Wpisy 2 396 156 – 2 396 255
23 lipca 2015 17:06 → 23 lipca 2015 19:18, 100 wpisów
Świętuj Serw, świętuj...
zawiad. za.wiadomo co i tak Ci się należy...i wierz mi, że go rozważę...
Satyr bez zarzutu myślenia
zawiad. za.wiadomo co i tak Ci się należy...i wierz mi, że go rozważę...
Satyr bez zarzutu myślenia
Swietujacemu panu (kochajacemu ludzi rzekomo)
ku pamięci 2 391 270.
ku pamięci 2 391 270.
EstyMy>>> popatrz co Ty ze sobą tutaj zrobiłaś. Jesteś mega konfliktowa.
A kojarzenie Twojego nicku z jakąkolwiek estymą to zaprzęganie wołu do karety
Od dłuższego czasu (celowo) schodziłen Ci zdrogi, wręcz byłem spolegliwy.
Tobie też i to nie pasowalo. Za każdym swoim wejściem zaczynałaś swoje gierki,podchody i podszczypywanie.
Innych od czci i wiary odsądzasz a sobie się nieco dokladniej przypatrz.
Ile i z iloma osobami w konflikt w tak krótkim czasie wchodzilaś. Nie zastanawia Cię to?
A kojarzenie Twojego nicku z jakąkolwiek estymą to zaprzęganie wołu do karety
Od dłuższego czasu (celowo) schodziłen Ci zdrogi, wręcz byłem spolegliwy.
Tobie też i to nie pasowalo. Za każdym swoim wejściem zaczynałaś swoje gierki,podchody i podszczypywanie.
Innych od czci i wiary odsądzasz a sobie się nieco dokladniej przypatrz.
Ile i z iloma osobami w konflikt w tak krótkim czasie wchodzilaś. Nie zastanawia Cię to?
w takiej sytuacji nie będziesz już Mistrzem bo Monet to był Mistrz wazeliny w klubie L
Serw>> wczoraj Ci napisałem że nic nie rozumiesz .
Ale faktycznie wiesz tyle co przeczytasz.
Ale faktycznie wiesz tyle co przeczytasz.
oczywiście można by się zastanowić jak pomóc takiej osobie ale ona musi zrobić choć kroczek w tym kierunku
Trzeba widzieć tez szarości.. nie tylko - czerń i biel Serw..a te szarości trzeba umieć dostrzec tia..
Monet
Monet
EstyMy-czytam Twoje wpisy odkąd się pojawiłaś.Sprawiałaś wrażenie osoby bardzo inteligentnej.Niestety, Monet ma rację-ad.2396084,2396170.Dokładnie napisał to,co pewnie większość widzi
a w sumie myślę że zamysł tego czata jest taki żeby zawiązać znajomości pogadać o (hazardzie)
jocia i smacznego
ach i ja coś przekąszę bo po 18 godzinie juz nie jem tak więc ostatnia szansa

Tczewianko z zestawu na 49 tylko moja jedna weszła ale jako BB . Gram dalej na te liczby i wiem że mi zamiodzi
z moich parka weszła-tylko
Cześć wszystkim , czy ktoś z was widzi pewną parke na dziś ? chcę zagrać z stawką razy 1000
Monet,ja bym do Twoich 10 dorzuciła
i 14
razy 100 miało być
kruszyna,nawet razy 100 to duże ryzyko
duże, dlatego też potrzebna mocna parka :-), z drugiej strony to jest hazard - a kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana
ostatnio ciężko coś wytypować...ma się tę pewność....a tu kulki...nie te
no to powodzenia
tczewianka - dziękuje
kruszyna84 bardzo głupi pomysł żeby parke wysłać na x1000
czy nawet x100
albin - dlaczego ? grałam już tak, raz z powodzeniem, raz ze stratą...nie mam ostatnio wyczucia nawet na 5
wtopa prawie że na 100% a jedna trafiona nic nie daje albo 2/2 albo nic nie ma
ameczka co sądzisz o wysłaniu 2/2 na stawce x100 ?
cześć Robal, rok temu przerzuciłam się na mm - mini grałam systematycznie 9 i słabo szło
może trójka - 13, 25, 68 ? jakieś pomysły ?
jocia pomożesz ? jesteś w tym naprawdę dobra
kruszynKa
no, życie życie, niestety, pełny ma pewną dość istotną wadę
no, życie życie, niestety, pełny ma pewną dość istotną wadę
aha
co jeszcze widzę - rok temu ? znaczy - po, dla graczy - oczywiście, jak zawsze u tych dobroczyńców - wprowadzeniu codziennego doje los?owania
co jeszcze widzę - rok temu ? znaczy - po, dla graczy - oczywiście, jak zawsze u tych dobroczyńców - wprowadzeniu codziennego doje los?owania
dokładnie
2,12,14,22,23,24,37,39,40,71
1,6,9,22,35,36,39,63,64,80
7,9,11,40,41,42,58,59,60,62
Kruszyna ,,
Mam opóźnienie w typowaniu, bo mam awarię prądu ( jeden bezpiecznik - rezydywista ) i małe zamieszanie w domu.
Taka jestem dobra jak wszyscy.. a na dodatek nie wiem, czy na szybko coś znajdę pewnego na 99,9 %
Mam opóźnienie w typowaniu, bo mam awarię prądu ( jeden bezpiecznik - rezydywista ) i małe zamieszanie w domu.
Taka jestem dobra jak wszyscy.. a na dodatek nie wiem, czy na szybko coś znajdę pewnego na 99,9 %
kruszynKa
ale, nawet mimo ICH dobrych intencji, jednak czasem c o ś skromnego puścisz ? czy TU amba ?
ale, nawet mimo ICH dobrych intencji, jednak czasem c o ś skromnego puścisz ? czy TU amba ?
Yota ..nie gadaj bzdurka awaria prądu masz Nowe PC ..po ty boi sie podawać 1/1
Zagrałam trochę na wariata .. i za duzo kuponów yszło..ale bez strat
5/9,5/9,4/8,4/8,4/6,4/10,3/6,5/10 i kosz
5/9,5/9,4/8,4/8,4/6,4/10,3/6,5/10 i kosz
Krzysio musze wymienic tablicę na tę nowego typu,.. bo sie wypaliło leże ..bezpiecznika..i tak dobrze, że nie było .. nie napiszę
744
nie ma "1/1 test pewniak" panie Krzysio - mam pusto w głowie
ale łap
skromne - ośm - jednakowo dobrych pewniaków i SE sam wybierz najlepszego
11,19,33,63,i oczywiście 36, i w tym jeszcze - zdt - 55,69,i #nieczytelny fragment tekstu#
nie ma "1/1 test pewniak" panie Krzysio - mam pusto w głowie
ale łap
skromne - ośm - jednakowo dobrych pewniaków i SE sam wybierz najlepszego
11,19,33,63,i oczywiście 36, i w tym jeszcze - zdt - 55,69,i #nieczytelny fragment tekstu#
2 396 233...1/1 ty pusto w głowie ..aa rozumiem panie ja dam twoje 34 ..a moje 25......a reszta inee liczby co podałeś za duzo ..pewnie nie wyskoczy
no
panie Krzysio
owszem - może i dużo, ale zawsze jakaś szansa, że któraś z zapodanych wskoczy, co nie ?
panie Krzysio
owszem - może i dużo, ale zawsze jakaś szansa, że któraś z zapodanych wskoczy, co nie ?
Yota ..a kto wymienił bezpiecznik ..nie ty taka cycka umiesz naprawi
Wymiana juz nic nie da, trzeba wymienić tablicę na nową .. bo nie warto naprawiać.. starej . Krzysio-- potrafię wiele rzeczy..zrobic i naprawić
Krzysio..25 A to mam na klatce schodowej.. ten zezpiecznik.. to 20 ..kuchnia, łazienka..i jeden pokój ( nie mój )
Chciałes mnie złapac na niewiedzy ?.. w innych pokojach sa 16 Amperowe
Chciałes mnie złapac na niewiedzy ?.. w innych pokojach sa 16 Amperowe
robal - raz na tydzień pełna wiary i nadziei 2 proste puszczę
jocia...tak na szyybko nie musi być....kolektura do 20 hehe
totalna pustka w głowie dzisiaj
kruszynKa
jasne - znam tą szkołę - bez napinki i ilości okrutnych - ma być - wpadnie
niech zgadnę - ten dzień, raz na tydzień, to - sobota ?
jasne - znam tą szkołę - bez napinki i ilości okrutnych - ma być - wpadnie
niech zgadnę - ten dzień, raz na tydzień, to - sobota ?
Yota ..bardzo dobrze wiesz co to >>ampera>>> a zarówka masz zwykły urosnie wiekszy ampera ..i wymien led ..nie spali bezpiecznik
KruszynKa
i skoro tak, to zapewne nie masz jakiegoś stałego, "żelaznego" zestawu ?
i skoro tak, to zapewne nie masz jakiegoś stałego, "żelaznego" zestawu ?
robal - piątek ...ale blisko..., tak na marginesie - co tu się dzieje na tym czacie - jedna osoba wprowadza totalny chaos i zamieszanie, kiedyś tak nie było...strach się odezwać
czy ja wiem
KruszynKa
czy - hmmmmm - nigdy - naprawdę nigdy - tak nie było ?
I, czy - osoba - jedna ?
strach się bać ? oj, daj spokój - a szczucie prokiem, to dopiero po raz trzeci - no przynajmniej - ja - tak doczytałem, a siedziałem, hehe - bez skojarzeń - czytając - prawie, we wszystkich zakamarkach tej strony
KruszynKa
czy - hmmmmm - nigdy - naprawdę nigdy - tak nie było ?
I, czy - osoba - jedna ?
strach się bać ? oj, daj spokój - a szczucie prokiem, to dopiero po raz trzeci - no przynajmniej - ja - tak doczytałem, a siedziałem, hehe - bez skojarzeń - czytając - prawie, we wszystkich zakamarkach tej strony
2 396 251...a po co tam usmarzysz obiadku Yota...wez same surowe
kruszyna...a ten foto 3 lata temu miał>aś< >eś< 5 tysiaki zł raz nie zawsze ..a teraz nastepnie co miał>aś< >eś< ostatnio wygrane