Wpisy 2 346 478 – 2 346 577
23 maja 2015 22:38 → 23 maja 2015 23:35, 100 wpisów
L** ..patrz tu ludzie czata mają taki śmiech i złe i zarty ..a panie komorowskie ma starczy kasa tak śmieje cały kraj
dlaczego nie mozna zablokowac tych ludzi powiedzcie mi jak oni mnie wkur....
dawid zawsze jakaś menda się znajdzie a że pan S do nich należy to już mamy pechanikt inny się nie wpirdala we wszystko tylko on
Coś się kończy coś się zaczyna nie jesteśmy nieśmiertelni życie to wędrówka męcząca
moze jak bedziesz przejadem przez trzemeszno wlec na kawke ja stawiam
2016 ??
L** ..jesteś twoja kolezanka >lucyna< ..nic nie moze pomaga TS ..widzisz ona nie przywiósła jego szczeście
HARTGE pewnie ale jak się z kimś żyje bardzo długo to potem jest ciężko jak utracisz tą swoja połowkę
Krzysio że co?? przetłumaczcie ktoś bo ja nie wiem o co mu chodzi
Poza tym... muszem w trybie natychmiastowym się oddalić, bo mnie okrutnie gorszycie
Esty jeżeli nawet jutro umrę nie będę miał świadomości że w ogóle żyłem
i dobra czas ucieka ..dobranoc ALL ..ja jestem równy lubie osoba karola admina niz wiecej nie chce połączyc racizmy lipa i baajjjjj
franek a ty taki rąbniety to od urodzenia jesteś czy z wiekiem cie porąbało?
Lila jasne że tak miłość to najpiękniejsze co może spotkać w życiu reszta to dodatki
Co za franek? coś zażyłaś? czy jak?
Lila, jeszcze raz piszę do Ciebie - bo podawałaś jako lokum Gniezno ! A ja rok temu straciłem wujka, wieloletniego dyrektora szkoły podstawowej nr 9Na ul Staszica, a jeszcze rok wcześniej jego syna . Czy wiesz kto to ?
EstyMy uwielbiam jak piszesz do mnie dawidek zawsze moja ukochana kuzynka tak do mnie mowila
Lila , nie, miał syna który już nie żyje, jak pisałem, i córkę, która nadal jest w tej samej szkole nauczycielką - zresztą b. ładna po matce dziewczyna - ale jej mąż jest na takim stanowisku,że nie mogę więcej informacji podać.
Lila - nie, mieszkał zaraz przy szkole - na street vieu można ten dom zobaczyć. To była willa szkolna.
Monsiu no mimo wszystko miasto nie małe.znam jednego dyrektora szkoły mieszkał przy roosevelta a teraz to nie wiem gdzie.Myslałam że,może o niego chodzi
Hartge
Nie miałeś świadomości przed nie będziesz miał po to poco komu ona teraz?
Nie miałeś świadomości przed nie będziesz miał po to poco komu ona teraz?
Strzałeczka Wszystkim Ja tylko na kwilkę wpadłem sprawdzić wyniki bo TS obiecało że mi kasę odda dziś
No oddali na razie 10 zł Jutro po 14 -tej obiecali resztę Lucynka
Dobra Kochanieńcy to do juterka Powodzonka życzę i kororowych Niech się Wam cyferki przyśnią
Ceha Masz fajny niebieski kubraczek Teraz ostatnio kolor niebieski obowiązuje w STUDIU LOTTO także jesteś na TOP-ie