Wpisy 2 313 329 – 2 313 428
8 kwietnia 2015 17:44 → 8 kwietnia 2015 19:27, 100 wpisów
Krasnalel jakie liczby na 21,40 wrealu
2 313 314. puszek735 2015-04-08 (17:34)
http://medziugorje.blogspot.com/2015_03_01_archive.html
Orędzie, 25. marca 2015
"Drogie dzieci! Również dziś Najwyższy pozwolił mi, abym była z wami i abym was prowadziła na drodze nawrócenia. Wiele serc zamknęło się na łaskę i [stały się] głuche na moje wezwanie. Wy, dziatki, módlcie się i walczcie przeciwko pokusom i wszystkim złym planom, które wam oferuje diabeł poprzez modernizm. Bądźcie silni w modlitwie i z krzyżem w dłoniach módlcie się, aby was zło nie użyło i nie zwyciężyło w was. Jestem z wami i modlę się za was. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
o to Ci chodzi to jakieś objawienie
http://medziugorje.blogspot.com/2015_03_01_archive.html
Orędzie, 25. marca 2015
"Drogie dzieci! Również dziś Najwyższy pozwolił mi, abym była z wami i abym was prowadziła na drodze nawrócenia. Wiele serc zamknęło się na łaskę i [stały się] głuche na moje wezwanie. Wy, dziatki, módlcie się i walczcie przeciwko pokusom i wszystkim złym planom, które wam oferuje diabeł poprzez modernizm. Bądźcie silni w modlitwie i z krzyżem w dłoniach módlcie się, aby was zło nie użyło i nie zwyciężyło w was. Jestem z wami i modlę się za was. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
o to Ci chodzi to jakieś objawienie
W multi sprobuj
Nie wrealu ide na pewno kupic 2,5,13,40,80
Wrazie pecha5/5 odrazu kupon bedzie w klejony w profilu a dokladniej rano bo jade na nocke
Wrazie pecha5/5 odrazu kupon bedzie w klejony w profilu a dokladniej rano bo jade na nocke
Krasnalek
nie moge bo ide na nocke
Krasna
Trudno mi w diabły wierzyć skoro sami na ziemi piekło robimy
Trudno mi w diabły wierzyć skoro sami na ziemi piekło robimy
krasnalku gratki
a poleciłem ci białą expensję - gdyż na tej zdrapce powinny paść jeszcze co najmniej 2główne wygrane- a szacunkowa ilość tej zdrapki w całym kraju to maksymalnie 50-90 tyś. sztuk
a wspomnę że jutro wchodzi nowa edycja tej zdrapki i szansa na trafienie głównej wynosi 1: ponad milion
a w białej starej expensji 1: 20.000-40.000 a może nawet mniej jeśli są 3główne na tej wersji
a poleciłem ci białą expensję - gdyż na tej zdrapce powinny paść jeszcze co najmniej 2główne wygrane- a szacunkowa ilość tej zdrapki w całym kraju to maksymalnie 50-90 tyś. sztuk
a wspomnę że jutro wchodzi nowa edycja tej zdrapki i szansa na trafienie głównej wynosi 1: ponad milion
a w białej starej expensji 1: 20.000-40.000 a może nawet mniej jeśli są 3główne na tej wersji
krasnalku mam prośbę- zapytaj czy jest w białym maxi cash po 10zł (tylko w kolorze żółtym)
o 17.30 pula lotto wynosiła 22,3mln
nikam
p.s. tatkozagrałem 9/9 od 11 do 19+
nikam
p.s. tatkozagrałem 9/9 od 11 do 19+
Krasna
Przyjechać zawsze możesz nie tylko po miód ale na herbatę czy na kawę
Przyjechać zawsze możesz nie tylko po miód ale na herbatę czy na kawę
Krasna
A skąd wiesz że na marne pojedziesz niespodzianka może być mile widziana
A skąd wiesz że na marne pojedziesz niespodzianka może być mile widziana
oj oby nam czasu starczyło do rana bo będę musiała zostać dłużej
to bylo wyslane gdzies 18mln kuponow i 20 pare cos tyle, nie pamientam dokladnie a prawdopdobienstwo w lotto to jak 1 do 14 mln.
to musialy sie liczby powtarzac na kuponach jak jest prawdopodobienstwo 1 do 14mln. to musialo byc z pare milionow tych samych 6 liczb na kuponach,oprocz pojedynczych do 14mln. i tez nie wszystkie opcje zostaly przez maszyne wylosowane
Wie moze ktos kiedy byly te kumulacje jak 35mln i 50mln. chodzi mi o dokladna date?
Dzień dobry
Ciekawy link
https://www.youtube.com/watch?v=BmFgjnC9MUE
Ciekawy link
https://www.youtube.com/watch?v=BmFgjnC9MUE
Dzisiaj:
1 euro = 4,0067 pln.
.....................................
1 zakład Lotto de = 1 euro.
Dzisiaj niemieckie Lotto kosztuje prawie tyle samo co 1 zakład Lotto pl.
----------------------------------------------------------------
Przy trzykrotnie wyższych zarobkach tyle samo płacą co Polacy...
/trzeba pamiętać o dopłacie do kuponu/.
1 euro = 4,0067 pln.
.....................................
1 zakład Lotto de = 1 euro.
Dzisiaj niemieckie Lotto kosztuje prawie tyle samo co 1 zakład Lotto pl.
----------------------------------------------------------------
Przy trzykrotnie wyższych zarobkach tyle samo płacą co Polacy...
/trzeba pamiętać o dopłacie do kuponu/.
<< o2 - 04 - 08 - 11 - 12 - 20 - 34 - 35 >> ....3.
.................................................
.................................................
TS jest ...PAZERNY !!!
1 zakład Lotto pl powinien kosztować maksymalnie ...1,50 pln.
..................................
1 zakład Lotto pl powinien kosztować maksymalnie ...1,50 pln.
..................................
ja tez dawno cos trafilem ale ja prawie wogule nie gram, w lotto ostatnio gralem 10.06.14r.
chciałby wiedzieć czy gra ktoś w to loterie i z jakim rezultatem wiadomo cięzko cos wygtrrać ale może ktoś coś..............
wyslalem 3 zaklady w Mini na 10los. i 5 los juz minelo i nic jeszcze 5 zostalo do pon.,wieczorem zobaczymy moze chociasz 3 bendzie
ja jak pisalem to w lotto plus nie gram ale jutro zrobie wyjatek i zagram troche kuponow