkim , a co mi tam
i wesołości życzę
kompletnym idiotyzmem jest typować "na suchara"
"siądnięcie" wywołuje ból zębów już przy takim trzy z trzech /co nie ? /
"siadło" też już tu tak, i to nawet ze dwa razy /skromne/ 9/10
a kiedyś, w końcu, komuś, siądzie i pełna dycha
i ja tam nie chciałbym być w Jej/Jego skórze
powodzenia - wszystkim , a co mi tam
i wesołości życzę
krzysio...ty zasuwaj nad wode bo sauna jajca ci sie zgrzeją przed kompem i co będzie z xxxl lizakami
Mocca musisz też pomyśleć o większym zakresie liczbowych bo jak piątki tak wchodzą to może coś więcej się uda
Bonus Multi Multi: 650 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
2 407 880...pauolo ..no dobrze masz gorącą ..teraz szukaj dziura drzewa
https://www.youtube.com/watch?v=fDuufqLpgus
Coś dla pięknych oczu.
Coś dla pięknych oczu.
krzychu jajca można smażyć na klawiaturze?taki upał że hej -pty idż lepiej popływaj ochłodż jajeczka troszku
lewy testy stosuje my nie studenty tyle lat studiują a podstawowej wiedzy nie mają
BO TO PRAWDA jak patrze na teleturnieje to włosy na głowie stają bo tego co myśmy się uczyli oni nie znają
paulo bo to samo życie jest ,kiedyś nie było komórek laptopów internetu i jakoś ludzie więcej wiedzieli dużo czytali ,a teraz jak mój mąż mówi jakby im to pozabierać to kaplica
dusia ...nic nic nic nic tego liczby ..teraz naprawiam klawiatura została wlewane kawa
jasna sprawa ja też tylko na gazetach dawniej krzyżówki konkursy wiadomości kompa nieznalem odkąd od gdzieś 7 lat może 10 nauczyłem się na kompie to zjadacz czasu niesamowity trudnol od netu sie oderwać i telewizjA poszła w odstaWKE a dawniej często oglądałem
krzysio...mówiłem idż nad rzeka opłucz jajeczka -a nie ty niszczyć klawiatura
paulo ja też od niedawna na tym siedzę ale nie odpuszczam krzyżówek i sudoku .
dusia
nie daleko mnie jest wioska o nazwie Zgorzelec . do Zgorzelca co jest granica do Niemiec , jest około 250 kilometrów . i wielu ludzi się pytało gdzie jest granica ? gdzie jest przejśćie . jak tłumaczę że to nie tu , to byli zaskoczeni , ale bystrzachy sobie pomyślałem
nie daleko mnie jest wioska o nazwie Zgorzelec . do Zgorzelca co jest granica do Niemiec , jest około 250 kilometrów . i wielu ludzi się pytało gdzie jest granica ? gdzie jest przejśćie . jak tłumaczę że to nie tu , to byli zaskoczeni , ale bystrzachy sobie pomyślałem
raz w tygodniu obowiązkowo była biblioteka i to nie 1,2 ,ale 10 książek się brało
O geografi czy mapach nie wspomnę .Teraz siedzą przy stole i komórka na bieżąco w ruchu
bez nawigacji nie trafi
bez kalkulatora nie policzy itd;
spadam do piwnicy
bez kalkulatora nie policzy itd;
spadam do piwnicy
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 471 000
Cześć mamy nowego prezydenta będzie dobrze. Kto za łapka w górę.
Oddałem głoś w dobre ręce jednak.
krzysztof c
Zapamiętam i za rok lub dwa , pogadamy o słowie , będzie dobrze ..
Zapamiętam i za rok lub dwa , pogadamy o słowie , będzie dobrze ..
2 407 923.
Tak krzysztof c
Trzeba w to wierzyć.
Ja nie wiem jak naprawdę będzie ale wierzę że OK.
Tak krzysztof c
Trzeba w to wierzyć.
Ja nie wiem jak naprawdę będzie ale wierzę że OK.
Lewy>>
Więcej optymizmu.
Daj Nowemu szansę.
Ty jeszcze nawet palca w wodzie nie zamoczyłeś a już zakładasz że jest dla Ciebie za zimna.
Więcej optymizmu.
Daj Nowemu szansę.
Ty jeszcze nawet palca w wodzie nie zamoczyłeś a już zakładasz że jest dla Ciebie za zimna.
Monet .. każdy by chciał żeby było dobrze
ale ja mam jednak pewne obawy tego
ale ja mam jednak pewne obawy tego
Lewy>> obawy ja też mam.
Ale do do starego to już miałem pewność że wypalony,nijaki,nieskuteczny.I co najgosze -Leniwy!!!
I co wybierać alby sobie był i przespał i przebumelował następną kadencję?
Ale do do starego to już miałem pewność że wypalony,nijaki,nieskuteczny.I co najgosze -Leniwy!!!
I co wybierać alby sobie był i przespał i przebumelował następną kadencję?
bo W DUDZIE jest jakaś nadzieja dla Polaków i ich dzieci a szczególnie dla najbiedniejszych dzieci. TO widać ilu ludzi witało go.
UCIEKAM 21,40
UCIEKAM 21,40
Monet .. masz rację
i w takim przypadku nadzieja jest lepsza , oby się sprawdziła
i w takim przypadku nadzieja jest lepsza , oby się sprawdziła
Słyszeliście jak pan prezydent mówił wiek emerytalny ma zostać obniżony i wzroście kwota wolna od podatku. Na początek te sprawy. Ja oprócz zaprzysiężenia w sejmie wszystko oglądałem i naprawdę wyszedł bardzo dobrze i życzę nowemu prezydentowi powodzenia i sił w zrealizowaniu obietnic. Aha a jutro można zadawać online pytania.
TROSZKĘ mnie dzisiejsza szopka dziwi 2 msze święte jedna o 17 a druga o 18,zobaczymy jak będzie zawsze jest nadzieja
Krzysztof tylko nie przesadzaj z tymi pytaniami bo serwer im zablokujesz
Spokojnie dusia.
JOCIA ja nie mówię że by mi to przeszkadzało ,tylko już żeby było lepiej i żeby młodzi mieli lepiej nie takie głodowe płace bo bez naszej pomocy to
krzysztof c . . tylko nie pisz Prezydentowi o swoim mopliku że Ci kopci ..
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
Żeby była praca i godna praca a będzie bardzo dobrze i w Polsce co ważne. ODBUDOWAĆ POLSKI PRZEMYSŁ !!!
lewy podobno to wina oleju kiepskiego który dali na stacji Orlena tacie a ten facet gdzie był kupiony skuter mówił że on jest nie za specjalny na dłuższą metę i dał za 30 zł dobry. Tamten tata wydostanie strzykawką a wleje nowy.
I z czego się chłopie śmiejesz ?
zgrywus
A ty masz być wybrany na doradcę taki mam wywiad
pamiętaj o nas
A ty masz być wybrany na doradcę taki mam wywiad
pamiętaj o nas
Cześć wszystkim.
--
Wszystko piknie, tylko zdaje się,
ustroje się Wam polityczne, niektórym osobom pomyliły. W Polsce, niestety nie ma obecnie Monarchii. Taki koncert życzeń to można zaadresować ale do Rządu RP, bo to Rząd rządzi. Nie Prezydent. Ewentualnie, do swoich ukochanych Parlamentarzystów, bo to oni stanowią w RP prawo (władza ustawodawcza).
--
Wszystko piknie, tylko zdaje się,
ustroje się Wam polityczne, niektórym osobom pomyliły. W Polsce, niestety nie ma obecnie Monarchii. Taki koncert życzeń to można zaadresować ale do Rządu RP, bo to Rząd rządzi. Nie Prezydent. Ewentualnie, do swoich ukochanych Parlamentarzystów, bo to oni stanowią w RP prawo (władza ustawodawcza).
Yar000 ktoś ma nadzieję ..
Powiedz jakie zmiany zaszły od czasu RP.
Powiedz jakie zmiany zaszły od czasu RP.
Cześć lewy . Rozumiem, że są nastroje nadziei. Natomiast inna rzecz, to konstrukcja samego tzw. państwa. Począwszy od Konstytucji RP. Niestety, ale nie ma prostego przełożenia pomiędzy brakiem pracy, lub chęci lepszej pracy, a zmianą Prezydenta. Chyba, że to byłby Król . Nie mam nic przeciwko. Mieszczę w sobie element monarchistyczny. Wawel czeka na Koronację.