Wpisy 22 888 – 22 987
5 czerwca 2008 21:37 → 7 czerwca 2008 23:21, 100 wpisów
I jeszcze jedno ad vocem kolego o nicku lubek49,musisz wiedzieć,że w Ameryce wszystko jest największe:
Największe domy
Największe ulice
Największe zagrożenie dla życia
Największa giełda
Największa możliwość zrobienia kariery
No więc muszą być największe wygrane........
P.S Nawet Pawlak w "Sami Swoi" wygrał na Batorym w kasynie za 1 dolara ileś tam tysięcy dolców.(Pewnie wygrał ale w Ameryce.bo skąd na"Batorym w tamtych czasach mieli mieć dolce?).Pozdrawiam.
Największe domy
Największe ulice
Największe zagrożenie dla życia
Największa giełda
Największa możliwość zrobienia kariery
No więc muszą być największe wygrane........
P.S Nawet Pawlak w "Sami Swoi" wygrał na Batorym w kasynie za 1 dolara ileś tam tysięcy dolców.(Pewnie wygrał ale w Ameryce.bo skąd na"Batorym w tamtych czasach mieli mieć dolce?).Pozdrawiam.
Pozdrowienia dla Wszytkich grających.Może dzisiaj takie trójeczki:
43-53-63,
43-53-73,
43-63-73,
53,63,73,
8-18-28,
8-18-38,
8-28-38,
18-28-38
i do buka za kursik 50.Wszystkim życzę wygranych.Pzdr.
43-53-63,
43-53-73,
43-63-73,
53,63,73,
8-18-28,
8-18-38,
8-28-38,
18-28-38
i do buka za kursik 50.Wszystkim życzę wygranych.Pzdr.
Dzisiaj to możesz puścić bąka,anie te trójeczki,kolektury zamykają o 21 minut czterdzieści,aby was policzyć.Pozdrawiam.
ringo:
1. nikt nikogo nie liczy
2. nawet przy chorym założeniu, że jednak liczy, to losowania przeprowadza totalizator a nie bukmacherzy. jemu nawet by zależało, powiem ci, żeby jak najwięcej liczb typowanych u buków wypadało, bo buki musiałyby więcej wypłacać, a ostatecznie zwinąć interes i TS miał by większą klientelę.
Ale nie chce mi się powtarzać setny raz argumentów, dlaczego losowania TS nie są ustawiane. Ponawiam do Pasko prośbę o stosowny artykuł.
1. nikt nikogo nie liczy
2. nawet przy chorym założeniu, że jednak liczy, to losowania przeprowadza totalizator a nie bukmacherzy. jemu nawet by zależało, powiem ci, żeby jak najwięcej liczb typowanych u buków wypadało, bo buki musiałyby więcej wypłacać, a ostatecznie zwinąć interes i TS miał by większą klientelę.
Ale nie chce mi się powtarzać setny raz argumentów, dlaczego losowania TS nie są ustawiane. Ponawiam do Pasko prośbę o stosowny artykuł.
Do wpisu rico.Szanowny kolego,ja nie gram tak jak Ty w TS.Gram tylko u buka.Jeżeli podaje kulki jakie obstawiłem, to sprawdź sobie do której są czynne punkty w profie / dzisiaj do 18 /.
Jeżeli grałeś kiedyś w dalekim świecie - to sprawdź najpierw LICZBY śWIATA /FLORYDA 5/36 / a potem pierdnij sobie.
Może zejdzie Tobie ciśnienie.Pozdrawiam.
Jeżeli grałeś kiedyś w dalekim świecie - to sprawdź najpierw LICZBY śWIATA /FLORYDA 5/36 / a potem pierdnij sobie.
Może zejdzie Tobie ciśnienie.Pozdrawiam.
ringo nie jestes mnie sprowokowac wiem co napisalem.Ja wiem co napisalem ML Plus to partia ze wyciagac z Was pieniadze. Proponuje Tobie wejdz na stronke WWW. OLG.CA. zobacz ile liczb losuja i ile placa.To wszystko .ML plus to dobra propozycja.W Kanadzie mowia Polacy to zlodiejstwo w bialy dzien. Przeanizuj soory te proporcje. Pozdrawiam i nawiawaiam do dyskusji co jest bardziej oplacalne. Ringo zastanow sie .Mysle , ze twoja odpowiedz wypadnie na zero. Nie odniecaj sie i tak dzalaj jak dotychczas a wynik sam sobie przychlepiesz. Ale to twoja sprawa. Rusz sie po Swiecie a zobaczysz , ze sa lepsze opcje. Ringoo pozdrawiam Ciebie , SWIAT jest nie tylko w POLSCE!!!!!
Brawo,tak mawiają wszyscy nałogowi hazardziści."Jutro też jest dzień".Jutro na pewno się odegram.A co by było gdybym zagrał te te ojki ze stawką razy 50.Pewnie nie spał bym jak pan kogucik 19,który na szczęście się zgrał i już tu się nie mondraluje.Pozdrawiam wszystkich Dobranoc.
Na razie mi potrzeba 200tys po odliczeniu już podatku,wystarczy,a co pozniej to czas pokaże,mam pytanie jak się pisze si ci lub zi,bo ż wiem jak
Panie Ringo - widzę ze ma Pan problemy.Jeszcze raz,albo 10 razy proszę zasilić fundusz remontowy TS.A teraz proszę lulu.I jeszcze jedna prośba - to jest portal publiczny -każdy może klikać co chce - ale nie obrażajmy sie.Pozdrawiam pana - właśnie z małej literki - a z dużej w szczególności Kogucika,Pasco,Opa,Mario.
I smutek zapanował w całym "królestwie hazardzistów",a największy lament nie pomoże po czasie.
Bo żeby wygrać trzeba nie grać jak mawiał kiedyś znany reporter Jan Ciszewski.To by było na tyle.Miłych snów o wygranej..........
Bo żeby wygrać trzeba nie grać jak mawiał kiedyś znany reporter Jan Ciszewski.To by było na tyle.Miłych snów o wygranej..........
RINGO.Myślałem / przez chwile / że masz tam w mózgownicy jakieś IQ.
Fakt masz - kulki - haha.
Fakt masz - kulki - haha.
dzięki za pozdrowionka,chociaż z małej literki,na razie nie mam za co się obrażać,a pisać każdy może,nie każdy zaś musi czytać to co kto napisze.Zyczę wygranych i nie zasilania funduszy T.S.S.A.
Mam prośbę nie myśl tyle,bo kogut myślał o niedzieli ,a w sobotę łeb mu ścieli,a może to był indyk?.Moje IQ=180.Sprawdź swoje.
...a znany "reporter" Dariusz Szpakowski na ostatnich ME mawiał m.in. tak, cytuję: "Doskonałe podanie, szkoda, że niecelne." :) Życzę "naszym" samych celnych podań, a nam trafień:) Dobranoc:)
ź się pisze lewy alt + x
ś, ć, ó to odpowiednio alt + s, alt + c, alt + o
ś, ć, ó to odpowiednio alt + s, alt + c, alt + o
I stopień 0 0.00
II stopień 84 3668.60
III stopień 3878 147.20
IV stopień 68316 16.00
II stopień 84 3668.60
III stopień 3878 147.20
IV stopień 68316 16.00
Witam.Szanowny RIKO Kogucik sie ma dobrze odegral wszystko dzis mu wpadla liczba o ktora prosil 56 .Na jutro zamawiam liczbe 27 i pierwszy zakres .A to ze zniknolem to nie znaczy ze mnie nie ma czytam czasem jak sobie dokuczacie i zastanawiam sie po co czy nie milej napisac ze cieszymy sie z wygranej,a tu strach napisac ze sie wygrywa bo cie okrzykna podstawinym przez lotto,ale wszystkich cieszy jak sie przegra i to jest podejscie polaka patrioty.Pozdrawiam
Warzne ze mam metode i srednia dzienna zarobku na czysto wynosi 50 zeta a czasem i wiecej .Mozna to sprawdzic bo caly maj podawalem swoja gre a teraz wycofuje kapital bo urlop coraz blizej .
Pozdro kogucik - i tak trzymaj.Własnie wrocilem z pieskiem ze spacerku.
Swoją drogą, czekam kiedy w profie pojawia sie kursy na NP/P w liczbach swiata.To dopiero bedzie jazda.Chyba dostaniemy no ten tego ....,a może nie.Pozdrawiam .
panowie nie badzcie takimi optymistami.po tym co pokazali w ostatnim meczu to stawiam tylko na remis.to bedzie dopiero sukces.serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Kogucik.Ciesze sie za masz metodę - to wymaga czasu.Próba błędów.Wiesz o czym klikam.
Zaciekawiło mnie jak pisałeś o progresji i jak wychodziłeś z "doła".Też to kiedyś doznałem.
Pozdrowionka - jak to mówi Moja Kobieta - spać.
Zaciekawiło mnie jak pisałeś o progresji i jak wychodziłeś z "doła".Też to kiedyś doznałem.
Pozdrowionka - jak to mówi Moja Kobieta - spać.
Szanowna WEGO z kazdej przegranej wyciagam wnioski i juz tak nie topie kasy bo gram za mniej .Popelniam bledy tak jak na 3 zakresach zamiast spojrzec w statystyke to gralem bo wychodzily a potem przestaly i to uspilo moja czujnosc ,a mozna bylo grac tylko na 1 i 2 zakres bo 3 czasem wychodzi 2 x w miesiacu ale madry Polak po szkodzie i to nastepna nauka ,teraz czekam z utesknieniem na 1 zakres 1-12 pomalutku musi wyjsc na dniach.Pozdrawiam i kolorowych snow.Pozdrawiam.
Witam.To co sie dzieje z losowaniami numerka wola o pomste do nieba,naleze do ludzi ktorzy nie wierza w teorie spiskowe lotto,a z drugiej strony az trudno uwierzyc ze los tak kieruje losowaniem zeby od 8 losowan nie bylo zakresu 1 (1-12)a od 10 nie bylo 3(25-36).Rozmawialem z czarna kobra wczoraj i powiedziala ze na poczatku zaczeli ludzie w to grac ale sie juz wykruszyli i zostalo nas 2 facetow grajacych tak"grubo".To prawda ze naklady sa ogromne teraz i bolesne ale wystarczy ze wreszcie padnie ten niechodzacy zakres i bedzie dobrze.Pisze to dlatego by uswiadomic niektorym ze gra progresja jest skuteczna (nie wszedzie)tylko grajacy musi byc przygotowany finansowo na taka sytuacje zreszta to opisalem na blogu.Mozna policzyc jaki jest stopien progresi bo zaczynalem od 10 zeta ze stalym zyskiem 11.50-22.50 za trafienie przedzialu .Przykladowo teraz gram na zakres kwota 1270 a zysk z tego bedzie 16.10 paradoks takie naklady a jaki zysk,ale zysk i odzyskanie kapitalu ,zreszta drogi powrotnej nie ma ,ale jest to gra pewniejsza niz P/NP multi.Wyciagnijcie z tego wnioski drodzy kulkowicze jak czeba byc przygotowanym finansowo zeby nie stracic kasy przez tak zlosliwy los.A teraz prosze nie wyzywajcie sie na mnie ,opisalem to ku przesrodze innych ktorzy graja progresja .Pozdrawiam i zadam zeby dzis odkurzacz wydmuchal 1 lub 3 zakres i cyferke 27 bo tam dzis gram za 636 zeta .Pozdrawiam
Tradycyjnie,nie zabieram głosu w sprawie typowania i wyższości gry progresją nad innymi sposobami.
Muszę jednak odnieść się do wpisów,z uwagi na fakt popełnienia kilku karygodnych błędów,a mianowicie:
"warzne"-ważne
"czeba"-trzeba
"zeta"-złoty lub polski złoty
Pozdrawiam.
Muszę jednak odnieść się do wpisów,z uwagi na fakt popełnienia kilku karygodnych błędów,a mianowicie:
"warzne"-ważne
"czeba"-trzeba
"zeta"-złoty lub polski złoty
Pozdrawiam.
Szanowny Prof.MIODEK z pokora przyjmuje krytyke mojej pisowni w pierwszych dwoch przykladach:trzeba i wazne,natomiast co do zeta to nie dam sie naprowadzic na zlotego lub pln bo zeta to taka popularna nazwa wsrod mlodych ludzi,kiedys Prof.BRALCZYK stwierdzil ze takie okreslenie "kasiory"jest moze nie poprawne ale tez nie naganne.Serdecznie pozdrawiam i zycze milego dnia.Ciesze sie ze do spraw merytorycznych nie ma Pan zastrzezen.
kogucik gra na progresję ma zawsze w sobie to coś!! Czyli należy mieć zapas kasy i cierpliwość. Grając na progresję wolę grać na numerek p/n. Znam przypadki gdzie grajacy na progresje w ml na 1 liczbe wysyłał juz za 8k!! Pozdrawiam
Profesorze czy istnieje jeszcze inna waluta złoy niż Polska???
Proszę o odpowiedz.
P.S jak widać to jest mini chat do multilotka a nie języka polskiego!!
Pozdrawiam
Proszę o odpowiedz.
P.S jak widać to jest mini chat do multilotka a nie języka polskiego!!
Pozdrawiam
Szanowny P.PESKO tak napewno moze lepiej ale kurs 1,8 a tam kurs 2,7 wiec jak by byla 10 dniowa przerwa w P to moglo by byc krucho a tu jednak te naklady sa mniejsze,ale do wyboru i koloru teraz mozna grac tylko tak jak napisales cierpliwosci i kasa akurat w tych zdarzeniach nie ma strachu.Gralem progresja w TSN w milenium na kurs 20 ale tam pomimo kursu takiego duzego ledwo odzyskalem kase po chyba 40 losowaniach i juz sobie to wybilem z glowy bo i tak mialem szczescie ze nie po 160 bo wtedy bym poplynol.Te zdarzenia ktore czesto wychodza sa warte gry i wszystko zalezy od gracza i jego porfela.Pozdrawiam sedecznie.
Dzisiaj i ja obstawie w numerek 1 zakres i w Ml suma wylosowanych liczb : -810,5+ 1,8 i 1,8
numerek z przedziału liczb : (1-9) kure 3.45
obstawiam w betgun dwa zakłady za 1 zł. kurs 6,21
czyli jeśli wejdzie numerek i odjąć 2 zakłady
daje mi 4,21 zł.
Najwyżej nastepnym razem pujde progresją .
numerek z przedziału liczb : (1-9) kure 3.45
obstawiam w betgun dwa zakłady za 1 zł. kurs 6,21
czyli jeśli wejdzie numerek i odjąć 2 zakłady
daje mi 4,21 zł.
Najwyżej nastepnym razem pujde progresją .
Wydaje mi się,że tylko w Polsce jest używana nazwa złoty w odniesieniu do jednostek monetarnych.
Jako ciekawostkę dodam,że:
ZŁOTY,złoty polski,zł w XV-XIV w.był równy 30 groszom,od 1924 - 100 groszom;
pierwszą monetą pol.o wartości złotego był półkopek (1564,bity ze srebra).Jako banknot pojawił się podczas powstania listopadowego.
ZŁOTY CZERWONY,nazwa monet złotych (dukatów),w odróżnieniu od złotego polskiego używana od XV wieku.
Obecnie mamy polski złoty czyli PLN.
Wiem,że to jest czat do multilotka,ale na prośbę kogucika 19,wpadam tu czasem,aby skorygować niektóre błędy.
P.S. zgadzam się z tym,że w niektórych środowiskach używa się wyrażenia "zeta" zamiast złoty,ale oficjalnie,zwłaszcza w negocjacjach kontraktów handlowych jest to dosyć źle odbierane.Pozdrawiam.
Jako ciekawostkę dodam,że:
ZŁOTY,złoty polski,zł w XV-XIV w.był równy 30 groszom,od 1924 - 100 groszom;
pierwszą monetą pol.o wartości złotego był półkopek (1564,bity ze srebra).Jako banknot pojawił się podczas powstania listopadowego.
ZŁOTY CZERWONY,nazwa monet złotych (dukatów),w odróżnieniu od złotego polskiego używana od XV wieku.
Obecnie mamy polski złoty czyli PLN.
Wiem,że to jest czat do multilotka,ale na prośbę kogucika 19,wpadam tu czasem,aby skorygować niektóre błędy.
P.S. zgadzam się z tym,że w niektórych środowiskach używa się wyrażenia "zeta" zamiast złoty,ale oficjalnie,zwłaszcza w negocjacjach kontraktów handlowych jest to dosyć źle odbierane.Pozdrawiam.
Drogi ProfMiodek! Należy się Panu złoty, ale medal za czujność w wykrywaniu błędów językowych na tym oto skromnym Mini-chacie:) Chciałem tylko nadmienić, że w jednym z powyższych wpisów, pisząc "zeta" myślałem o "Zyta". Bo któż z tego mini-chatu nie chciałby zostać kiedyś taką Panią Gilowską, czyli Ministrem Finansów...:)hah Pozdrawiam serdecznie:)
...hmm, aż się nie chce wieżyć, nikt nic nie pisze, to morze podam jakieś typy, a nusz wpadnie kilka zeta:) Czeba mi dziś, żeby wylosowali: 2,7,8,25,40,44,55,56,58,72. Powodzenia:)
Nikt nie piszę,bo poszli odsypiać.
Bo losowanka,będą teraz bardzo późno.
Bo losowanka,będą teraz bardzo późno.
Ja na probe puszcze w totomix 7 liczb ktore maja NIE WYJSC kurs na jedna liczbe 1.2 a na 7 liczb laczny 3.59 i beda to liczby 1,2,3,4,5,6,7 niech tylko zadna nie wyjdzie na 15 losowan to bedzie dobrze a przy moim szczesciu nie wyjda czesciej i zaczne progresja na staly zysk przy 10 progresi to bedzie 271 zeta a zysk na czysto 95.60 mozna zaryzykowac zrobic takich niechodzacych zestawow 5 i grac zobaczymy co wyjdzie na testerze wychodzi fajnie co 7-10 losowan nie ma ani jednej.Pozdrawiam.
Lila,jak zaznaczasz w kalendarzyku to pamiętaj,że są zakresy(okresy)płodne P i niepłodne N,nie pomyl się i nie wpisuj "parzyste", "nieparzyste",a jak by co to para jest wtedy jak jest was dwoje,a nie ma pary jak jesteś sama.Myślę że zrozumiałaś,a jak nie to szybko po radę do kogucika,bo ja już prościej(lepiej) wytłumaczyć "nie mogę"(nie umiem).A tak w ogóle zamiast pisać te pierdoły lepiej idź do szkoły(wszystkim to wyjdzie na zdrowie).Pozdrawiam jajcarza matycza hehehehe
To będzie historyczny mecz zakończony wygraną 1:0 dla Polski
WITAM wszystkich. OJ nie wydaje mi się aby pisał tu sam prof. Miodek. Może powiecie jak gracie? Ja obstawiam 8 wakladow DL i 1 ml. STAN minus 700 zlotych.
Ja gram na 3 i 5 skreśleń i na razie jestem do przodu ile sam nie wiem
Witam.Szanowny OPA wstyd sie przyznac ale nie bylem jeszcze w zadnym punkcie w ktorym losuja keno i musze ci powiedziec nie mam zdania jeszcze w tym temacie,jestem 100 lat za murzynami zeby nie isc zobaczyc ale tak wyszlo, nie wydaje mi sie zeby to byl dochodowy sposob gry,Pozdrawiam
Ja czekam na większą wygraną. Jak większość pewnie. Dlatego stawiam na DL a gra na multi różnymi systemami grając na mniejsza liczbę zakładów wymaga sporo zachodu. Więc ts jest beneficjentem moich gier. Czy jakoś tak. Wielkich wygranych
OK ktoś się podpisał, że jest prof. Miodkiem. Proponuje, w takim razie, aby PASKO umieścił wywiad z prof. Jeśli to prof. To byłaby promocja dla strony. Ale pewnie to tylko student polonistyki , który zna ortografie. Ale wegA TEŻ sprawia wrażenie jakby był profesorem. Czyżby strona PASKa PRZYCIĄGALA ELITY.
Po co odrazu wywiad nawet jak to student polonistyki taki jest tez bardzo nawet tu potrzebny nawet jako oderwanie od matematyki i cyferek.Nikogo nie obraza a wykazuje bledy,ktore niestety zdarza nam sie popelniac,Uwazam ze leprzym pomyslem byl by wywiad z kims kto zagral na chybil i wygral 5 baniek albo z tym z krakowa co za ostatnie 2 zeta wyslal szczesliwy kupon,z takimi chetnie bym podyskutowal.Proponuje dac mozliwosc pisania Prof.Miodkowi,to wedlug mnie taka spokojna barwna postac,a moze potrzebna jak myslicie ja jestem za.Pozdrawiam.
OPA - przecież napisałem ci, wpis 22907.
Wczoraj miałem kurde schiza ładnego, bo myślałem, że jest piątek i nie posłałem swoich stałych dwóch zakładów na DL, jedynych, którymi gram. Zorientowałem się dopiero dzisiaj rano, wchodzę na lotto.pl i... wylosowali moje 4 liczby. "Na szczęście" w proporcji 2/6 i 2/6. Jakbym choć trójkę stracił w taki durny sposób to bym się wnerwił! Tak to można powiedzieć, że wygrałem 4 zł
Wczoraj miałem kurde schiza ładnego, bo myślałem, że jest piątek i nie posłałem swoich stałych dwóch zakładów na DL, jedynych, którymi gram. Zorientowałem się dopiero dzisiaj rano, wchodzę na lotto.pl i... wylosowali moje 4 liczby. "Na szczęście" w proporcji 2/6 i 2/6. Jakbym choć trójkę stracił w taki durny sposób to bym się wnerwił! Tak to można powiedzieć, że wygrałem 4 zł
JUŻ nie długo będziemy spisywać numerki włączając telewizję Polsat.Będziemy się dziwić , że znowu nie wygraliśmy choćby kilkaset złotych. Ale szczęśliwca będzie jedna osoba albo nikt. I tylko ona mało co nie dostanie zawału z radości , że wygrała . Nie będzie spala całą noc a kupon będzie traktowała lepiej od wszystkiego. Kilka razy w nocy sprawdzając czy to aby te liczby i czy kupon jest BEZPIECZNY i wtedy zaczną się kolejne problemy co zrobić z pieniędzmi.:)
Bezq. ja mialem podobnie. JUŻ RAZ straciłem 4/6 w DL. NIE posyłając swoich stałych numerów. Drugi raz co chciałem nie posłać ich też miałem 4/6ale je obstawiłem. WIĘC teraz gdy nieraz nie chce mi się Obstawic to mysle sobie, ze wtedy wlasnie wygram. TAK jakby na złość. Ach te numerki
No wreszcie 1 zakres i odzyskanie kapitalu,Ogonek byl tyle czasu opuszczony niestety a tu nagle z podniesionym ogonkiem ide do kurnika i bede sie delektowal kurkami,na jutro zadam 27,31 juz na 1 zakresie musicie wyplacic kupe kasy dla mnie to zemsta za brak liczb i wasza opieszalosc w losowaniu,i zeby mi to bylo ostatni raz.Gratuluje wygranych.Pozdrawiam.
Kormoran50 to ja kogucik 19 cos sie znow poknocilo albo ja ze szczescia cos ogonkiem nie tak przycisnolem,oj kogucik nie dobrze z toba.Obiecuje poprawe.
Do prof. Miodka:
Podszkol się studencino z pisowni.
1) Po znakach interpunkcyjnych robimy spację. Zajrzyj do zwykłej książki i się przekonasz.
2) W skrótach pisanych wielkimi literami (np. PS) nie stawiamy po tych literah kropek. Jedyny wyjątek to kropka po pierwszej literze imienia, np. A. Mickiewicz.
Podszkol się studencino z pisowni.
1) Po znakach interpunkcyjnych robimy spację. Zajrzyj do zwykłej książki i się przekonasz.
2) W skrótach pisanych wielkimi literami (np. PS) nie stawiamy po tych literah kropek. Jedyny wyjątek to kropka po pierwszej literze imienia, np. A. Mickiewicz.
Co do kropek to jeszcze po S.A., Sp. z o.o. i wiele innych.
Pozdro
Pozdro
Do FOBI1
Gdybyś ty miała chociaż 1 setną tej ogłady i kultury jaką prezentuje ProfMiodek,to nie było by na forum tyle pyskówek i prowokacji,które prowokujesz nieustannie.
Ostatni z Mariuszem2 i innymi poczciwymi ludźmi.Powinnaś się wstydzić i zaszyć w "mysi kąt".Nie pozdrawiam.
Gdybyś ty miała chociaż 1 setną tej ogłady i kultury jaką prezentuje ProfMiodek,to nie było by na forum tyle pyskówek i prowokacji,które prowokujesz nieustannie.
Ostatni z Mariuszem2 i innymi poczciwymi ludźmi.Powinnaś się wstydzić i zaszyć w "mysi kąt".Nie pozdrawiam.
Niestety,są ludzie,mający dar wypłaszania innych wartościowych i niewątpliwie mających dużą wiedzę i poczucie humoru.
To przez nich z mini czatu odeszli m.in. mercedes,syrenka,julcia 11,alicja,obserwaior,kaczor 001 i wielu innych,którzy stanowili realną wartość tego form.\
Niestety pozostał miernoty i złośliwe typy.
Ech,szkoda gadać,Dobranoc.Bawcie się sami.....
To przez nich z mini czatu odeszli m.in. mercedes,syrenka,julcia 11,alicja,obserwaior,kaczor 001 i wielu innych,którzy stanowili realną wartość tego form.\
Niestety pozostał miernoty i złośliwe typy.
Ech,szkoda gadać,Dobranoc.Bawcie się sami.....
Dzięki koguciku za cynk w numerku ze tak długo nie wchodziło tym się nie interesowałem lecz obstawiłem i to w na kilka sposobów 1-9 , 1-12 i 1-18 i co się stało weszły 3 zakresy .
Choć mało bo mało ale do przodu .
Choć mało bo mało ale do przodu .
fanfanie tulipanie nie wszyscy jestesmy miernotami i typami zlosliwimi.pozostan z nami nadal,nie odchodz i sie nie denerwoj.serdecznie pozdrawiam.
Nuka -mów za siebie:) Ja przykładowo jestem takim właśnie TYPem:) A jeszcze gorsze są moje TYPowania ostatnio:)Ale na szczęście podobno ludzie, podobnie jak typowania się zmieniają od czasu do czasu:) Aha, myślę, że Kaczor001, Julcia, Syrenka itd. -te "anioły" jednak powrócą, a może nawet Mercedesem podjadą...Pozdrawiam:)
no wlasnie zmieniaja sie ludzie i typowania.trzeba probowac.sproboj na jutro 3 ki.7 36 77 a humor ci sie poprawi.pozdrawiam.
witam o poranku. jeśli można Pasko uzupełnij najdłużej oczekiwane zestawy ... w wolnej chwili
na kompie chyba na pewno mam zjechaną klawiaturę bo próbowałem pisać ź i nic
OPA - ile zakładów najwiecej zakładów w DL mozna zawrzec na jednym kuponie na chybil-trafil??
witam szczególnie matycza i ty wreszcie się odezwałeś miło cię witać w progach mini chaty ,pozdrawiam .może teraz wróci normalność.
Witam!ginekolog bardzo rozśmieszył mnie twój wpis ja nie mylę Pi NP i wiem co oznaczają,jeżeli chodzi o szkołę to te lata dawno mam już poza sobą co się tyczy drugiej sprawy to świetnie sobie z tym radzę tak że niech Cię głowa o to nie boli!!!Pozdrawiam wszystkich i życzę wysokich wygranych!!!
O! Witam Mila! Dzięki:) Też miło Cię "widzieć" na mini-chacie. Ale jeśli chodzi o "normalność" na chacie to normalnie obawiam się, że będzie ją nam bardzo trudno przywrócić:) Kiedyś na billboardzie wyborczym widziałem takie właśnie hasło "Przywróćmy normalność". Ale skoro chyba nawet politykom tej "normalności" w Polsce nie udało się jeszcze przywrócić...to myślisz, że nam się uda na mini-chacie?:) A przecież wszystkim nam tu zależy, by nam żyło się lepiej, a np. TS-owi gorzej...:) hah Pozdrawiam Mila:) oraz "starą", niewidoczną tu na razie gwardię "wojowników z losem" na czele z Kaczorem001:)
Witam.Szanowni kulkowicze czytam i zastanawiam sie co to jest ta normalnosc,jak ja zmierzyc czy ktos juz ja przekroczyl czy jeszcze nie ,co do jednego jestem pewny ze obrazanie i wyzywanie drugiego gracza jest juz poza normalnoscia ,i co jeszcze ? zadaje to pytanie na forum zeby moze stworzyc ramki normalnosci co wolno a czego nie wolno lub sie nie powinno,jaki dowcip jest normalny a jaki juz nie normalny.Pozdrawiam wszystkich normalnych,a co z tymi co maja lekkie odchylki ale sa jeszcze na granicy normalnosci.Dzis DL maja byc NP oraz 27,31.Moze dyskusja sie ozywi jest sobota ,niedziela mozna poklikac.
Sympatycy Multi lotka łączmy się :) http://nasza-klasa.pl/profile/14381329
też mnie ciekawi, jak rozumiana tu jest normalność.
Że ktoś próbuje z mapek wróżyć to jest normalny a jak posyła za 2 zł na chybił trafił to już nie jest normalny? Bo nie rozumiem.
Że ktoś próbuje z mapek wróżyć to jest normalny a jak posyła za 2 zł na chybił trafił to już nie jest normalny? Bo nie rozumiem.
Witam.Szanowna P.MILA napisala pani ze "nareszcie wroci normalnosc"a nie wypowiedziala sie Pani czego sie spodziewa po tej normalnosci,temat ten nie wywolal dyskusi wiec uwazac nalezy ze teraz tez jest normalnie,albo nie normalnie bo tak by wskazywala Pani sugestia ze ona ta normalnosc wreszcie wroci.Szkoda bo nadal nie wiem do ktorej grupy siebie zaliczyc,moze to zdanie pomoze to rozstrzygnac otoz kogut w hierarchi kurnika zajmuje najwyzsza pozycje,ale bardzo odpowiedzialna,i co teraz sadzicie jestem jeszcze normalny czy juz jestem na granicy normalnosci czy poprostu nienormalny.Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku puki nie bede wiedzial do ktorej grupy trafie.
och kogucik kogucik wszyscy lotto maniacy jesteśmy tacy sami po prostu cyfer maniacy, nie wszyscy potrafią posługiwać się zdrowym humorem sam dobrze wiesz co tu się nie raz wypisuje,nikogo nie obraziłam ale przepraszam i pozdrawiam WSZYSTKIE LOTTO DZIECI Z MINI CHATY
No wreszcie o takie stwierdzenie mi chodzilo, droga MILU obrazony nie jestem myslalem ze wywolam dyskusje bo nudno dzis bylo ale sie nie udalo nikogo sprowokowac a ja kogucik wiem jak jest ,i niech tak zostanie czyli hura jestesmy normalni pozdrawiam wszystkich,i przypominam zarzadowi lotto o uzgodnieniach DL ma byc NP i liczby dzis 27,31, bo inaczej to wiecie co czeka nienormalnych ano kaftanik z krawatka a wtedy stracicie na uroku osobistym.Pozdrawiam.
Jakie były liczby w ML? Pasko chyba mecz ogląda i jeszcze nie wpisał.
W czasie EURO 2008 losowania odbywają się o godzinie 23:00 lub bezpośrednio po zakończeniu meczu.
Hm,a swoją drogą jak tak póżno będą losowania, to dopiero TS będzie mieszał kulkami. Będą mieli więcej czasu. Ciekawe czy kolektury będą dłużej czynne.
Wydaje mi się, że kolektury będą czynne standardowo czyli max do 21:40.
A ja też z szaloną propozycją do lotto na dl.2,9,19,33,47,49.czekam na pozytywne losowanie tylko tych liczb.proszę pamiętać o meczu wszyscy kibicujemy ,pozdrawiam.
Jak mozna tak spelniac zyczenia polowicznie gdzie 27 zaspalo tak a 31 udalo wam sie obudzic,co do Duzego lotka to tez z ta rownowaga przeginacie 4 rownowagi pod rzad,ale wybaczam bo rownowage obstawilem tylko za 300 niestety,jutro 27 i bedzie dobrze pomalutku wszystko wyjdzie pozdrawiam i dobranoc.