Wpisy 2 395 662 – 2 395 761
23 lipca 2015 00:51 → 23 lipca 2015 09:58, 100 wpisów
ale mnie nie interesuje hulaszcze życie, takie wiesz bez zobowiązań, żyć aby żyć no wiesz jakbyś był bliżej to takie spontaniczne spotkanie nie wykluczone
jak chodzilem do przedszkola to jedna sprzataczka tam zwariowala i musieli ja trzymac daleko, bo bali sie ze mnie porwie i chciala mnie wynajac na lato jako swojego dzieciaka beka nie
o tak szczupla i wysoka, bardzo to na mnie dziala, szczuplosc i zgrabnosc kobiecego ciala szok
a ja słabość do piwnych oczów bogatej osobowości i musi mieć ciało, chudzielce odpadają
Torsan dobrze mi tu wśród trzydziestek czterdziestek i starszych odpowiada mi towarzystwo. z rówieśnikami nie mam wspólnych tematów
uciekam juz, bo od siedzenia w nocy zmary wychodza, bedziemy w kontakcie
pusc tam fotke Barbie girl, co ma byc to bedzie nie pojdziesz z tym po koledzie
roznie sie ludzie znajdujo, laczy ich wspolna pasja, multi i seks a to juz duzo
kiss
pusc tam fotke Barbie girl, co ma byc to bedzie nie pojdziesz z tym po koledzie
roznie sie ludzie znajdujo, laczy ich wspolna pasja, multi i seks a to juz duzo
kiss
wizard a z rozumem? ładna buzia to nie zawsze w pełni rozwinięty umysł
ladna buzia to juz polowa sukcesu, widze po sobie ze to idzie w parze
siemano,
o ile wzrok mnie nie myli - za Nami - dwanaście losowań kaskady b e z głównej wygranej, czy Ktoś z Was, w jakiś sposób, kieruje się tego typu danymi ?
Tzn - prędzej, czy później, jednak, w końcu musi paść, więc, dopiero, w którymś tam momencie, b e z padnięcia głównej /nieomal podobnie, jak w kumulowanym lotto / dopiero - "po którejś kolejce" - wchodzi do gry ?
o ile wzrok mnie nie myli - za Nami - dwanaście losowań kaskady b e z głównej wygranej, czy Ktoś z Was, w jakiś sposób, kieruje się tego typu danymi ?
Tzn - prędzej, czy później, jednak, w końcu musi paść, więc, dopiero, w którymś tam momencie, b e z padnięcia głównej /nieomal podobnie, jak w kumulowanym lotto / dopiero - "po którejś kolejce" - wchodzi do gry ?
bajdełej - w tej e-loterii - ciekawe są także ilości zakładów zawieranych dla -
- poszczególnych dni tygodnia ...
- poszczególnych dni tygodnia ...
siemano panowie - kondi Monet tudzież
oj - jasne niekoniecznie na "robaczym", ale w populacji wszystkich wysłanych - j e d n a k , w końcu, m u s i paść i będę się przy tym upierał
oj - jasne niekoniecznie na "robaczym", ale w populacji wszystkich wysłanych - j e d n a k , w końcu, m u s i paść i będę się przy tym upierał
Ja teraz piję ozonowaną wode.
Ozonatora kupił i wszystko teraz ozonuje
Ozonatora kupił i wszystko teraz ozonuje
Monet
dzięks, ale ja to tam chlupię wodociągową kranówę, i nie napiszę skąd czerpaną, coby chłodniejsza była
hehe, z takim "wszystkim", Brachu, to też miałem taką fazę, na gomasienie
kilka dni temu wspomniałeś o skromnym, smutnym, zapomnianym, szczęśliwie ocalałym j e d n y m okienku na pukonie i skromnej staweczce - zazwyczaj taką kwotą, na losowanie, pociskasz ?
dzięks, ale ja to tam chlupię wodociągową kranówę, i nie napiszę skąd czerpaną, coby chłodniejsza była
hehe, z takim "wszystkim", Brachu, to też miałem taką fazę, na gomasienie
kilka dni temu wspomniałeś o skromnym, smutnym, zapomnianym, szczęśliwie ocalałym j e d n y m okienku na pukonie i skromnej staweczce - zazwyczaj taką kwotą, na losowanie, pociskasz ?
Robal>>> przeważnie gram 20 na losowanie
I przewaznie 3-4 kupony.
I przewaznie 3-4 kupony.
MOnet
^^ - na losowanie - ? - niezależnie od tego, co w danym dniu, i godzinie, w ofercie ?
czy, w tym momencie, piszesz tylko o mm ?
^^ - na losowanie - ? - niezależnie od tego, co w danym dniu, i godzinie, w ofercie ?
czy, w tym momencie, piszesz tylko o mm ?
hodziło o szalenstwa z liczbami...a jak robal mowi, że ma poleciec to moze zagram
no i interneto mi zerwało
no i interneto mi zerwało
Robal>> tylko MM Lotto -zależy jak kumulacja moją wyobraźnie podkręci.
na 49'S często dużo wiecej idzie.
Ale i zwroty inne
na 49'S często dużo wiecej idzie.
Ale i zwroty inne
A ad vocem .."głębią pełną treści" i persony z tym powąiązanej
to kiedyś sam się będziesz dziwił że na plewy dałeś się złapać.
I się wtedy raze pośmiejemy.
to kiedyś sam się będziesz dziwił że na plewy dałeś się złapać.
I się wtedy raze pośmiejemy.
kondi
'zagram' ? wiesz ? - w tym konkretnym wypadku, ja, już jeśli mi się zdarzy, a naprawdę na palcach robak zliczy, kiedy wysłał - używam sformułowania - nabędę los
Monet
wiem, widziałem, gratki
ja akurat nie obserwuję tej gry, ale czasem lubię poporównywać, w wielu aspektach, różne światowe oferty
'zagram' ? wiesz ? - w tym konkretnym wypadku, ja, już jeśli mi się zdarzy, a naprawdę na palcach robak zliczy, kiedy wysłał - używam sformułowania - nabędę los
Monet
wiem, widziałem, gratki
ja akurat nie obserwuję tej gry, ale czasem lubię poporównywać, w wielu aspektach, różne światowe oferty
PIES mi miejsca nie może znależć ,w pokoju równe 30 stopni ,a od przeciągu to już gardło boli
i plecy owiane
i plecy owiane
dusia>>>
W Szczecinie popadało i jest znośnie ale jakieś takie uczucie zmęczenia wszyscy zgłaszają..
W Szczecinie popadało i jest znośnie ale jakieś takie uczucie zmęczenia wszyscy zgłaszają..
W miejscowości Czechowice-Dziedzice padła wygrana 192 777,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
SYN jest koło Poznania to jak przed pracą rano zadzwonił to nad ranem przeszła burza że prądu nie mieli
"zmęczenia" ? a centralnie, to chyba jest, TO raczej "uczucie wk...wienia" , ot - np pociskają ludziska po klasksonach, co daje klangor, prawie, jak przed Sądem Ostatecznym
Robal>> tutaj kultura .
Nie to co w stolicy słoikowa inteligencja.
Nie to co w stolicy słoikowa inteligencja.
Monet najgorzej to tej psiny mi żal całą noc miejsca nie mógł sobie znależć i mnie budził
taaaa, wiem wiem, znam te klimaty, niemal od podszewki - klaksoniarze, to zazwyczaj - tzw -cyt. >> farsiaćwoki i podszczywające kundelki łomiańskoradomskogrójeckie <<
omb, jaki ze mnie debil, niemiec i idiota - kompletnie zapomniałem o
t r e p a c h
t r e p a c h
Macie już jakieś pewniaczkibo mój mózg już się zlasował przez ten upał
Dzień dobry wszystkim
Dusia,jeśli mogę coś poradzić-ja w upały okna otwieram z rana i potem kilka razy w ciągu dnia.Tak są zamknięte i włączony wentylator.Gorące powietrze pcha się do domu i nie ma sensu mieć otwarte okna bez przerwy.
Monet,co polecasz na dziś w 49?ja tak nieśmiało 1,2,22,33,17,21,34,39-które wybrać?