Wpisy 2 397 957 – 2 398 056
25 lipca 2015 16:38 → 25 lipca 2015 19:11, 100 wpisów
dusia witam rodzice mi nic nie dadzą. Wole się ich nie prosić i sam zarobić
rozdzielczą Panie Monet, rozdzielczą .
W końcu i w slamsach bywają takowe .Miałam starego typu.. i w końcu.. mam nową
W końcu i w slamsach bywają takowe .Miałam starego typu.. i w końcu.. mam nową
Uwaga na burze..
Teraz przez Polskę od Gdańska po góry przebiega front atmosferyczny z silnymi burzami z opadem gradu i ulewnym deszczem.
Wieczorem ten front dotrze na Podlasie.
Uważajcie...
Teraz przez Polskę od Gdańska po góry przebiega front atmosferyczny z silnymi burzami z opadem gradu i ulewnym deszczem.
Wieczorem ten front dotrze na Podlasie.
Uważajcie...
260 zeta z robocizną ,będzie mniej skrzydełek
Idę w mapki , może odrobię straty
Idę w mapki , może odrobię straty
Sobombi>> ja bym albo się wstrzymał do przyznania dotacji (a w tzw.międzyczasie nachodził i ponaglał ich)
albo rozeznał się jak można się dogadać z tymi od sprzętu o którym wspomniałeś.Może dadzą coś z przesuniętym terminem płatności?
Taki towar to nie pieluchy.. też sprzedaje się nie na pniu wiec może pójdą na rękę?
Weźmiesz pożyczkę i na rozruchu kiedy interes będzie dopiero raczkował ty będziesz wszystko w spłatę z odsetkami walił.\Policz sobie czy te dwa miechy Cię ratują. Minimum 9,5 koła musiałbyś wychodzić na początek żeby tylko pożyczkę obsłużyć.
Czarno to widzę.
albo rozeznał się jak można się dogadać z tymi od sprzętu o którym wspomniałeś.Może dadzą coś z przesuniętym terminem płatności?
Taki towar to nie pieluchy.. też sprzedaje się nie na pniu wiec może pójdą na rękę?
Weźmiesz pożyczkę i na rozruchu kiedy interes będzie dopiero raczkował ty będziesz wszystko w spłatę z odsetkami walił.\Policz sobie czy te dwa miechy Cię ratują. Minimum 9,5 koła musiałbyś wychodzić na początek żeby tylko pożyczkę obsłużyć.
Czarno to widzę.
MOnet siema
skąd brałeś tą 17-kę ? jakieś swoje algorytmy statów z lc ?
A wysyłasz coś na lotto, a może nawet + ? - Może jakaś j.e.d.n.a rzuciła Ci się specjalnie w oczka ?
skąd brałeś tą 17-kę ? jakieś swoje algorytmy statów z lc ?
A wysyłasz coś na lotto, a może nawet + ? - Może jakaś j.e.d.n.a rzuciła Ci się specjalnie w oczka ?
szlag by to trafił no i po co zerkałem w /najczęściej typowane
Siema Robal>>> dlaczego 17?
Bo franca nieprzyzwoicie długo nie wchodzi.
a Lotto ... sam rozumiesz że się do końca nie odkryję żeby dzielić się nie musiał..
ale stosująć szyfr kolegi emeryta ..
1,X,31,X,X,5,39,X
Bo franca nieprzyzwoicie długo nie wchodzi.
a Lotto ... sam rozumiesz że się do końca nie odkryję żeby dzielić się nie musiał..
ale stosująć szyfr kolegi emeryta ..
1,X,31,X,X,5,39,X
MOnet
jasne doskonale rozumiem , u mnie też - nie ma, to tamto i literalnie publicznie - nie zapodam, bowiem 'występowało', że tak to ujmę - pewne zjawisko, hihi
Eeeee, 17-ście bez, to jeszcze nie tak długo
jasne doskonale rozumiem , u mnie też - nie ma, to tamto i literalnie publicznie - nie zapodam, bowiem 'występowało', że tak to ujmę - pewne zjawisko, hihi
Eeeee, 17-ście bez, to jeszcze nie tak długo
W Polsce pojawiło się nowe święto - DZIEŃ TRZEŹWOŚCI , kraj jest w szoku.Nikt nie wie, jak je obchodzić
siema Faral, saltosky
MOnet
jeśli mogę ponędzić , jeśli "prześwietlasz", czy ustawiasz sobie dane dla lc - to "zakres" masz od któregoś losowania ? i rozróżniasz, dzielisz sobie na ranne i wieczorne, czy "lecisz" hurtem ? i zw - z wodą jadą
MOnet
jeśli mogę ponędzić , jeśli "prześwietlasz", czy ustawiasz sobie dane dla lc - to "zakres" masz od któregoś losowania ? i rozróżniasz, dzielisz sobie na ranne i wieczorne, czy "lecisz" hurtem ? i zw - z wodą jadą
Robal_36 a ty jak kreślisz stawiasz sobie dane dla lc - to "zakres" masz od któregoś losowania ? i rozróżniasz, dzielisz sobie na ranne i wieczorne, czy "lecisz" hurtem ? i zw - z wodą jadą
Robal_36 widziałeś zdjęcie landryny to raczej nie jest szczęście " świeżaka "
saltosky
Faral40
gryks76
6/9 to już 42 zł jest za co wysłać
Albin
2397996 - nie rozumiem Twojego zacieszu po końcu cytatu - pytanie, jak pytanie, i musiałem odpaść od kompa, bo chciałem, a minuty były przed burzą, uniknąć deszczu
239998 - owszem widziałem, i który element zdjęcia kolega ma na myśli ?
2397996 - nie rozumiem Twojego zacieszu po końcu cytatu - pytanie, jak pytanie, i musiałem odpaść od kompa, bo chciałem, a minuty były przed burzą, uniknąć deszczu
239998 - owszem widziałem, i który element zdjęcia kolega ma na myśli ?
Robal_36 jaki tam zaciesz tylko zapytałem jak sposób masz na typowanie liczb mnie też juz o to pytałeś wiele razy
Robal_36 jak to który i 6/6 i 5/5 w krótkim czasie trafione nie tak łatwo tyle trafić w tak krótkim odstępie czasowym
Robal_36 i jak mocno polało tam u ciebie ?
1.
tak ? ale o "sposób typowania", czy "czy, dziś, to może był już ten dzień, kiedy wysłałeś ?"
2.
zgadzam się, jednak widzę tam też ilość zawieranych zakładów
3.
tak, prawie wszystko wyżymałem
tak ? ale o "sposób typowania", czy "czy, dziś, to może był już ten dzień, kiedy wysłałeś ?"
2.
zgadzam się, jednak widzę tam też ilość zawieranych zakładów
3.
tak, prawie wszystko wyżymałem
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
Robal_36 nawet przy dużej ilości zakładów trafić 6/6 i 5/5 nie tak łatwo zobacz ile to jest w typowaniach i też za każdym razem nie pada 5/5 a z 6/6 było by znacznie gorzej
Robal_36 oprócz tego ostnio co trafiłem 1/10 + x2 to nic do tej pory nie grałem
zgadzam się, jednak...
widzisz - mm, i mm+, to tak naprawdę, na pewien sposób, co najmniej - dwadzieścia różnych gier...
widzisz - mm, i mm+, to tak naprawdę, na pewien sposób, co najmniej - dwadzieścia różnych gier...
ktoś gra na np 2/2, ktoś na 5/5 +, a ktoś na 10/10x - i efekty gry dla poszczególnego gracza mogą być prawie zupełnie inne
a inne też są i oczekiwania, i ocena brutto-netto, i te "środkowe" - nagrody pocieszenia
a inne też są i oczekiwania, i ocena brutto-netto, i te "środkowe" - nagrody pocieszenia
Rafał jeśli chodzi o mnie to się jeszcze zastanowię
11 wygląda kusząco
11 wygląda kusząco
Hartge
jeszcze tylko dodaj, którą grę, najchętniej, masz dziś na myśli
jeszcze tylko dodaj, którą grę, najchętniej, masz dziś na myśli
FaRaL ..czemu pan chcesz do mnie przewidać ..lepiej isc lizusa.. 1 x zboczku i do domu
FaRaL ..oj tam ..ona ma wystawiać foto profil ..a ty a ty porównuj
Rafał to by była sex afera na co mnie to
ktoś mądry by wymyślił klub lizusów Lucyny i by były jaja
ktoś mądry by wymyślił klub lizusów Lucyny i by były jaja
Pewniak MM 44
Parka MM 50,60
Trójka MM 31,33,39
Piątka MM 74,75,76,77,79
Dziesiątka MM 04,06,11,28,31,
33,39,43,45,48
Parka MM 50,60
Trójka MM 31,33,39