Wpisy 2 299 690 – 2 299 789
23 marca 2015 01:21 → 23 marca 2015 13:42, 100 wpisów
chłopaki ..baw sie papierocha i lizaki i pifko ,,, i co jeszcze potrzebują czasu
krzysio- tylko xxx nie oglądaj za długo bo jutro na czata rano cza wstać
76 OK. Ja dam 2 pewniaki na jutro takie na 100% ale tylko dla joci
no mam ale jeszcze nie wpisałem -a tego na pewno nikt nie zobaczy ?
i będe musiał to od razu wykasować?
tak pytam
i będe musiał to od razu wykasować?
tak pytam
Dzień dobry.
http://zdjecia.nurka.pl/images/img15.hostingpics.net-pics-450097dziendobrykawa34ws.gif
http://zdjecia.nurka.pl/images/img15.hostingpics.net-pics-450097dziendobrykawa34ws.gif
zboczerki zboczerasy i inne jakims takim fajnym erotycznym humorze nastroju dziś wstalem
usmialem się z rana patrząc jak to biznes tak zwanych panienek w sukniach coraz bardziej kwitnie przy tak zwanym budynku co się zowie kosciolem tak zwana panienka w czarnej sukience zwana księdzem buduje sobie na placu nalerzacym do tego budynku wsio przecież od miasta parking samochodowy oj będzie trzepal na fury imprezki dziewczynki i chlopcow proboszczyk nie zazdroszczę żeby nie było smiac mi się tylko chce jak to ludzie ciężko zarobiona kase pchaja w ten biznes jego zamiast pogonić do roboty ale tak jest wszędzie ja tam wole w totka pakowac niż darmozjada lub sobie flaszke wypic
co do multiego to mylny może być fakt ze nie ma cos ost 50 może cos z 30 dziś peknie 31,34,36,38,39
cholerne gry 8 zł się wróciło -20 do tyłui na dokładke qorwa koło scentrowane w rowerze po wczorajszej wyprawie puścić totki a nawet na naprawe qurwa nie ma pieroński kraj -głolsujcie dal;ej na bronka ,szoguna, bronkobusa to dziadostwo bedzie kwitło
a u mnie dziś ogórkobus przyjeżdza
a i sen miałem pieniężny- śniło mi się że trafiłem 9/9 w keno
a rano 2zł w keno przegrane i 2zł w super vabanku przegrane
dobrego dnia- spadam
a i sen miałem pieniężny- śniło mi się że trafiłem 9/9 w keno
a rano 2zł w keno przegrane i 2zł w super vabanku przegrane
dobrego dnia- spadam
Gracz z miejscowości Osielsko wygrał 88 931,20 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Żory wygrał 88 931,20 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Żory wygrał 88 931,20 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Starogard Gdański wygrał 106 921,70 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Klucze wygrał 106 921,70 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Poznań wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Gracz z miejscowości Stadniki wygrał 200 000,00 zł w grze Keno
lotto to granda rozbój w biały dziej to jest bezczelne wyciąganie pieniędzy od biednych ludzi burzuje sie w to niebawią patrząc na tabele wygranych w MM wyzszych wygranych np 10z10 albo 9z9 praktycznie zero nul olac to ciulostwo cienkim moczem
Jak tak myślisz, to po co grasz? Nikt Ci nie karze. Nie rozumiem tego typu komentarzy. Narzekają i dalej grają...
polska... chyba ciepłym moczem...... co to jest cienki mocz?\\
MorfiXxx masz racje jak grasz to nie narzekaj ze nie wygrywasz..... to jest gra losowa raz wylosuja twoje liczby a 1000 razy nie na tym to polega
MorfiXxx masz racje jak grasz to nie narzekaj ze nie wygrywasz..... to jest gra losowa raz wylosuja twoje liczby a 1000 razy nie na tym to polega
ty polska jak się nie ma szczęścia a raczej ma się pecha to i palca w d...e się zlamie roznie bywa gram sobie od czasu do czasu ale co dla jednych przyjemność zajarania np. a dla innych się puszczenia nie koniecznie w bok
pomyłka olac lotto ciepłym moczem prubuje coś ugrac u bukmachera rezultat jest taki ze jest mniej w plecy niz u tego oszusta zwanego lotto
dziś skromnie zamiast browca zamiast rzucenia na tace czy tez innym darmozjada puscilem 5 profilowa i 7 z chybika na 14 na wieczorek nie gram jak wpadnie jutro może się puszcze jak nie wpadnie to w sobote
co ma radio?? radio ma-ryja i tym milym akcentem zegnam się z wami zboczerasy dziś 69 możliwe mmm podniecajaca rozkoszna liczba
krzysio, wgrałem driverbooster....zaktuaizował,a Twój doktor nadal pokazuje, że nie...neta ak nie było w przeglądarce tak nie ma, ale moze to ina routera...dowiem sie po 15
nie da rady krzysio...musiałbym do Pasko pisać,a ja nie chce juz KG, bo mnie ludzie w***iali
kondi ..ja tu nie moge dawać linki ..to jest łatwie szuka driver
kondi ..ja mam ..gg ..tu tez nie moge ..wole wziąc twój gg ..ja tu nie zycie polowe osoby
bry dzien
p.pasko ile moge wczytac zestawów liczb do zapisania
p.pasko ile moge wczytac zestawów liczb do zapisania
mm,dl,mini,ep
Na 14sta 13,40,80
na 14 1,2,3,12,80 puściłem takie ciekawe co wpadnie. Będzie czy
13 40 80 dawno nie padlo