Wpisy 2 265 845 – 2 265 944
5 lutego 2015 22:42 → 5 lutego 2015 23:29, 100 wpisów
Polecam: https://www.youtube.com/watch?v=gHKqJPC6S0k
Najlepsza odpowiedź 1:27
Najlepsza odpowiedź 1:27
Ejże, a cóż to za liczby w MM ??
To chyba jest jakiś Gruby Nietakt!
To chyba jest jakiś Gruby Nietakt!
prawdziwe jaja będą jak wylosują cały przedział którejś z dziesiątek
Majpan, jak.zadajesz pytania to proszę pisz do Kogo je kierujesz
ja zaczalem ws pokera pogrywac jest wieksze prawdopodobienstwo wygranej niz w lotto
Kto oglądał film: Jabłko Adama {albo: jabłka, już nie pamiętam.
i kto go lubi ??
i kto go lubi ??
Jeżeli o mnie by szło: to ja.saunę uwielbiam
mam swoją temp. przy której wszyscy wymiekaja
mam swoją temp. przy której wszyscy wymiekaja
Tadeo112 ty ponoć mieszkasz blisko budynku w którym są ustawiane kulki w Warszawie to poproś ,aby cię wpuścili jako widza na losowanie ,a na pewno będzie odpowiedź negatywna.
talizman4: prawdopodobnie w tym roku zbiorę ekipę chętnych z multipasko i załatwię wjazd na losowanie na żywo w TS. Nie chcę zapeszać, ale z tego co rozmawiałem jest bardzo duża szansa na sukces.
Niech WOŚP za rok zrobi taką akcje by przez dwa losowania można było być prezenterem lotto haha
Talizman ale w jaki sposób miałbym to ująć? Poza tym wątpię żeby tak każego z ulicy chcieli wziąć na losowanie..
Ja bardzo chętnie bym wzioł udział w takiej wycieczce do tego cyrku .
No.właśnie mam (nastawiam) taką temp. przy której można się ... no białko się ścina ale ja.wchodzę.w.specj. płaszczu
A jeśli już to zapłaciliby mi pewnie ze 100 tys żebym rozpowiedział że faktycznie nie było ustawiania D
A ja też z ulicy tylko z legitymacją byłem na losowaniu kilka lat wstecz.
talizman, jak Cie wylegitymują to przynajmniej wiedzą gdzie mieszkasz
Sauna i płaszcz trochę nie licuje ale nie takie rzeczy w saunie
widywałem.
widywałem.
Ooooo Pasko gość studia Lotto to działoby się trzeba z czymś wypalić ale by była wtopa jakby tak gość studia Lotto nagle powiedział nie grajcie to oszuści itp. teorie!
Zakładam że ta publiczność byłaby podstawiona ich pracownicy itp..
Ach. Mam taki hmm rytuał, swój... płaszcz kompielowy - żeby się nie poparzyć itd. itp. nie będę rozpisywać się teraz
Pawcio, i zrobić z siebie debila na oczach Polaków
Pomysł na życie D
Pomysł na życie D
Tadeo112: No jak 80% osób w kolekturach mówi, że oszukują a grają dla sumienia?
Ale hipotetycznie ciekawe czy straciliby na czymś takim drastycznie na sprzedaży?
Pawcio ,szkoda ,że nie byłeś zemną w Warszawskim Sądzie to sędzia odpowiedział ,że celem działalności cyrku ustawianych kulek jest wspieranie budżetu państwa i sportu.
talizman, pewne. Choć gdyby tak mniej niż pół Polski posłało kupon- każdy zakład inny (w teorii, bo w praktyce chyba niemożliwe) to nie mogłoby być żadnej kumulacji.
otworzyć punkt lotto i cały dzień grac na jedna parke za stawkę X 10 na koniec dnia zostawić tyle wygranych kuponów aby bilans byl ok reszta kasy w portfelu i tylko po to ten punkt lotto aby ich wycyckac
zgrywus umrzesz a nie wygrasz,wygrywają,tylko złodzieje i oszusci w białych rekawiczkach
Pawcio: losowanie na żywo nie jest do końca na żywo... jest wprowadzone celowe opóźnienie około 10-15 sekund właśnie na takie sytuacje jak mówisz...w takim wypadku odcina się transmisję i nikt nic nie widzi.... wyświetli się plansza, że jest usterka.
Pasko no to są przygotowani na każdą ewentualność nie idzie nic udowodnić tych machloi, które wszędzie są.
w keno parki trafiają sie bardzo czesto analizował to mam tez kolegę ktory tak gra niezle mu idzie gdyby mial zaufany punkt i gral na kredyt to jeszcze lepiej by szło
Ja założyłem sprawę cyrkowi ustawianych kulek o ustawianie wyników losowań.
Tadeo112: fajna atmosfera... i dużo ludzi, z 20-30 osób dba o samą transmisję, tysiące guziczków, itd.
Pasko: To graficznie wszystko mogą zmanipulować na żywo teraz są takie efekty.
jak wychodziłem to ktoś zażartował "no to kolejne losowanie na żywo za miesiąc"
Dobranoc,nie chce mi się czytać,bzdur.Byłem widziałem i nie wierzę
aby komukolwiek ,pozwolili oglądać ich machlojki
aby komukolwiek ,pozwolili oglądać ich machlojki
Pawcio o czym ty mówisz przecież my Polacy słyniemy z uczciwości.
Pasko: W każdym żarcie jest ziarnko prawdy bo w sumie nikt ich nie kontroluje swój swego co najwyżej kontroluje
Ale z drugiej strony czym więcej osób jest wtajemniczonych to by to wyciekło w końcu aferą.
To są osoby powiązane z Slużbami Specialnymi i obowiazuje ich zachowanie tajemnicy służbowej.
Tadeo112 jesteś ?
hmm..być tak przy tej maszynie w trakcie losowania i dokładnie obejrzeć ją z każdej strony..przeczytałem ten komentarz pod filmikiem do którego link dał Pawcio...i faktycznie, a co jeśli z tyłu maszyny "losującej" jest jakiś kanalik którym lecą tylko te "wybrane" kulki?
kto lubi cyferki może poczytać:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hiperinflacja
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hiperinflacja
Tadeo112 mam informacje dotyczące F1 ale napisze na GG będziesz ?
fragment o sytuacji na Węgrzech w roku 1946:
Gdy w sierpniu 1946 roku wprowadzono forinta, przyjęto przelicznik 1:400 000 000 000 000 000 000 000 000 000, co oznacza, iż jeden forint otrzymał wartość czterystu tysięcy kwadrylionów (gdzie kwadrylion to jedynka z 24 zerami) pengő.
Gdy w sierpniu 1946 roku wprowadzono forinta, przyjęto przelicznik 1:400 000 000 000 000 000 000 000 000 000, co oznacza, iż jeden forint otrzymał wartość czterystu tysięcy kwadrylionów (gdzie kwadrylion to jedynka z 24 zerami) pengő.
inflacja wyniosła 41 900 000 000 000 000 (41,9 biliarda) % w skali miesiąca
największym nominałem był banknot 100 000 000 000 000 000 000 (100 trylionów)