Wpisy 2 396 115 – 2 396 214
23 lipca 2015 16:35 → 23 lipca 2015 18:00, 100 wpisów
No, więc Robal_36 jesteś BEZNADZIEJNY W tych domysłach i OD POCZĄTKU - trafiasz w pudło
trudno.Cię w takiej syt. choćby odrobinę poważnie traktować
Cokolwiek o sobie myślisz(a pewnie i tak nie zmienisz zdania) TRAGICZNIE pudlujesz co.do mnie
trudno.Cię w takiej syt. choćby odrobinę poważnie traktować
Cokolwiek o sobie myślisz(a pewnie i tak nie zmienisz zdania) TRAGICZNIE pudlujesz co.do mnie
ojojoj - dramat dramat klęska klęska - taki tam cytat
i jeszcze jeden za jakimś tam dziwadłem - "wisi mi, jak kilo kitu na agrafce" - kim naprawdę jesteś -
esztymacja
a
prowo, czy, jak nazwać to, co odpitoliło to netu dziecię - matqakicianeko, to, no tak - to zaprawdę było zakwieciste poczucie humoru - pełna powaga
i jeszcze jeden za jakimś tam dziwadłem - "wisi mi, jak kilo kitu na agrafce" - kim naprawdę jesteś -
esztymacja
a
prowo, czy, jak nazwać to, co odpitoliło to netu dziecię - matqakicianeko, to, no tak - to zaprawdę było zakwieciste poczucie humoru - pełna powaga
żaden dramat żadna.klęska, przynajmniej.w.moim przypadku Robal_36
ale w Twoim to już bym się zastanawiała
Bez obawy mi też...na nic wiedza kim jesteś tym bardziej, że jak.wyżej...
baw się dobrze...
ale mam nadzieję, że wiesz, że krzywdzisz ludzi...przynajmniej te cześć wrazliwsza i uczciwą (taaaak istnieją)
ale w Twoim to już bym się zastanawiała
Bez obawy mi też...na nic wiedza kim jesteś tym bardziej, że jak.wyżej...
baw się dobrze...
ale mam nadzieję, że wiesz, że krzywdzisz ludzi...przynajmniej te cześć wrazliwsza i uczciwą (taaaak istnieją)
Jednak jest tu cześć większa tak beznadziejne tragiczna, że normalność tu nie zagości --> tu powinny się znaleźć wszystkie tutejsze emoty hurtem wstawiane i UCIESZNE po Robalowemu
Szarża ułańska na MP wystarczy za tę szarżę z kulkami
te twe kasowanie - to dramat klęska - hihi
cóż - i tak naprawdę, to wisi mi /itd/ zwłaszcza twoja opinia - jaki naprawdę jestem
paa ci eSTYmY
cóż - i tak naprawdę, to wisi mi /itd/ zwłaszcza twoja opinia - jaki naprawdę jestem
paa ci eSTYmY
A kolega R_36 nie wie, że zaimki os. piszemy z dużej literki he? Klimakterium
Serw>> nie cykaj.Ty już zdjęty z pierwszej linii ognia.
haubice na inny cel ustawione.
haubice na inny cel ustawione.
Robal, no jednak.Ci nie wiesi...bo.szeroko to publ. na czacie omawiales - ten doskonały dowcip
akurat jego mogę przywrócić, żebyś miał co czytać...widocznie potrzebna lektura
Ok, wisi Ci moja opinia nie ma sprawy...
Natomiast, to.że wierzysz w to co piszesz jest godne współczucia wiem, nie potrzebujesz współczucia)
akurat jego mogę przywrócić, żebyś miał co czytać...widocznie potrzebna lektura
Ok, wisi Ci moja opinia nie ma sprawy...
Natomiast, to.że wierzysz w to co piszesz jest godne współczucia wiem, nie potrzebujesz współczucia)
Cześć Wszystkim. EstyMy posiada mocny kręgosłup a przy tym adekwatnie kojarzący się Nick. I to chyba (nie)świadomie wywołuje u facetów jakieś dziwne emocje.
To nie "usprawiedliwienie" bo nie ma czego. jak ktoś ma problem, to mu wywołuje.
Yar000 jesteś jedynym Rycerzem na tej str.
I tu zostań...bo ja już tu wchodzić raczej nie chcę
Dziękować Ci nie będę za tamto --> 142, bo jakoś głupio
I tu zostań...bo ja już tu wchodzić raczej nie chcę
Dziękować Ci nie będę za tamto --> 142, bo jakoś głupio
Świętuj Serw, świętuj...
zawiad. za.wiadomo co i tak Ci się należy...i wierz mi, że go rozważę...
Satyr bez zarzutu myślenia
zawiad. za.wiadomo co i tak Ci się należy...i wierz mi, że go rozważę...
Satyr bez zarzutu myślenia
Swietujacemu panu (kochajacemu ludzi rzekomo)
ku pamięci 2 391 270.
ku pamięci 2 391 270.
EstyMy>>> popatrz co Ty ze sobą tutaj zrobiłaś. Jesteś mega konfliktowa.
A kojarzenie Twojego nicku z jakąkolwiek estymą to zaprzęganie wołu do karety
Od dłuższego czasu (celowo) schodziłen Ci zdrogi, wręcz byłem spolegliwy.
Tobie też i to nie pasowalo. Za każdym swoim wejściem zaczynałaś swoje gierki,podchody i podszczypywanie.
Innych od czci i wiary odsądzasz a sobie się nieco dokladniej przypatrz.
Ile i z iloma osobami w konflikt w tak krótkim czasie wchodzilaś. Nie zastanawia Cię to?
A kojarzenie Twojego nicku z jakąkolwiek estymą to zaprzęganie wołu do karety
Od dłuższego czasu (celowo) schodziłen Ci zdrogi, wręcz byłem spolegliwy.
Tobie też i to nie pasowalo. Za każdym swoim wejściem zaczynałaś swoje gierki,podchody i podszczypywanie.
Innych od czci i wiary odsądzasz a sobie się nieco dokladniej przypatrz.
Ile i z iloma osobami w konflikt w tak krótkim czasie wchodzilaś. Nie zastanawia Cię to?
w takiej sytuacji nie będziesz już Mistrzem bo Monet to był Mistrz wazeliny w klubie L
Serw>> wczoraj Ci napisałem że nic nie rozumiesz .
Ale faktycznie wiesz tyle co przeczytasz.
Ale faktycznie wiesz tyle co przeczytasz.
oczywiście można by się zastanowić jak pomóc takiej osobie ale ona musi zrobić choć kroczek w tym kierunku
Trzeba widzieć tez szarości.. nie tylko - czerń i biel Serw..a te szarości trzeba umieć dostrzec tia..
Monet
Monet
EstyMy-czytam Twoje wpisy odkąd się pojawiłaś.Sprawiałaś wrażenie osoby bardzo inteligentnej.Niestety, Monet ma rację-ad.2396084,2396170.Dokładnie napisał to,co pewnie większość widzi
a w sumie myślę że zamysł tego czata jest taki żeby zawiązać znajomości pogadać o (hazardzie)
jocia i smacznego
ach i ja coś przekąszę bo po 18 godzinie juz nie jem tak więc ostatnia szansa

Tczewianko z zestawu na 49 tylko moja jedna weszła ale jako BB . Gram dalej na te liczby i wiem że mi zamiodzi
z moich parka weszła-tylko
Cześć wszystkim , czy ktoś z was widzi pewną parke na dziś ? chcę zagrać z stawką razy 1000
Monet,ja bym do Twoich 10 dorzuciła
i 14
razy 100 miało być
kruszyna,nawet razy 100 to duże ryzyko
duże, dlatego też potrzebna mocna parka :-), z drugiej strony to jest hazard - a kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana
ostatnio ciężko coś wytypować...ma się tę pewność....a tu kulki...nie te
no to powodzenia
tczewianka - dziękuje
kruszyna84 bardzo głupi pomysł żeby parke wysłać na x1000
czy nawet x100
albin - dlaczego ? grałam już tak, raz z powodzeniem, raz ze stratą...nie mam ostatnio wyczucia nawet na 5
wtopa prawie że na 100% a jedna trafiona nic nie daje albo 2/2 albo nic nie ma