Wpisy 22 821 – 22 920
4 czerwca 2008 09:52 → 6 czerwca 2008 09:37, 100 wpisów
Witam.Kochany zarzadzie totolotka za wczoraj dziekuje,nad nagroda sie zastanowie ale dzis wam nie napisze co macie wylosowac (27,31,56)bo macie moje typy w kompie i co tak trudno te maszyny nastawic zeby wyszlo,po drugie jutro bede posylal numerka w 1 zestawie 1-12 wiec juz dzis ustawcie tak maszyne losujaca zeby krecila sie w odpowiednia strone i z odpowiednia predkoscia a odkurzacz ktory podlaczycie do bebna ma byc czysty i z odpowiednim dmuchem.Wczoraj pokazaliscie ze potaficie wiec nie zawiedzcie mnie ,bo wycofam nie tylko swoje udzialy ale i zarobie na tym wiec potraktujcie to z nalezyta powaga,Pozdrawiam prezesa i zarzad.
Najlepsze jest to, że w numerku dalej pisze o kumulacji na losowanie 5 czerwca. Musieli się przyzwyczaić do tej kumulacji hehe
Witam.OPA juz w tej sprawie napisalem do lotto zeby wylosowano te liczby i trwa przygotowanie maszyn zeby te liczby wylosowano.Nie wiem czy wiecie ale STS Zaklady Bukmacherskie zostaly sprzedane brytyjskiemu gigantowi STANLEY INTERNATIONAL (SI).Moze cos sie zmieni na lepsze.Co do podatku za gre ktory to spor nie tak dawno trwal jest artykol w gazecie cytuje"Jesli wygramy kwote wyzsza niz 2280 zl,organizator pobierze 10% sumy na podatek.Tak samo jest w przypadku loterii pienieznych i u bukmacherow".Podano przyklad :Jezeli wygramy dwa razy po 2000 nie bedziemy musieli zaplacic podatku ale jesli uda nam sie wygrac 4000 zl to 400 zl bedziemy musieli przeznaczyc na podatek.Organizator nam to potraci w imieniu fiskusa .To chyba juz rozwieje watpliwosci szanownych kulkowiczow.Pozdrawiam
Witaj kogucik19!
!!!Proszę podaj jaka to gazeta opisała temat podatku od wygranych w TS
i innnych grach???Dzisiaj padnie 37,41,64.
!!!Proszę podaj jaka to gazeta opisała temat podatku od wygranych w TS
i innnych grach???Dzisiaj padnie 37,41,64.
Witam.Dopiero przyszedlem i juz podaje:E-PLAY MAGAZYN O HAZARDZIE str.42 (NR 6 czerwiec) .Pozdrawiam.
Ludzie listy piszą do Pasko,a on prawdopodobnie aby nie przemęczać strajkującej poczty,milczy jak grób.
I bardzo dobrze,trzeba mieć charakter chłopie,niech sobie podfruwajki i inni nie myślą.Tak trzymaj.......
I bardzo dobrze,trzeba mieć charakter chłopie,niech sobie podfruwajki i inni nie myślą.Tak trzymaj.......
kogucik19 dziekuje znalazlem przy okazji ciekawy portal o tej nazwie.Gazete musze kupic lub zamowic.Jeszcze raz dzieki!!!!!!!!!!
KOGUCIK jesli lubisz progresję przypatrz się jak losują liczby w keno,na pewno u was to jest...ostrożnie na 1 lub 2 liczby,nie trzeba czekać
Witam.Dopiero wrocilem i jestem zalamany ani 1 liczby o ktora prosilem nie wylosowali wiec juz na jutro nie prosze a zadam tych liczb,co wy sobie myslicie jak dlugo mozna z nami grac w bambuko,otoz informuje was w tym lotto ze zwiekszam naklady i moj zysk bedzie wiekszy wiec na poczatek tak postapie chyba ze jutro sie zrechabilitujecie.OPA ja gram tylko progresja na inny system gry nie moge sobie z moim zezowatym szczesciem pozwolic,nie bylem jeszcze na keno ale sie wybiore wezme tylko 20 zeta ze soba,zeby nie bolal powrod do domku.pozdrawiam.
Trochę odpowiedzi na pytania w nawiązaniu do wpisu rico. Otóż wprowadzone zostanie typowanie 10 liczb. Czyli będzie typowanie 1,2,3,5,10 liczb. Nie będzie bilansu wygranych bo to ma sensu. Typowanie 1/1, czy też 2/2 wypacza takie zestawienie. Na górze zawsze będą Ci co dopiero zaczynają, bo są na 0 :) Ranking złotówkowy będzie, ale gdy wprowadzę typowania przy grze u betguna. Co do modułu testuj liczby. Można zrobić dużo, nie jest to kwestia ilości pracy, którą trzeba włożyć, a kwestia tego ile serwer wytrzyma. Muszę się zmieścić w 2-3 sekundach obliczeń, bo będzie kaplica ;) Generalnie mówię TAK - będę chciał nadal rozszerzać ten moduł. Pozdrawiam
Witam.Kochani kulkowicze mam pytanie czy dobrze kumam taka sytuacje: wysylam 6 liczb ktore NIE wyjda w totomix kurs na kazda jest 1,2 to na te 6 liczb bedzie kurs 3,58 wedlug mnie tak,ale juz od tych cyferek czasem mam zacme umyslowa .Prosze o ewentualna korekte.
Witam - do Pasko.Czy możesz zrobić MultiPairs 2004 z bazą danych do czeskiego multi 20liczb z 80?
kurs na 6 liczb ktore nie wejdą 2,98
gra nie warta swieczki osobiście wole grac na jedna ktora wpadnie i dwie nie wpadną kurs 4,32
gra nie warta swieczki osobiście wole grac na jedna ktora wpadnie i dwie nie wpadną kurs 4,32
Witam.Bardza dziekuje POMOCNIk z moim szczesciem wytypowanie 6-7 liczb ktore nie wyjda nie jest problemem ale wytypowanie 1 ktora wyjdzie to wyczyn na miare sukcesu.Pozdrawiam i dziekuje.
Sprobuje zagrac na 7 liczb ktore NIE wyjda z lacznym kursem 3,58 progresja zobacze jak to poleci i jakie da wyniki.Na razie zagram na sucho .Pozdrawiam
Oglądałem pobieżnie liczby w losowaniach keno,nie sposób wypatrzeć wszystkich bez map,ale zauważyłem że np. 1 liczby nie było np. 15 losowań,a pózniej zaczęła ona padać co kilka,na pewno częściej...wiem że to ryzyko ale w ciągu dnia można niezle namieszać
Dzieki OPA ale na razie nie mam czasu i troche mi to za malo wychodzi za 1 liczbe 3 zeta czyli 1 zeta zysku,to kosztowna progresja,ale dzieki moze powalcze jak sobie cos zaplanuje troche czasu zawsze mi cos wyskoczy.Pozdrawiam i dzieki.
Mam pytanie:Może ktoś z Was wie na jakim programie opiera się typowanie Kazika na 10 liczb "Viltom",czy na programie MULTIPAIRS?
O ile mi wiadomo kiedyś trafił on 10/10 w M.L.,i jeśli to prawda to była by to największa wygrana w historii jawnych losowań.Pozdrawiam.
O ile mi wiadomo kiedyś trafił on 10/10 w M.L.,i jeśli to prawda to była by to największa wygrana w historii jawnych losowań.Pozdrawiam.
Dzieki,MAGNETO za info.
Ze swej strony jako ciekawostkę podam,że na forum w temacie GRA PRECYZYJNA M.L + D.L ukazała się krótka informacja o losie "szczęściarza",który niedawni kupując 2 tanie wina i 1 kupon D.L wygrał ponad 5 milionów złotych.
Przypadki jednak chodzą po ludziach.Pozdrawiam.
Ze swej strony jako ciekawostkę podam,że na forum w temacie GRA PRECYZYJNA M.L + D.L ukazała się krótka informacja o losie "szczęściarza",który niedawni kupując 2 tanie wina i 1 kupon D.L wygrał ponad 5 milionów złotych.
Przypadki jednak chodzą po ludziach.Pozdrawiam.
Kolejna wygrana w keno tym razem główna wygrana padła (100.000 zł) za 2 zł. Wczoraj grałem w keno za 4 zeta na 10 skreśleń i zawsze miałem 4/10. Zobaczymy co będzie dzisiaj.
Mam nadzieję,że te 100 000 w keno wygrał właśnie ten murarz zatrudniony na budowie,który wszystkie wolne chwile przeznaczał po pracy na grę w keno,aż spłukał się do ostatnich groszy i nie miał co dzieciom i żonie posłać z zarobionych pieniędzy.
Teraz będzie,żył "król" i dzieci i żonka będą szczęśliwi.
A wszystko to dzięki wspaniałej grze jaką jest KENO!!!!!!!!!!!!
Teraz będzie,żył "król" i dzieci i żonka będą szczęśliwi.
A wszystko to dzięki wspaniałej grze jaką jest KENO!!!!!!!!!!!!
Nie wydaje się wam to trochę dziwne.
Około 2000 losowań,kilka milionów grających.losowania co 5 minut.Szanse na 10/10 większe niż w M.L,a pierwsze trafienie 10-ciu liczb wystąpiło o wiele później niż w Multi Lotku.
Około 2000 losowań,kilka milionów grających.losowania co 5 minut.Szanse na 10/10 większe niż w M.L,a pierwsze trafienie 10-ciu liczb wystąpiło o wiele później niż w Multi Lotku.
No właśnie 20 na 70 losują a dopiero pierwsza dziesiątka...ciekawe ile jest zawieranych zakładów
W M.L pierwsza 10-tka wo wartości 100 tys wystąpiła w 19 losowaniu,a pierwszy milion czyli 10/10 z 10-krotną stawką już w 130 losowaniu.Ech gdzie te czasy.
a teoretycznie jest łatwiej w keno trafić,tylko że było 1083 kolektury z tą grą do chyba tego poniedziałku,a nie każdy w nią gra
Witam! na jakiej stronce mogę znajść wyniki z keno .Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych!
Do MultiPairs można wprowadzić dowolną bazę losowań - również czeską :) Pozdrawiam
Mam pytanie!!!Na tej stronce znalazlem tylko 11 liczb najdluzej niewylosowanych w historii multilotka.A gdzie mozna znalesc wiecej ??
Witam-jeszcze raz do Pasko.Jak w Twoim programie "MP-PLUS" usunąć bazę wyników od 1-2591.
Beezqp,pytasz co to znaczy renifer.Przypuszczam,że w Krakowie tak nazywają rentiera,który nim został przez przypadek.Jak cię nie satysfakcjonuje moje wyjaśnienie,to pytaj o to "chippi" na forum,bo on jest najbardziej obeznany w tym temacie.Pozdrawiam.
Jeszcze jeden przykład,że pieniądze szczęścia nie dają,a niektórzy na tym forum pisali,ze jak wygrał to przestanie pić.
Kto by przestał mając 5 milionów w kieszeni i taki przyjemny nałóg,chyba tylko biskup......
Kto by przestał mając 5 milionów w kieszeni i taki przyjemny nałóg,chyba tylko biskup......
Wygrają niestety Niemcy,przynajmniej 4:0,a jeśli będzie niższa porażka to trzeba to uznać za sukces.
cześć,niemcy to fuksiarze ale tym razem im się nie uda 3:2 dla nas
dzisiaj zamiast zdrapki zagrałem w te Keno. Ludzie, co za pierdoła, zero jakiejkolwiek przyjemności z gry. Te liczby tak wolno się tam losują, można zasnąć. szkoda w to grać.
czytam te wpisy odnosnie keno????????? Co to za Keno - zobaczcie co to jest Keno w Ameryce! Znowuz polski plagiat. Zygac sie chce???Ludzie ta gra w Ameryce ma inne wartosci i inne wyplaty.
Gralem i wygrywalem duze pieniadze a beben sie krecil raz na dzien i zaden problem. Tutaj co 5 minut i gowno.ludzie TS potrzebuje duzo pieniedzy.Jak czytam te naiwny wypowiedzi , ze nie padalo 1 czy inny liczba oslabiaba mnie bardzo. gracze Keno i ML plus opamietajcie sie . Rochajaja Was jak chcecie.Pisze to z powaga. Losowanie komupeterowe nie daje Wam szansy na wygrana.To na tyle obserwacje z Polski i Kanady . Pozdrawiam wszystkich graczy w multilotko i Daily Keno.
Gralem i wygrywalem duze pieniadze a beben sie krecil raz na dzien i zaden problem. Tutaj co 5 minut i gowno.ludzie TS potrzebuje duzo pieniedzy.Jak czytam te naiwny wypowiedzi , ze nie padalo 1 czy inny liczba oslabiaba mnie bardzo. gracze Keno i ML plus opamietajcie sie . Rochajaja Was jak chcecie.Pisze to z powaga. Losowanie komupeterowe nie daje Wam szansy na wygrana.To na tyle obserwacje z Polski i Kanady . Pozdrawiam wszystkich graczy w multilotko i Daily Keno.
OPA- do wpisu 22869 -oczywiście żartowałem:) Najdłuższa przerwa w wystąpieniu jednej liczby w ML wyniosła jak dotychczas jakieś 1320 godzin:) Ale na szczęście (dla mnie) losowania odbywają się co 24 godziny, bo gdyby odbywały się co 5 minut -myślę, że totalnie zagmatwałbym się w statystykach:) A one jak wiesz jednak są bardzo pomocne w "kiwaniu" przeciwnika jakim jest TS:) (Niemców będziemy kiwać dopiero w niedzielę:) Zresztą za 2 zeta przy trafieniu 6/6/70 płacą tylko 275zł, a np. w Fortunie za 2 zł za 6/6/80 płacą 8100zł. No i jeszcze to przysłowie "co nagle to po diable" hah:) Dla mnie rachunek jest prosty. Jednak jak kiedyś pisałem gust nie podlega dyskusji:)Pozdrawiam wszystkich zwolenników gry w Keno. Powodzenia!
Pozdrawiam również Kogucika19:) Podobnie długi wpis mi wszedł jak na razie dziś:) Powodzenia:)
...oczywiście liczba 55 w ML nie wypadła przez 52 losowania czyli jakieś 1248 h:)(zawsze myślę na odwrót, sorki:)
lubek 49,mam pytanie odnośnie wpisu 22879.Jakie zastrzeżenia masz do losowania M.L z plusem,przecież ostatnia liczba jest wybierana losowo przez bęben dmuchający,a nie komputerowo jak w keno.
Jak to jest w Ameryce?
Tam losuje sierotka Marysia? i jakie są wypłaty za poszczególne stawki? Pozdrawiam.
Jak to jest w Ameryce?
Tam losuje sierotka Marysia? i jakie są wypłaty za poszczególne stawki? Pozdrawiam.
Do 22867: Plik z wynikami to multipairs.wyn - należy go otworzyć notatnikiem i po prostu skasować zawartość. Ewentualnie skopiować sobie gdzieś w bezpieczne miejsce, żeby sobie przywrócić w każdym momencie. Opcja dostępna tylko w wersji PLUS. pozdrawiam
Czy wiecie Panie i Panowie typujący ML że liczba nr 17 wypadła do tej pory 999 razy ,a wiec mamy mały jubileusz gdy dziś wypadnie będzie 1000razy.
...a to już wiem, dlaczego stawia Pan dziś na pewniaka 22 -po prostu nie lubi Pan jubileuszy:) Pozdrawiam:) Powodzenia:)
I jeszcze jedno ad vocem kolego o nicku lubek49,musisz wiedzieć,że w Ameryce wszystko jest największe:
Największe domy
Największe ulice
Największe zagrożenie dla życia
Największa giełda
Największa możliwość zrobienia kariery
No więc muszą być największe wygrane........
P.S Nawet Pawlak w "Sami Swoi" wygrał na Batorym w kasynie za 1 dolara ileś tam tysięcy dolców.(Pewnie wygrał ale w Ameryce.bo skąd na"Batorym w tamtych czasach mieli mieć dolce?).Pozdrawiam.
Największe domy
Największe ulice
Największe zagrożenie dla życia
Największa giełda
Największa możliwość zrobienia kariery
No więc muszą być największe wygrane........
P.S Nawet Pawlak w "Sami Swoi" wygrał na Batorym w kasynie za 1 dolara ileś tam tysięcy dolców.(Pewnie wygrał ale w Ameryce.bo skąd na"Batorym w tamtych czasach mieli mieć dolce?).Pozdrawiam.
Pozdrowienia dla Wszytkich grających.Może dzisiaj takie trójeczki:
43-53-63,
43-53-73,
43-63-73,
53,63,73,
8-18-28,
8-18-38,
8-28-38,
18-28-38
i do buka za kursik 50.Wszystkim życzę wygranych.Pzdr.
43-53-63,
43-53-73,
43-63-73,
53,63,73,
8-18-28,
8-18-38,
8-28-38,
18-28-38
i do buka za kursik 50.Wszystkim życzę wygranych.Pzdr.
Dzisiaj to możesz puścić bąka,anie te trójeczki,kolektury zamykają o 21 minut czterdzieści,aby was policzyć.Pozdrawiam.
ringo:
1. nikt nikogo nie liczy
2. nawet przy chorym założeniu, że jednak liczy, to losowania przeprowadza totalizator a nie bukmacherzy. jemu nawet by zależało, powiem ci, żeby jak najwięcej liczb typowanych u buków wypadało, bo buki musiałyby więcej wypłacać, a ostatecznie zwinąć interes i TS miał by większą klientelę.
Ale nie chce mi się powtarzać setny raz argumentów, dlaczego losowania TS nie są ustawiane. Ponawiam do Pasko prośbę o stosowny artykuł.
1. nikt nikogo nie liczy
2. nawet przy chorym założeniu, że jednak liczy, to losowania przeprowadza totalizator a nie bukmacherzy. jemu nawet by zależało, powiem ci, żeby jak najwięcej liczb typowanych u buków wypadało, bo buki musiałyby więcej wypłacać, a ostatecznie zwinąć interes i TS miał by większą klientelę.
Ale nie chce mi się powtarzać setny raz argumentów, dlaczego losowania TS nie są ustawiane. Ponawiam do Pasko prośbę o stosowny artykuł.
Do wpisu rico.Szanowny kolego,ja nie gram tak jak Ty w TS.Gram tylko u buka.Jeżeli podaje kulki jakie obstawiłem, to sprawdź sobie do której są czynne punkty w profie / dzisiaj do 18 /.
Jeżeli grałeś kiedyś w dalekim świecie - to sprawdź najpierw LICZBY śWIATA /FLORYDA 5/36 / a potem pierdnij sobie.
Może zejdzie Tobie ciśnienie.Pozdrawiam.
Jeżeli grałeś kiedyś w dalekim świecie - to sprawdź najpierw LICZBY śWIATA /FLORYDA 5/36 / a potem pierdnij sobie.
Może zejdzie Tobie ciśnienie.Pozdrawiam.
ringo nie jestes mnie sprowokowac wiem co napisalem.Ja wiem co napisalem ML Plus to partia ze wyciagac z Was pieniadze. Proponuje Tobie wejdz na stronke WWW. OLG.CA. zobacz ile liczb losuja i ile placa.To wszystko .ML plus to dobra propozycja.W Kanadzie mowia Polacy to zlodiejstwo w bialy dzien. Przeanizuj soory te proporcje. Pozdrawiam i nawiawaiam do dyskusji co jest bardziej oplacalne. Ringo zastanow sie .Mysle , ze twoja odpowiedz wypadnie na zero. Nie odniecaj sie i tak dzalaj jak dotychczas a wynik sam sobie przychlepiesz. Ale to twoja sprawa. Rusz sie po Swiecie a zobaczysz , ze sa lepsze opcje. Ringoo pozdrawiam Ciebie , SWIAT jest nie tylko w POLSCE!!!!!
Brawo,tak mawiają wszyscy nałogowi hazardziści."Jutro też jest dzień".Jutro na pewno się odegram.A co by było gdybym zagrał te te ojki ze stawką razy 50.Pewnie nie spał bym jak pan kogucik 19,który na szczęście się zgrał i już tu się nie mondraluje.Pozdrawiam wszystkich Dobranoc.
Na razie mi potrzeba 200tys po odliczeniu już podatku,wystarczy,a co pozniej to czas pokaże,mam pytanie jak się pisze si ci lub zi,bo ż wiem jak
Panie Ringo - widzę ze ma Pan problemy.Jeszcze raz,albo 10 razy proszę zasilić fundusz remontowy TS.A teraz proszę lulu.I jeszcze jedna prośba - to jest portal publiczny -każdy może klikać co chce - ale nie obrażajmy sie.Pozdrawiam pana - właśnie z małej literki - a z dużej w szczególności Kogucika,Pasco,Opa,Mario.
I smutek zapanował w całym "królestwie hazardzistów",a największy lament nie pomoże po czasie.
Bo żeby wygrać trzeba nie grać jak mawiał kiedyś znany reporter Jan Ciszewski.To by było na tyle.Miłych snów o wygranej..........
Bo żeby wygrać trzeba nie grać jak mawiał kiedyś znany reporter Jan Ciszewski.To by było na tyle.Miłych snów o wygranej..........
RINGO.Myślałem / przez chwile / że masz tam w mózgownicy jakieś IQ.
Fakt masz - kulki - haha.
Fakt masz - kulki - haha.
dzięki za pozdrowionka,chociaż z małej literki,na razie nie mam za co się obrażać,a pisać każdy może,nie każdy zaś musi czytać to co kto napisze.Zyczę wygranych i nie zasilania funduszy T.S.S.A.
Mam prośbę nie myśl tyle,bo kogut myślał o niedzieli ,a w sobotę łeb mu ścieli,a może to był indyk?.Moje IQ=180.Sprawdź swoje.
...a znany "reporter" Dariusz Szpakowski na ostatnich ME mawiał m.in. tak, cytuję: "Doskonałe podanie, szkoda, że niecelne." :) Życzę "naszym" samych celnych podań, a nam trafień:) Dobranoc:)
ź się pisze lewy alt + x
ś, ć, ó to odpowiednio alt + s, alt + c, alt + o
ś, ć, ó to odpowiednio alt + s, alt + c, alt + o
I stopień 0 0.00
II stopień 84 3668.60
III stopień 3878 147.20
IV stopień 68316 16.00
II stopień 84 3668.60
III stopień 3878 147.20
IV stopień 68316 16.00
Witam.Szanowny RIKO Kogucik sie ma dobrze odegral wszystko dzis mu wpadla liczba o ktora prosil 56 .Na jutro zamawiam liczbe 27 i pierwszy zakres .A to ze zniknolem to nie znaczy ze mnie nie ma czytam czasem jak sobie dokuczacie i zastanawiam sie po co czy nie milej napisac ze cieszymy sie z wygranej,a tu strach napisac ze sie wygrywa bo cie okrzykna podstawinym przez lotto,ale wszystkich cieszy jak sie przegra i to jest podejscie polaka patrioty.Pozdrawiam
Warzne ze mam metode i srednia dzienna zarobku na czysto wynosi 50 zeta a czasem i wiecej .Mozna to sprawdzic bo caly maj podawalem swoja gre a teraz wycofuje kapital bo urlop coraz blizej .
Pozdro kogucik - i tak trzymaj.Własnie wrocilem z pieskiem ze spacerku.
Swoją drogą, czekam kiedy w profie pojawia sie kursy na NP/P w liczbach swiata.To dopiero bedzie jazda.Chyba dostaniemy no ten tego ....,a może nie.Pozdrawiam .
panowie nie badzcie takimi optymistami.po tym co pokazali w ostatnim meczu to stawiam tylko na remis.to bedzie dopiero sukces.serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Kogucik.Ciesze sie za masz metodę - to wymaga czasu.Próba błędów.Wiesz o czym klikam.
Zaciekawiło mnie jak pisałeś o progresji i jak wychodziłeś z "doła".Też to kiedyś doznałem.
Pozdrowionka - jak to mówi Moja Kobieta - spać.
Zaciekawiło mnie jak pisałeś o progresji i jak wychodziłeś z "doła".Też to kiedyś doznałem.
Pozdrowionka - jak to mówi Moja Kobieta - spać.
Szanowna WEGO z kazdej przegranej wyciagam wnioski i juz tak nie topie kasy bo gram za mniej .Popelniam bledy tak jak na 3 zakresach zamiast spojrzec w statystyke to gralem bo wychodzily a potem przestaly i to uspilo moja czujnosc ,a mozna bylo grac tylko na 1 i 2 zakres bo 3 czasem wychodzi 2 x w miesiacu ale madry Polak po szkodzie i to nastepna nauka ,teraz czekam z utesknieniem na 1 zakres 1-12 pomalutku musi wyjsc na dniach.Pozdrawiam i kolorowych snow.Pozdrawiam.
Witam.To co sie dzieje z losowaniami numerka wola o pomste do nieba,naleze do ludzi ktorzy nie wierza w teorie spiskowe lotto,a z drugiej strony az trudno uwierzyc ze los tak kieruje losowaniem zeby od 8 losowan nie bylo zakresu 1 (1-12)a od 10 nie bylo 3(25-36).Rozmawialem z czarna kobra wczoraj i powiedziala ze na poczatku zaczeli ludzie w to grac ale sie juz wykruszyli i zostalo nas 2 facetow grajacych tak"grubo".To prawda ze naklady sa ogromne teraz i bolesne ale wystarczy ze wreszcie padnie ten niechodzacy zakres i bedzie dobrze.Pisze to dlatego by uswiadomic niektorym ze gra progresja jest skuteczna (nie wszedzie)tylko grajacy musi byc przygotowany finansowo na taka sytuacje zreszta to opisalem na blogu.Mozna policzyc jaki jest stopien progresi bo zaczynalem od 10 zeta ze stalym zyskiem 11.50-22.50 za trafienie przedzialu .Przykladowo teraz gram na zakres kwota 1270 a zysk z tego bedzie 16.10 paradoks takie naklady a jaki zysk,ale zysk i odzyskanie kapitalu ,zreszta drogi powrotnej nie ma ,ale jest to gra pewniejsza niz P/NP multi.Wyciagnijcie z tego wnioski drodzy kulkowicze jak czeba byc przygotowanym finansowo zeby nie stracic kasy przez tak zlosliwy los.A teraz prosze nie wyzywajcie sie na mnie ,opisalem to ku przesrodze innych ktorzy graja progresja .Pozdrawiam i zadam zeby dzis odkurzacz wydmuchal 1 lub 3 zakres i cyferke 27 bo tam dzis gram za 636 zeta .Pozdrawiam
Tradycyjnie,nie zabieram głosu w sprawie typowania i wyższości gry progresją nad innymi sposobami.
Muszę jednak odnieść się do wpisów,z uwagi na fakt popełnienia kilku karygodnych błędów,a mianowicie:
"warzne"-ważne
"czeba"-trzeba
"zeta"-złoty lub polski złoty
Pozdrawiam.
Muszę jednak odnieść się do wpisów,z uwagi na fakt popełnienia kilku karygodnych błędów,a mianowicie:
"warzne"-ważne
"czeba"-trzeba
"zeta"-złoty lub polski złoty
Pozdrawiam.
Szanowny Prof.MIODEK z pokora przyjmuje krytyke mojej pisowni w pierwszych dwoch przykladach:trzeba i wazne,natomiast co do zeta to nie dam sie naprowadzic na zlotego lub pln bo zeta to taka popularna nazwa wsrod mlodych ludzi,kiedys Prof.BRALCZYK stwierdzil ze takie okreslenie "kasiory"jest moze nie poprawne ale tez nie naganne.Serdecznie pozdrawiam i zycze milego dnia.Ciesze sie ze do spraw merytorycznych nie ma Pan zastrzezen.