Wpisy 2 397 505 – 2 397 604
25 lipca 2015 01:36 → 25 lipca 2015 09:03, 100 wpisów
L...jak pan Majpanie woli mawioso inne osoby np @ ..pan krzysio wole tu nie gadam ..zalezy nie zawsze tu dawałem liczby ..3 los temu miałem 3/3 w glowie nie grane TS
K<< nie mam z nikim kontaktu jeśli Cię to interesuje, tyle mego co sobie zobaczę na czat. a M, mi nie będzie wysyłał @ bo nie błagam i nie proszę.
L>> pomysl ...jak kto kontatuje i z kim ..powiedz mi bedzie dobrze ..a dlaczego tu nie dawają ..to znaczy ..on M ,,szczesliwy ludzie miał grzegra i samobuja jak Estyny tak samo ta mówi
Przyznam,że mam mdłości , jak czytam te peany skierowane do M. ....
Yota ..pan krzysio nie jestem szatanem...ani nie urazki takze porównuje ludzie ..
Jola pisać każdy może- bez znaczenia. różni ludzie różne środowiska. przecież to żart.
Jola ja nie nadaję się do tej śmietanki wiesz o której mówię, skoro wszystkie dobrze myślące-ki mają a ja nie. ale spokojna głowa poradzę sobie im dłużej tu jestem tym więcej wiem
szkoda tylko że nikt nie chciał mnie jakoś po instruować na początku
,nie tez nikt nie poinstruował.. i skutkiem tego -teraz siedzę w worku
jakim worku?? co masz na myśli?? dobrze grasz wciąż czytam o Twoich sukcesach chciałabym raz w tygodniu mieć 6/9 tak jak Ty
Yota ..3/3 los temu było ...4/4 było i ostanie koncówki 13 wiedzialem ..buumm 5/5 //karwa nie grałem chcialem obstawiać stawka 10 jak Robson>>>>>>
Worek - to worek np. na śmieci- odpadki - nie wiesz ?
nie ma nic wspólnego z moim graniem
nie ma nic wspólnego z moim graniem
Koniom się czasem też zakłada worki na główki --nic strasznego przecież
no tak ale to po to żeby się nie bały konie to się zakłada do różnych zabiegów i na padok żeby muchy do oczów nie wchodziły.
ale Ty, że jak niby... nieee nie? Ty nie jesteś bezdomna przecież
ale Ty, że jak niby... nieee nie? Ty nie jesteś bezdomna przecież
Jola ja też nie mam swojego domu takiego no wiesz.
w razie jakiegoś nie powodzenia czeka mnie dworzec we Wrocławiu bo nie mam do kąt wracać. moja przyszłość nie pewna
w razie jakiegoś nie powodzenia czeka mnie dworzec we Wrocławiu bo nie mam do kąt wracać. moja przyszłość nie pewna
do odważnych świat należy w każdym tego słowa znaczeniu,
no nie wiem, nie wiem czy ja aby na pewno się do nich zaliczam
no nie wiem, nie wiem czy ja aby na pewno się do nich zaliczam
No...dobrze,będę spadał,bo czekają mnie 2 ciężkie dni[urodziny i imieniny żony],A TS poskąpił na prezenty
30,21,11,04,05,60,61,63,44,19
28,31,33,16,69,71,74,77,79,80
43,45,48,50,52,54,55,57,59
Siema lewy
W Sz. zero
Ciężkie ciemne chmury z których leje momentami.
Tyle że zimno nie jest bo 17.
W Sz. zero
Ciężkie ciemne chmury z których leje momentami.
Tyle że zimno nie jest bo 17.
Cześć
W B. zero chmur i , zimno nie jest bo 27 .
Idę do..... > lodówki
W B. zero chmur i , zimno nie jest bo 27 .
Idę do..... > lodówki
jocia
monet
dusia
dusia zycze zdrowia
Krzysztof w takie upały ja w pokoju mam 29 stopni chyba stracę parę kilo pije wodę w niezliczonej ilości
EWA ja jeszcze nie sprawdzałam bo nie mam głowy do cyferek bo pot mi zalewa oczy