Wpisy 2 265 945 – 2 266 044
5 lutego 2015 23:30 → 6 lutego 2015 01:02, 100 wpisów
Aha ok.
hah, a wtedy w sklepie:
- przepraszam, ile kosztuje kilogram ziemniaków?
- 16 miliardów
- przepraszam, ile kosztuje kilogram ziemniaków?
- 16 miliardów
Z mojej wiedzy przewiduję ,że nasza eskimoska złotówka straci siłęnabywczą w tym roku około 20% .Osobiście radze ulokować swoje oszczędności w inwestycie dające bierzący zysk.
O jeny co za banknot.
A ja mam na koncie 4696,90 zł.
Stażowe unijne jeszcze jak byłem w gimnazjum z woźnym co radzicie z tym zrobić dobrego ?
Tadeo112 i co próbujesz ?
Miałem prawie 6000 ale wydało się.
krzysztof, nie wiem czemu ale nie mg się dostać. to najwyżej napisz mi, ja jutro przeczytam to i odpiszę. za niedługo i tak bd leciał bo praktyki na lotnisku same się nie zrobią
Bogaty talizman4 bez przesady co.
Aha ok trzymajcie się.
A mogę o F1 tutaj ci napisać ?
Pasko, a widziałeś coś podejrzanego w trakcie losowania? jak byłeś
Słuchaj musiałem włączyć ABS i pełna kontrola trakcji no inaczej maskara rzuca jak cholera a tak to bolid świetnie się sprawuje w treningu sobie sprawdziłem jakie ustawienia i tak dalej opony 12 kółek zrobiłem 1 byłem ALONSO +1,485 VETTEL +1,549 A 9 BUTTON +2,433 mój czas 1:30,122.
Trening jeździsz czy odpuszczasz sobie aha pierwsze GP Australii jak byś bolid ustawił chyba po środku co ? A i zaraz inny jakby dźwięk bolidu się wydaje.
A ju jutro znowu do przedszkola.
Pomagać np leżaki rozkładać, zmiatać i myć mopem podłogę a i składać piżamy.
A potem kuroniówka albo praca w filcakach Pasko co zrobić ?
Zbliża się 24:00 czas na saunę, gdzie one się podziały?
chałupa ogromniasta pogubiły się bidulki. Dobranoc
chałupa ogromniasta pogubiły się bidulki. Dobranoc
A żeby tak kiedyś w Lotto wypadło 1 2 3 4 5 6 ale by były jaja co hehe.
Panie Januszu jest pan ?
Sprawa jest bardzo delikatna.
Pasko musimy zabrać nz losowanie maszynę bębnową z kulkami a numerami w środku.
nic innego tylko trenować krzysztof c dobrze Ci idzie. oby tak dalej.
Trening jadę 1 bo godzina to i tak za dużo jak dla mnie. Przy znajomości każdego toru na pamięć, nieskromnie się chwaląc.
Dobra kończmy ten temat, bo zakładam że nie każdego obecnego tutaj interesują nasze postępy w F1 2013 jakby coś pisz na gg, ja odpiszę jak tylko się dostanę
Trening jadę 1 bo godzina to i tak za dużo jak dla mnie. Przy znajomości każdego toru na pamięć, nieskromnie się chwaląc.
Dobra kończmy ten temat, bo zakładam że nie każdego obecnego tutaj interesują nasze postępy w F1 2013 jakby coś pisz na gg, ja odpiszę jak tylko się dostanę
Ok nie ma sprawy.
Dobrze, koniec tego.
Dobra rada dla Krzysztofa_c: weź od dziadka świnię i idźcie trufli szukać.
Tylko białych
Dobra rada dla Krzysztofa_c: weź od dziadka świnię i idźcie trufli szukać.
Tylko białych
krzysztof: nie wiem co jest lepsze w tej sytuacji. Każdy ma inne możliwości i sytuację. Jak miałem 23 lata to miałem i inne potrzeby i wymagania niż teraz gdy mam 33. W pierwszej pracy mogłem pracować i za minimum krajowe jeśli była dobra praca i rozwojowa... dzisiaj mam komfortową sytuację.
Pasko, a co trzeba zrobić żeby być w studiu w czasie losowania?
Podejrzewam że nie można ot tak pójść i powiedzieć "chcę" :p
Podejrzewam że nie można ot tak pójść i powiedzieć "chcę" :p
ej, a mogłoby być np tak że przed każdym losowaniem wybrane kule zostają czymś spryskane, po czym w trakcie losowania jakiś czujnik wykrywa tą substancję i kula jest zasysana? podejrzewam że TS byłoby stać na takie cuda
bo w pewnym sensie to jest dziwne, że np jeśli w tym losowaniu padło 150 ileś tam tysięcy trójek, a nigdy nie padło tyle szóstek...
powiedzmy sobie szczerze, że jeśli 3 osoby trafią szóstkę to już jest dużo.. to nasuwa od razu myśl o takim ustawieniu kul, żeby wygranych było jak najmniej. I myślę że pomimo tego że jest już północ, to moje myślenie ma sens.
powiedzmy sobie szczerze, że jeśli 3 osoby trafią szóstkę to już jest dużo.. to nasuwa od razu myśl o takim ustawieniu kul, żeby wygranych było jak najmniej. I myślę że pomimo tego że jest już północ, to moje myślenie ma sens.
Słyszałem,że w USA-kule wyciągał słoń-i tam stosowali taki trik zapachowy
Toledo pogadaj z ukraincami niech ci przywiozą kilka fajerwerkow z wschodniego frontu. Oni podmieniają tylko samo losowanie .Popatrz na program jaka to melodia Jankowskiego.
a gdyby tak te 175082 osoby trafiły szóstkę, a gwarantowane jest 2000000 niezależnie od ilości głównych wygranych..to TS musiałby wyłożyć 350 164 000 000 zł co oznaczałoby bankructwo.
choć wiadomo że te trójki różniły się trochę, ale tak teoretycznie
Tadeo112: Pulę na 6/6 dzieli się na wszystkie wygrane więc wtedy szóstka warta byłaby 11 zł.
Tak samo jak w multi multi jak padłoby ponad ileś tam wygranych 10/10 np 100 to już od 101 są dzielone po równo i np 200 osób trafi 10/10 w multi to dzielą to na kwotę max 100 x 250 000 lub w zależności jaka opcja inna.
Tadeo112: Za dobrze by było jakby każdemu gwarantowali kto trafi tak samo jakby w sobotę gwarantowali 30 000 000 każdemu kto trafi jak kiedyś było 80 szóstek to ktoś myślał, że wygrał sporo robił imprezę i z długami został.
w takim razie zgasł ostatni promyczek nadziei na to, że Lotto przez nas zbankrutuje, i zdałem sobie sprawę, że jeśli któregoś pięknego dnia trafię tą szóstkę, to mogę mieć i tak prze*rane, bo może być warta 11 zł
nie no to to wiem że główna jest dzielona przez ilość szóstek. Zastanawiały mnie tylko zawsze te 2 gwarantowane miliony
Tadeo112: Tak wyszło z obliczeń, oni są zabezpieczeni ale jakieś tam mają standardy tak samo jak 4/6 nie może być niższa chyba niż 36 zł bo bywa i tak niestety.
a te standardy są gdzieś uwiecznione? chętnie bym poczytał jak TS się zabezpieczył
"Wbrew powszechnej opinii nie ma znaczenia czy losujemy liczby (chybił trafił), czy podajemy swoje. Wielu graczy stawia na stałą kombinację, ufając, że w końcu musi ona paść. Jednak szansa, że dana kombinacja nie padnie przez 1000 lat, wynosi 98,9%" - WIKIPEDIA
dlatego nie gram jednym zestawem
dlatego nie gram jednym zestawem
z moim szczęściem, gdyby wykluczyć możliwość powtórzenia się wyników losowania, to i tak moja kombinacja wypadłaby jako ostatnia.
Oddaję : Hańba temu,kto myśli o tym źle
Dziekuję bardzobardzo wygodne były
Dziekuję bardzobardzo wygodne były
Ponoć jeszcze w tym roku można będzie grać w lotto przez internet.
PKO BP w nowym regulaminie (od maja) ma pobierac opłatę
w wysokości 10zł, za tą usługę.
w wysokości 10zł, za tą usługę.