Wpisy 238 173 – 238 272
1 marca 2011 21:27 → 1 marca 2011 22:44, 100 wpisów
a więc WOJNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
biorąc pod uwagę fakt że przeciwnik ma znaczną przewagę w rachunku prawdopodobieństwa, ofiary będzie dużo ponad milion

biorąc pod uwagę fakt że przeciwnik ma znaczną przewagę w rachunku prawdopodobieństwa, ofiary będzie dużo ponad milion

zdarzylem wysłac lotto i multi bo tyle co wyslalem juz zamkneli lotomaty bo Pani ktora pracuje to mi mowila. zobaczcie maja pol godziny ponad zeby wybrac liczby zeby ludzie nie wygrywali za duzo 

Pasko ...jesteśmy z Tobą
Czegoś tu nie rozumiem
...W takim razie nie powinni puszczać losowania przed podpisaniem się komisji
...a co za różnica czy losowanie zobaczymy u Pasko czy w tiviku 
Czegoś tu nie rozumiem
...W takim razie nie powinni puszczać losowania przed podpisaniem się komisji
...a co za różnica czy losowanie zobaczymy u Pasko czy w tiviku 
...Potrzebny jest nowy Prometeusz, człowiek-kret i tajna wtyczka, która stanie w obronie marzycieli ciemiężonych przez Totalizator. Człowieka takiego należy wybrać w tajnym głosowaniu, sekretnie wyszkolić, obudzic w nim mesjanistyczne zapędy i przygotować do szczytnej misji. Misją tą będzie nagranie kamerą umieszczoną w bucie, rozporku lub pod językiem prawdziwego losowania lotto i zdemaskowanie metod losowań fałszywych. Po wykonaniu zadania agent otrzyma od stowarzynia graczy pieniądze na operaję plastyczną, paszporty i dożywotnią emeryturę. Na wypadek niepowodzenia misji otrzyma też kapsułkę cyjanowodoru.

mm:12,14,23,34,51,52,59,73
1,12,14,27,34,36,40,52,53,76
P.o.w.d.z.e.n.i.a

Dorotka...witaj
1,12,14,27,34,36,40,52,53,76
P.o.w.d.z.e.n.i.a

Dorotka...witaj

..Dorotka zmeczenie
P.O.W.O.D.Z.E.N.I.A...wszystkim
Robal 36...no uważaj na siebie

Witam
2,16,18,21,33,38,64,68
2,15,19,23,31,40,66,70
4,18,19,20,35,36,62,66
2,16,18,21,33,38,64,68
2,15,19,23,31,40,66,70
4,18,19,20,35,36,62,66
W ubiegłym tygodniu w użyciu były kule z zestawów o numerach.
1). MM- 3
2). Mini lotto-12
3). Lotto- 7 lub 1.
1). MM- 3
2). Mini lotto-12
3). Lotto- 7 lub 1.
lila...
..kaisory życzę
..kaisory życzę
Dobra dobra Moje Drogie
Już ja mu bym ością w gardle
się tylko boję, że chciał od Paśki rozbójnik, cobyśmy się na transmisję składali... Prawda li to ?
Szefie... A tyś się może spytał, czemu taka równa kwota tego bonusa ? czy to świątek, czy zawierucha, czy dmucha ?
I czemu gamonie, jak na Słowacji nie zrobią - że widać jaka kwota jest w puli i ile zakładów zawarto ?
Albo - czemu nie mówią KTO losowanie poprowadzi ?
Albo...
OOOOO
Hosia... Nie mówiłas, że ...
...trafiłaś cuś grubszego ?
poodzenia
Już ja mu bym ością w gardle

się tylko boję, że chciał od Paśki rozbójnik, cobyśmy się na transmisję składali... Prawda li to ?
Szefie... A tyś się może spytał, czemu taka równa kwota tego bonusa ? czy to świątek, czy zawierucha, czy dmucha ?
I czemu gamonie, jak na Słowacji nie zrobią - że widać jaka kwota jest w puli i ile zakładów zawarto ?
Albo - czemu nie mówią KTO losowanie poprowadzi ?
Albo...
OOOOO
Hosia... Nie mówiłas, że ...
...trafiłaś cuś grubszego ?
poodzenia
myślicie ,że nas czytają ???
....Łubudubu, łubudubu , Totalizator Sportowy jest i zawsze był uczciwy i rzetelny...od dawna mówię ,że go KOCHAM

....Łubudubu, łubudubu , Totalizator Sportowy jest i zawsze był uczciwy i rzetelny...od dawna mówię ,że go KOCHAM

korn748
..czy będziesz miał transmisję meczu Sevilla FC-Sporting Gijon ???
..czy będziesz miał transmisję meczu Sevilla FC-Sporting Gijon ???Uwaga. Dzisiaj mogą zmienić zestawy kul. Oglądajcie losowanie .... uważnie.
mała1438

Pasko,
Oni w TS nie protestują o to, że wyświetlasz na stronie wyniki losowań, a tylko o to, że Ty podajesz wyniki losowania, które być może, jeszcze ulegną zmianie. O szybkość podawania wyników oskarżyć Cię nie mogą, nie ma na to przepisu.
Wobec tego masz proste wyjście: napisz na stronie "wyniki" informację, iż "firma TS zażycza sobie umieszczenia informacji, iż wylosowane wyniki jeszcze mogą się zmienić, wedle uznania władz firmy".
Ale zrobiłbym to wtedy i tylko wtedy, gdy otrzymasz pisemne upoważnienie, tzn. dowód pisemny na tę Twoją rozmowę z panem rzecznikiem TS. Bo jeśli zrobisz to wyłącznie na podstawie domniemanego telefonu od pana rzecznika, to Oni mogą się tego wyprzeć i nie będzie im łatwo udowodnić czegokolwiek. Natomiast do czasu pisemnych ustaleń jesteś w zasadzie chroniony.
No i pamiętaj, że w przepisach prawa cywilnego "nieznajomość prawa szkodzi" a sędziowie w tym kraju zwykle są formalistami, są ogromnie drobiazgowi i są "czuli" na wady formalne...
Zatem:
1) pierwszy krok to wymiana pism z firmą, z powołaniem się na telefon p. rzecznika,
2) umieszczenie stosownej informacji.
Według mnie Oni jak zobaczą na Twojej stronie tę informację /którą Ci proponuję/, to dopiero wtedy gorąco zaprotestują, gdyż będzie dla Nich zupełną kompromitacją.
Ale Ciebie to nie musi obchodzić.
Natomiast nie czyń niczego "na wiarę" po gołosłownych zapewnieniach telefonicznych. Musisz mieć dobrze zabezpieczone pisma z TS.
PISMA !
W przeciwnym razie Oni mogą Cię ciągać po sądach, co oznacza dla Ciebie straty czasu.
Wszystkiego Dobrego
Oni w TS nie protestują o to, że wyświetlasz na stronie wyniki losowań, a tylko o to, że Ty podajesz wyniki losowania, które być może, jeszcze ulegną zmianie. O szybkość podawania wyników oskarżyć Cię nie mogą, nie ma na to przepisu.
Wobec tego masz proste wyjście: napisz na stronie "wyniki" informację, iż "firma TS zażycza sobie umieszczenia informacji, iż wylosowane wyniki jeszcze mogą się zmienić, wedle uznania władz firmy".
Ale zrobiłbym to wtedy i tylko wtedy, gdy otrzymasz pisemne upoważnienie, tzn. dowód pisemny na tę Twoją rozmowę z panem rzecznikiem TS. Bo jeśli zrobisz to wyłącznie na podstawie domniemanego telefonu od pana rzecznika, to Oni mogą się tego wyprzeć i nie będzie im łatwo udowodnić czegokolwiek. Natomiast do czasu pisemnych ustaleń jesteś w zasadzie chroniony.
No i pamiętaj, że w przepisach prawa cywilnego "nieznajomość prawa szkodzi" a sędziowie w tym kraju zwykle są formalistami, są ogromnie drobiazgowi i są "czuli" na wady formalne...
Zatem:
1) pierwszy krok to wymiana pism z firmą, z powołaniem się na telefon p. rzecznika,
2) umieszczenie stosownej informacji.
Według mnie Oni jak zobaczą na Twojej stronie tę informację /którą Ci proponuję/, to dopiero wtedy gorąco zaprotestują, gdyż będzie dla Nich zupełną kompromitacją.
Ale Ciebie to nie musi obchodzić.
Natomiast nie czyń niczego "na wiarę" po gołosłownych zapewnieniach telefonicznych. Musisz mieć dobrze zabezpieczone pisma z TS.
PISMA !
W przeciwnym razie Oni mogą Cię ciągać po sądach, co oznacza dla Ciebie straty czasu.
Wszystkiego Dobrego
Wędrowca netowy...Witaj.Nawet jak bym chciała uważnie oglądać to ni dy rydy bo mi obraz lata
Quniu ..w Łorsołce osiadłam na dłużej 

Pasko nic się nie bój ...będziemy donosić paczki i cebulę ...zajmiemy się stronką... te parę lat zleci jak z bicza

Pasko nic się nie bój ...będziemy donosić paczki i cebulę ...zajmiemy się stronką... te parę lat zleci jak z bicza

Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
05,11,13,15,21,28,37,40,42,44,57,58,63,64,67,68,69,70,72,79
Plusem jest liczba: 11
05,11,13,15,21,28,37,40,42,44,57,58,63,64,67,68,69,70,72,79
Plusem jest liczba: 11
Użytkownik Pasko dopisał wyniki mini lotto - 04,22,29,32,39
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 26,32,36,38,45,49
Korn..już trwa od 22

2/3 w multi 2/5 w mini. Od jutra tylko chleb z cebulą!

dziś tylko jan wytypował 5/12 w lotto ale co ciekawe wystarczyło aby wysłać ostatnie 6 licz jana i wszyscy byśmy mieli 5.wielkie gratulacje

ja tylko 5/10
W lotto wypadła ostatnia parka z 2010 r. sumy 94
Są to liczby 45,49
Mini Lotto bez zmian.

Są to liczby 45,49
Mini Lotto bez zmian.

2x pewniak , 2/3 JEST SZAŁ !!!
Wlazło cholerne 44 , a zaklinałam się ,że nie popuszczę 
Wlazło cholerne 44 , a zaklinałam się ,że nie popuszczę 
Witam i Pozdrawiam
U mnie mieszane uczucia.
W Multi 4z7 {{okok}, w Mini 1z6
U mnie mieszane uczucia.
W Multi 4z7 {{okok}, w Mini 1z6

ja niestety 1/6 w lotto
i po jednej trafionej w dwóch zakładach mini
a o multi nic nie wspomnę

i po jednej trafionej w dwóch zakładach mini
a o multi nic nie wspomnę

ZAPRASZAM NA MOJA AUDYCJE ttp://nation-fm.tk/ BARDZO FAJNA MUZYKA ZAPRASZQM
..tym co trafili
skąd te liczby???

Oglądałem losowanie i wyszło tak:
1). mm- zestaw 3.
2). Mini- ???
3). Lotto- 7.
1). mm- zestaw 3.
2). Mini- ???
3). Lotto- 7.
ale za mój mąż który nie gra bo jak twierdzi limit szczęścia wyczerpał ponad 17 lat temu gdy się poznaliśmy ale i tak trafił 3/6 plus 1 obok w lotto

dziewczyny oni teraz się odgrywają za wieczorne losowanie muli w niedzielę

krysieńka
...tak..tak..
...tak..tak..
ZAPRASZAM NA MOJA AUDYCJE ttp://nation-fm.tk/ BARDZO FAJNA MUZYKA ZAPRASZam Godzina 20;50
dzizas...
2x dwojka
2x jedynka w 4 kuponach w lotto
a mogla byc piatka
2x dwojka
2x jedynka w 4 kuponach w lotto
a mogla byc piatka

zachdze do fortuny
a tam na torresa 2-30
ple to juz wolałem zagrać za 300zł ze chelsi wygra

a tam na torresa 2-30
ple to juz wolałem zagrać za 300zł ze chelsi wygra

dorotko ale i tak nic mi się nie skapnie z tego kuponu
mąż zabrał go ze sobą aby nie ciągnąć kasy na pączki w czwartek 

mąż zabrał go ze sobą aby nie ciągnąć kasy na pączki w czwartek 

ZAPRASZAM NA MOJA AUDYCJE http://nation-fm.tk/ BARDZO FAJNA MUZYKA ZAPRASZQM Godzina 20;53