Wpisy 2 266 676 – 2 266 775
6 lutego 2015 22:08 → 6 lutego 2015 23:04, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
po pustkach w kolektorach nawet przy takich kumulacjach lotto upada
Dobrywieczór
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 820 000 zł
A u mnie.widzę, że w kolekturach pełniutko ludzi... i.to mnie martwi, bo tzn., że w Polsce straszna bieda jest...skoro ludzie na takie rzeczy liczą (jak los, cud itp.)
Jutro będą ludzie grać bo duża kumulacja ale bez szturmów to nie to co kiedyś
Podsumowanie dnia:
wygrane: 0 PLN
strata: -25 PLN
wygrane: 0 PLN
strata: -25 PLN
EstyMy
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Majpan, nie możesz pić, bo za niecałe 2 gdz. masz posiedzenie w saunie z nimfami
EstyMy...PL jest afery okrada ludzie ..dlatego pełno ludzie zostanie bedny
EstMyW Anglii jest więcej gier niż w Polsce i nie oszukują,tak jak w Polsce,tam co trzecia Zdrapka jest wygrana,a TS pisze ,że co 4ta wygrywa:kupisz 100 zdrapek a wygrywasz 1zł
Brjan, trzeba tak zrobić, żeby u nas było dobrze a nie Bryt.olami się zachwycać
Dlatego przestałem,grać w Polskie gry TS,bo to jeden wielki kłamca i oszust
Zbierane są dowody na ,przekręty TSa,kilka już znależli.Pozbędą się molocha i oszusta
estymy ,,,,zobacz i czytaj w komentarzu
--
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/gangsterzy-z-wnuczkowej-mafii-bawia-sie-za-twoje-pieniadze-zlote-zegarki-sportowe-samochody-drogie-k_525368.html
--
i powodzenia
--
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/gangsterzy-z-wnuczkowej-mafii-bawia-sie-za-twoje-pieniadze-zlote-zegarki-sportowe-samochody-drogie-k_525368.html
--
i powodzenia
Brjan, może i przeczytam, chociaż tytuł nj. zachęcający i hmm... gorsze rzeczy się dzieją niż to. Chyba, że masz na myśli jakiś konk. fragment.
Jocia
Ts nie padnie dużo ludzi liczy na poprawę swojej sytuacji,a to siła napędowa.Poniekąd żal mi ich ale aby ktoś mógł spać inny musi doginać.Dobranoc
bo jeżeli tylko te 3 litery i tak jak napisałeś (C) to to nie ma żadnego znaczenia, Brjan
marek
Myślę że tylko trójkami MM da się czesać nadal TS-a
Wracam do gry.
Wracam do gry.
marek
słabo
słabo
Ja dziś 25 zł. na minusie i już sam nie wiem na ile skreśleń mam grać może spróbować na 1/1 ??
Zaprosiłem dzisiaj do sauny trzy nimfy,jak by co erka będzie w
pogotowiu.
pogotowiu.
marek
2 zł. trochę mało chyba że z pewniaków 1 zak. na 7
nadac ze stawką większą
2 zł. trochę mało chyba że z pewniaków 1 zak. na 7
nadac ze stawką większą
Majpan
Nasz aniołek . Pamiętaj czytanie poezji w saunie jest wycienczajaco_ wykańczające.
Nasz aniołek . Pamiętaj czytanie poezji w saunie jest wycienczajaco_ wykańczające.
marek33 jak już grać,to tylko na 5ki:wybierasz 3 kupony i jak zaczną wchodzić,łączysz je w :10/10
Tadeo112 jesteś a oglądacie może program Szkło kontaktowe na TVN24 ? Jutro o 22:00 oglądajcie napisze bo można w SMS że zostałem mistrzem świata w F1.
Pochłaniam tę czy tą poezję tak namiętnie......ale spoko ta erka
nie dla mnie...
nie dla mnie...
Brjan, Krzysio no przeczytałam
Cóż mogę powiedzieć ... wydaje mi się, że jeszcze gorzej jak osoba zauf. publicznego tzw. na całkiem podobne pieniądze (troszkę więcej) robi pdobnie (choć nie na wnuczka) i nie ma nawet postawionych zarzutów
Takich rzeczy jest pełno, łącznie z uciszaniem ewent. świadków
Cóż mogę powiedzieć ... wydaje mi się, że jeszcze gorzej jak osoba zauf. publicznego tzw. na całkiem podobne pieniądze (troszkę więcej) robi pdobnie (choć nie na wnuczka) i nie ma nawet postawionych zarzutów
Takich rzeczy jest pełno, łącznie z uciszaniem ewent. świadków