Wpisy 2 279 054 – 2 279 153
21 lutego 2015 22:29 → 21 lutego 2015 23:55, 100 wpisów
brak wplywu na wlasciciela budy nie oznacza braku dobrej woli i zangarzowania , o te miastowe budy to potrafia uporzatkowac wyglad i sposub prezentacii i sprzedarzy produktów aa tu im z prs i serwismenów pasuje tak jak jest i tego zmieniac nie trzeba a klientow przybywa z pudla pod lada nie widac co i jak
standart musi byc # cisnac
standart musi byc # cisnac
SKUR.... TS pierdzielone oszusty quzwa wszystko obok zzłamas TS złodziej i oszust !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to już kolejny raz że wszystkie moje wysłane kupony czy to w mini czy w MM i lotto wszystko mam poprzesówane o jeden obok !!! i juz przestane podawać tutaj jakiekolwiek moje typowania bo te oszusty z TS mają tutaj szpiegów
od jutra wszelkie moje typowania tutaj będą podawane zupełnie inaczej niż moje wysłane w realu , SZPIEDZY z TS mam was juz głęboko w D..... !!!!!
TS nas tu szpieguje , spisują wszystko i jest wielki przekręt , dlatego wierzcie mi lub nie moje podane tutaj wszelkie typowania będą zupełnie inne niż te które wyślę
juras45
Podejrzewam,że od jutra będą wpadać,te zatypowane na MP.
Podejrzewam,że od jutra będą wpadać,te zatypowane na MP.
n ie żłółtą ale czerwoną
Pasko dodaj tu emotke z czerwona kartką taką dla TS
Pasko dodaj tu emotke z czerwona kartką taką dla TS
obseruje to juz od bardzo dawna i wierzcie mi czy nie ale oniu nas tu szpiegują , i nie tylko tuitaj , na wszystkich podobnych serwisach , spisywane są wszystkie nasze typowania , a później robią jedną WIELKĄ ustawkę z trafieniami
Urszula, skoro tak jest jak mysli i oznajmia juras..to trzeba Jego liczbami grać ..bo chyba TS sie na Niego uwziął
Urszula
juras
Urszula
juras
zgrywus ,,, więcej ludzi zaczyna myśleć co raz mniej tych pewniaków
TS ma kompy i specyjalistyczne oprogramowanie
TS ma kompy i specyjalistyczne oprogramowanie
wszystko co tu podaję nie tylko ja i to co wysyłam , dzisiaj miałem przesunięte o 1 w bok , to zakrawa na kpine z nas graczy , pytanie do Was moi drodzy , kto z Was tutaj w ostatnim czasie trafił realnie przynajmniej 7/10 lub więcej ???
Jocia
O tym myślałam
O tym myślałam
co losowanie mam tyle pewniaków, że później nie wiem na jakie się zdecydować
szkoda moich nerwów , i nie będę się tutaj wyrażał zarówno ze względu na kobiety jak i na to że mógłbym zostać zbanowany przez admina ale jestesmy ładowani w banie prze TS !!!!
Skoro jeszcze nie śpita to żarcik ; Taksiarz Polonezem wiezie na Okęcie japończyka i mija ich SUZUKI a japończyk ...ooo ooo SIUZIUKI baldzio sibka masina Za chwilę mija ich TOYOTA.... oooo oooo TOJOTIA baaaldzio sibka masina Pisk opon taksiarz hamuje przed okęciem a japoniec pyta ...ile płacie ? - PIEŃCET ...PIEŃCET ???!!! a taksiarz pokazuje na taksometr i mówi ....TAKSIOMETR JAPOŃSKI ....baaaldzio sibka masina
juras45
większość, to zapewne "jadący na sucho", a skromna reszta
"wali" takie ilości, że - w końcu - coś tam im siada ...
większość, to zapewne "jadący na sucho", a skromna reszta
"wali" takie ilości, że - w końcu - coś tam im siada ...
GABRIEL żarciki akurat w tym momencie nie na miejscu kiedy wszyscy przegrywamy z gigantem o nazwie skróconej TS
bo ja wskoczyłem już w majtki tfuuuu w mapki a Ciebie tam nie ma
lewy a ty na ile jestes sprytniejszy od TS ??? co trafiłeś i ile wygrałeś ??? a raczej ile wtopiłeś ???
A tak a'propo ...to może ktoś chętny i kupi ode mnie kuponów na ponad 20 000 zł sprzedam po groszu za sztukę Niektóre niesprawdzone
info do szpiega z TS
..u.. Wam w d...e !!! wasze oszustwa prędzej czy później wyjdą na jaw !!!. TS miejcie się na baczności !!!
..u.. Wam w d...e !!! wasze oszustwa prędzej czy później wyjdą na jaw !!!. TS miejcie się na baczności !!!
Kiedyś pomylą kasetę wideo nagraną z wcześniej przeprowadzonego losowania na sucho
Lewy odpowiedz
Ile liczb 6-cyfrowych można utworzyć z cyfr 0,1,2,3,4,5. tak aby
liczba ta była podzielna przez 25?
Może być po rosyjsku.
Ile liczb 6-cyfrowych można utworzyć z cyfr 0,1,2,3,4,5. tak aby
liczba ta była podzielna przez 25?
Może być po rosyjsku.
lewy prowadzi "strajk włoski" pisze że nie wysyła a gra na przekór TS niezła metoda na głoda TS lewy
juras >> jak zakład kosztował 1,25 zł; to trochę grałem przy tym przeliczniku co teraz jest gra jest nie opłacalna
lewy , jak ma być opłacalna jak TS oszukuje od kiedy poszedł w ręce jude z zagranicy
na jutro posłałem jeszcze EP = ekstra przekręt" ale ni wuja nic więcej nie wyślę szpiedzy z TS> fer sztyjn !!!
Kiedyś czytałem że padło a chyba z 60 szóstek Gościa tak poniosło, że wszystkich zaprosił do sklepu typu GS i powiedział, że każdy może brać co chce on płaci I jeszcze tej samej nocy zaje....mu z podwórka nowego Zetora (na biednego nie trafiło) i potem gdy się okazało że padło 60 szóstek musiał gość do interesu dopłacić
ale od czasu kiedy podrożały zakłady duży procent ludzi nie gra
porozmawiaj w punktach TSa z obywatelami z długim stażem pracy
porozmawiaj w punktach TSa z obywatelami z długim stażem pracy
GABRIEL nie 60 a 80 szóstek , to było na początku lat 80-tych tamtego wieku, pamiętam i czytałem artykuł o tej sprawie
w czechosłowacji było 30 szustek i stracił pracę że do tego dopuśćił
facet ze wsi jak się dowiedział że trafił szóstke sprosił całą wieś na impreze którą zrobił a konto wygranej , na dodatek kupił nówke traktor za pożyczone pieniądze , a jak się dowiedział ile wygranych padło tro mało zawału nie dostał
Bo wtedy jeszcze nie było MP.Tak od razu po losowaniu by wiedział ile wygrał.
i chyba tylko tyle pozostało po dzisiejszych kuponach na których miałem wszystko obok
TS =
TS =
i specyjalistyczne oprogramowanie bo kompy bez oprogramowania są zerem
Juras45 może i tak było taaak to głośne było aaa też czytałem bo miało miejsce zdarzenie że gość grał na chybił trafił zawsze i puszczał 4 zakłady na 8 losowań i gościu w budce się pomylił i wklepał w automat 8 zakładów na 4 losowania Też padła jakaś większa wygrana Gość jedzie taksą do oddziału aaaa coo i tam sprawdzają kupon i mówią że im przykro Gość wraca spowrotem taksą pod samą budkę i zaczyna dusić sprzedawcę
zwróćcie wszyscy uwagę na własne stałe zestawy typowań zarówno w MM, w Lotoo w MM i w EXP , moje zestawy a mam ich 20 są od dawna , nieznacznie zmieniane ale praktycznie te same i największa wygrana jaką mógłbym z nich uzyskać to poniżej 1 tys , chyba że komuś fuksem po -iluś tam set... losowaniach wpadnie coś więcej , zadziwiające że tyle zestawów a tak rzadko wchodzą trafienia , nie zwróciliście na to uwagi ???
i jeszcze jedno , te wszystkie "niby systemy" a raczej pseudo-systemy, którch używacie za które płacicie i nabijacie kasę komuś innemu są też do D....y , TS i tak zrobi swoje , uruchomią "BlueSkye" o mocy kilku tysięcy terabajtów czy nawet więcej i te wszystkie typowania nasze przeliczy w 5 minut po czym maja czas nba ustawkę z trafieniami
TS boi się też konkurencji bo jest i ma MONOPOL na gry hazardowe w III RP a niby jesteśmy w UE i niby moglibyśmy grać też w inne loterie a tu kicha , TS mówi nam nie wolno!!!
Majpan >> co ty mrzesz wiedzieć o programie jak ty w pierdlu nawijałeś sznurki na ogórki
ide się wykąpać i jakieś bo sie wkur... na TS , dobrej nocy wszystkim i uważajcie tutaj na szpiegów z TS
moja rada = podawajcie tutaj zupełnie co innego niż chcecie zagrać
i powodzenia wszystkim
moja rada = podawajcie tutaj zupełnie co innego niż chcecie zagrać
i powodzenia wszystkim