Wpisy użytkownika sonny123
Łącznie 17 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 313 416. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
chciałby wiedzieć czy gra ktoś w to loterie i z jakim rezultatem wiadomo cięzko cos wygtrrać ale może ktoś coś..............
wcześniej ktoś pisał o cenie zakładu loterii niemieckiej w stosunku do zarobków ale to ze wszystkim tak jest kuuuuuuu r z każedj stony chcą nas u***aaaaaać przykładowo benzyna w niemczech kosztuje mniej niż unas to się nazewa żyyyyydostwo ***llllloooo ja nie trawie takiego ***stwaaaaa i od urodzenia mam alergie na coś takiego
takie przykłady mozna mnozyć sprzedali kraj trzeba wychodzić na ulicę i robić burdy >
jasne że tak nikt nie wygrywa jak grac to w niemieckie czi hiszpańskie jest duzy wybór
można czasami w zdrapkach coś trafić ale to cięzki temat nie wiem ile dokładnie jest wygranch na polskę w danej zdrapce ale podejrzewam że parenaście rozrzuconych po całej polsce i to w największycjh miastach
zawsze będę perzeklinał to pieprzzzoooo bandę złodzziiiiejjjskkkkką
noosssssszzzzzzzzzzzzz qurwa nie filozofuj pisz normalnie jak człowiek
dlatego w polskie loterie nie gram i już można powiedzieć wygrałem los na loterii bo to co mam wydać na zdrapkę czy gry liczbowe to wrzucę do świni skarbony.
gazeta wolę żeby u mnie zaśniedziała ta miedz niż miałbym fundować im wycieszki na barbados
gazeta myślałem że powiesz że ze skarbony pieniądze można przeznaczyć na***i piwo koks albo na coś innego czyba że to była grożba
« PoprzednieKolejne »