Wpisy 2 313 229 – 2 313 328
8 kwietnia 2015 14:23 → 8 kwietnia 2015 17:43, 100 wpisów
jak takie orły jestescie to napiszcie która z przedziału 11-19 na pewno nie będzie wieczór wylosowana
czarek dawaj liczby na ex p dziś dodatkowa to 1
przepraszam .jeszcze jedno pytan.Pan kondi ..a ile straciłeś dziś w mor.de kasa na wojna TS
ale jaja
takie oferty trafiają do poczty
oferta pożyczki aasa polska sa dzisiaj
pożyczka 1500 zł na 8 miesięcy - 8 rat
opłata przygotowawcza 390 zł
opłata administracyjna 120 zł
całkowita kwota do zapłaty przez konsumenta 2060.77
czyli za pożyczenie 1500 zł
opłaty 560.77
takie oferty trafiają do poczty
oferta pożyczki aasa polska sa dzisiaj
pożyczka 1500 zł na 8 miesięcy - 8 rat
opłata przygotowawcza 390 zł
opłata administracyjna 120 zł
całkowita kwota do zapłaty przez konsumenta 2060.77
czyli za pożyczenie 1500 zł
opłaty 560.77
witam ktoś chętny wypisania 80 zestawów mini lotka na jutro? jeśli wpadnie 5 w ramach wygranej i podziękowania oddam 10.000 zl
emeryt to nie jest tak duzo ostanio w interwencji na polsacie mowili o pozyczce ok 500 zl a trza bylo oddac 30 tys zl
Albin MultiMulti
do oddania tak moze być
ale tu cała kawa na ławie
wszystko piszą
oczywiście małym druczkiem
kto nie czyta najważniejszych dla nich na 99 stronie warunków
małym druczkiem, to tak bywa
a kto, jak u nich siedzi czyta na tej stronie warunki ???
i oni z tego korzystają
do oddania tak moze być
ale tu cała kawa na ławie
wszystko piszą
oczywiście małym druczkiem
kto nie czyta najważniejszych dla nich na 99 stronie warunków
małym druczkiem, to tak bywa
a kto, jak u nich siedzi czyta na tej stronie warunki ???
i oni z tego korzystają
emeryt jaki to bank ?
to jakis parabank
Albin MultiMulti
ja mam teraz w poczcie
kosz opróżnij 127
kapitał zakładowy
200 000 tylko
to co to za bank ?????????
ja mam teraz w poczcie
kosz opróżnij 127
kapitał zakładowy
200 000 tylko
to co to za bank ?????????
https://www.google.pl/search?newwindow=1&site=&source=hp&q=Aasa+Poska+SA+Warszawa+Sienna+64&oq=Aasa+Poska+SA+Warszawa+Sienna+64&gs_l=hp.12...2425.2425.0.3793.1.1.0.0.0.0.150.150.0j1.1.0.msedr...0...1c.2.64.hp..1.0.0.U4f4R_dqym8
emeryt w banku pocztowym ?
witam jestem zainteresowany czyjąś pomocą jeśli ktoś jest chętny mi pomóc ja pomogę jemu potrzebuje 80 zestawów liczb na mini lotka na jutro w przypadku wygranej "5" oddam tej osobie 10.000 zl kontakt mój to kondziux90@gmail.com
przez tego emaila odezwie się najszybciej
przez tego emaila odezwie się najszybciej
dawno oczekiwany zestaw 3/3 832 losowania dziś na 21.40 zagram chyba za 25zł 13.40.80 jeszcze się zastanawiam
w końcu musi wpaść
łeb zagraj 13 40 80
Leb w marcu kombinowałem długo oczekujące zestawy cały marzec paliłem piłem piwo i kawe za darmo 13 40 80 musi kiedyś wpaść
no nie wiem na 3 liczby, kiedys zagraem raz na 3 liczby i wygrałem 27zl ale jak mowie to bylo dawno temu a tak juz nie zagralem
jak pamientam to wtedy placili 27zl za 3/3 w Multi ale nie pamientam ile placilem za kupon, bo wiem ze wyslalem jeden zaklad ale czy to bylo 1zl25gr czy tyle co po teraz chodzi 2zl50gr
idę zaszaleć 13 40 80 za 25 zł
Zbigniew bo ja nie gram na stawke np. x 10, bo wole rozlozyc na pare kuponow niz wkladac w stawke jak nie ma pewnosci ze trafie bez sens to juz lepiej rozlozyc na pare wariantow i wtedy trafiam a jak bym dawal jeden zaklad x 10 no to ladne by sie mialo tyly
bukmacherke ostatnio opstawialem i na jednym kuponie 20 meczy mialem do wygrania 557zl za stawke tylko 2 zl i nie weszedl mi tylko jeden mecz na 2 kuponach
ja nie gram co losowanie ale jak idę grać kupuje za 25 zł w marcu nie byłem ani razu w bankomacie z totolotek mie utrzymywał cały miesiąc
Zbigniew rozluz to na pare kuponow,na jednym zamiast np 13 daj 33, ja tak zrobie
62 dziś może wpaść
w typowaniach jeszcze nikt nie zatypował 3/3 13.40.80 prócz mie narka
Jak trafie doloze 37,5 zl i zagram w mini systemem 11stu chybil trafil
Krzysio ma kurczaka
dziś nie gram TS ii teraz ide tam szukam wyjscie ...i dzida..od godz 20:00 wraca..
http://medziugorje.blogspot.com/2015_03_01_archive.html
Orędzie, 25. marca 2015
"Drogie dzieci! Również dziś Najwyższy pozwolił mi, abym była z wami i abym was prowadziła na drodze nawrócenia. Wiele serc zamknęło się na łaskę i [stały się] głuche na moje wezwanie. Wy, dziatki, módlcie się i walczcie przeciwko pokusom i wszystkim złym planom, które wam oferuje diabeł poprzez modernizm. Bądźcie silni w modlitwie i z krzyżem w dłoniach módlcie się, aby was zło nie użyło i nie zwyciężyło w was. Jestem z wami i modlę się za was. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
Orędzie, 25. marca 2015
"Drogie dzieci! Również dziś Najwyższy pozwolił mi, abym była z wami i abym was prowadziła na drodze nawrócenia. Wiele serc zamknęło się na łaskę i [stały się] głuche na moje wezwanie. Wy, dziatki, módlcie się i walczcie przeciwko pokusom i wszystkim złym planom, które wam oferuje diabeł poprzez modernizm. Bądźcie silni w modlitwie i z krzyżem w dłoniach módlcie się, aby was zło nie użyło i nie zwyciężyło w was. Jestem z wami i modlę się za was. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
Witaj krasnalek po dlugich namyslach kupuje na dzis 2,5,13,40,80