Wpisy 2 346 378 – 2 346 477
23 maja 2015 22:10 → 23 maja 2015 22:38, 100 wpisów
Lilka naprawde tak myslisz? mam propozycje isc do sklepu ale troche malo placa fajnie jakbym mogl jeszcze gdzies dorobic cos
krzysio czy z wodnej
Nie to chyba sen ! tydzień temu 5/6 i teraz 5/6
jest: 10-21-22-70-72
jest: 10-21-22-70-72
Kumulacja Lotto: 9 000 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
LL**..komoruski chodzi Afery ściąga twoja ..a ty ciągle kocha płaci podatek
krzysio noszzzzzzz ***a a Ty nie płacisz podatków>Wez się ogarnij pisze Tobie to po raz 3
krzysio, napisz jeszcze sondaże
krzysio wytrzymaj dobę
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 350 000 zł
to gdzie mam szukac pracy kurde chcialem isc na swoje ale szefowa nie chce mnie ''zwolnic'' zebym mogl dostac dotacje z urzedu pracy
2 346 346 o ja nie mogę
na tej najlepszej , tylko mi nie mow ze znasz moja szefowa bo ona jest z Gniezna
Faral
krasnalek
Dzięki !
krasnalek
Dzięki !
niskopochylony vel franek sprzedawca firanek mózg ci dobrze pracuje,płuco nerki zdrowe? Duch wyszedł czy jeszcze nie?
Hmm
pochylonyksingsfraneksprzedawcafiranek mogę ci polecić dobrego lekarza jak chcesz
dawid zapytam tylko czy w miarę młoda ma dwójkę dzieci i ma na imię Ania?
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
LL** np jak Komorowski wygra ..>>pytam raz<< ..moje zdanie ty tu nie bedziesz zrobisz grzeczne ..jak w tym roku tak ciągle urazka z kim
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
krzysio wez nie pij tyle albo już sama nie wiem co bo zaraz mogę miec urazka z Tobą
w moim profilu skan dzisiejszej 4/6 w lotto plus. 2 zaklad.milego wieczoru
wybierz komorowski ..jak wygra bedzie koppnał cały kraj PL takie same jak Janukowicz
mogę polecić dobrą dietetyczkę na obwisłe pośladki
Zainteresowana?
Zainteresowana?
niskopochylony ja tam się jeszcze autobusu nie przestraszyłam tak jak ty,może lekarza?
dawid a skad jestes
Ubój ptactwa dzikiego:kaczki,perliczki,bażanty.8,50 funta na godzinę
Zachwyca mnie informacja na forum, że wszelkie losowania - brak wygranej!!!!! To nieprawda !!! Zawsze wygrywa Totolotek. Jestem gotów zagwarantować, że skoro bonus Multi Multi jest tak wysoki, to w najbliższych 3 losowaniach tej gry padnie główna wygrana !
oj to daleko trudno by bylo chyba ze chcesz na dluszy czas bo chlopaki smigaja co tydzien do domu ale to inny region
nie wiedziałem że tak dobrze płacą w Mopsie
a bażanta to masz na pewno w dyńce
a bażanta to masz na pewno w dyńce
a tak pozatym eurowizja pod haslem przeslaniem budujemy mosty a nie potrafia wybudowac podjazdu dla wozkow inwalidzkich śmieszne
Lila - niestety, nie odzywałem się do czatowiczów długo, ale przeżyłem osobisty dramat. Nagle na zawał serca zmarła mi pod koniec lutego moja żona. chociaż mam tę radość i satysfakcję, że na 40 lat naszego wspólnego pożycia zabrałem Ją na 10 dniową wyprawę w Bieszczady. Ogromnie dużo zwiedziliśmy !
i bujaj się od marcina bo jemu psycholu do piet nie dorasyasz.Wystarczy poczytac twoje denne wpisy na fb