Wpisy 2 265 901 – 2 266 000
5 lutego 2015 23:08 → 5 lutego 2015 23:59, 100 wpisów
Pawcio ,szkoda ,że nie byłeś zemną w Warszawskim Sądzie to sędzia odpowiedział ,że celem działalności cyrku ustawianych kulek jest wspieranie budżetu państwa i sportu.
talizman, pewne. Choć gdyby tak mniej niż pół Polski posłało kupon- każdy zakład inny (w teorii, bo w praktyce chyba niemożliwe) to nie mogłoby być żadnej kumulacji.
otworzyć punkt lotto i cały dzień grac na jedna parke za stawkę X 10 na koniec dnia zostawić tyle wygranych kuponów aby bilans byl ok reszta kasy w portfelu i tylko po to ten punkt lotto aby ich wycyckac
zgrywus umrzesz a nie wygrasz,wygrywają,tylko złodzieje i oszusci w białych rekawiczkach
Pawcio: losowanie na żywo nie jest do końca na żywo... jest wprowadzone celowe opóźnienie około 10-15 sekund właśnie na takie sytuacje jak mówisz...w takim wypadku odcina się transmisję i nikt nic nie widzi.... wyświetli się plansza, że jest usterka.
Pasko no to są przygotowani na każdą ewentualność nie idzie nic udowodnić tych machloi, które wszędzie są.
w keno parki trafiają sie bardzo czesto analizował to mam tez kolegę ktory tak gra niezle mu idzie gdyby mial zaufany punkt i gral na kredyt to jeszcze lepiej by szło
Ja założyłem sprawę cyrkowi ustawianych kulek o ustawianie wyników losowań.
Tadeo112: fajna atmosfera... i dużo ludzi, z 20-30 osób dba o samą transmisję, tysiące guziczków, itd.
Pasko: To graficznie wszystko mogą zmanipulować na żywo teraz są takie efekty.
jak wychodziłem to ktoś zażartował "no to kolejne losowanie na żywo za miesiąc"
Dobranoc,nie chce mi się czytać,bzdur.Byłem widziałem i nie wierzę
aby komukolwiek ,pozwolili oglądać ich machlojki
aby komukolwiek ,pozwolili oglądać ich machlojki
Pawcio o czym ty mówisz przecież my Polacy słyniemy z uczciwości.
Pasko: W każdym żarcie jest ziarnko prawdy bo w sumie nikt ich nie kontroluje swój swego co najwyżej kontroluje
Ale z drugiej strony czym więcej osób jest wtajemniczonych to by to wyciekło w końcu aferą.
To są osoby powiązane z Slużbami Specialnymi i obowiazuje ich zachowanie tajemnicy służbowej.
Tadeo112 jesteś ?
hmm..być tak przy tej maszynie w trakcie losowania i dokładnie obejrzeć ją z każdej strony..przeczytałem ten komentarz pod filmikiem do którego link dał Pawcio...i faktycznie, a co jeśli z tyłu maszyny "losującej" jest jakiś kanalik którym lecą tylko te "wybrane" kulki?
kto lubi cyferki może poczytać:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hiperinflacja
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hiperinflacja
Tadeo112 mam informacje dotyczące F1 ale napisze na GG będziesz ?
fragment o sytuacji na Węgrzech w roku 1946:
Gdy w sierpniu 1946 roku wprowadzono forinta, przyjęto przelicznik 1:400 000 000 000 000 000 000 000 000 000, co oznacza, iż jeden forint otrzymał wartość czterystu tysięcy kwadrylionów (gdzie kwadrylion to jedynka z 24 zerami) pengő.
Gdy w sierpniu 1946 roku wprowadzono forinta, przyjęto przelicznik 1:400 000 000 000 000 000 000 000 000 000, co oznacza, iż jeden forint otrzymał wartość czterystu tysięcy kwadrylionów (gdzie kwadrylion to jedynka z 24 zerami) pengő.
inflacja wyniosła 41 900 000 000 000 000 (41,9 biliarda) % w skali miesiąca
największym nominałem był banknot 100 000 000 000 000 000 000 (100 trylionów)
Aha ok.
hah, a wtedy w sklepie:
- przepraszam, ile kosztuje kilogram ziemniaków?
- 16 miliardów
- przepraszam, ile kosztuje kilogram ziemniaków?
- 16 miliardów
Z mojej wiedzy przewiduję ,że nasza eskimoska złotówka straci siłęnabywczą w tym roku około 20% .Osobiście radze ulokować swoje oszczędności w inwestycie dające bierzący zysk.
O jeny co za banknot.
A ja mam na koncie 4696,90 zł.
Stażowe unijne jeszcze jak byłem w gimnazjum z woźnym co radzicie z tym zrobić dobrego ?
Tadeo112 i co próbujesz ?
Miałem prawie 6000 ale wydało się.
krzysztof, nie wiem czemu ale nie mg się dostać. to najwyżej napisz mi, ja jutro przeczytam to i odpiszę. za niedługo i tak bd leciał bo praktyki na lotnisku same się nie zrobią
Bogaty talizman4 bez przesady co.
Aha ok trzymajcie się.
A mogę o F1 tutaj ci napisać ?
Pasko, a widziałeś coś podejrzanego w trakcie losowania? jak byłeś
Słuchaj musiałem włączyć ABS i pełna kontrola trakcji no inaczej maskara rzuca jak cholera a tak to bolid świetnie się sprawuje w treningu sobie sprawdziłem jakie ustawienia i tak dalej opony 12 kółek zrobiłem 1 byłem ALONSO +1,485 VETTEL +1,549 A 9 BUTTON +2,433 mój czas 1:30,122.
Trening jeździsz czy odpuszczasz sobie aha pierwsze GP Australii jak byś bolid ustawił chyba po środku co ? A i zaraz inny jakby dźwięk bolidu się wydaje.
A ju jutro znowu do przedszkola.
Pomagać np leżaki rozkładać, zmiatać i myć mopem podłogę a i składać piżamy.
A potem kuroniówka albo praca w filcakach Pasko co zrobić ?
Zbliża się 24:00 czas na saunę, gdzie one się podziały?
chałupa ogromniasta pogubiły się bidulki. Dobranoc
chałupa ogromniasta pogubiły się bidulki. Dobranoc
A żeby tak kiedyś w Lotto wypadło 1 2 3 4 5 6 ale by były jaja co hehe.
Panie Januszu jest pan ?
Sprawa jest bardzo delikatna.
Pasko musimy zabrać nz losowanie maszynę bębnową z kulkami a numerami w środku.
nic innego tylko trenować krzysztof c dobrze Ci idzie. oby tak dalej.
Trening jadę 1 bo godzina to i tak za dużo jak dla mnie. Przy znajomości każdego toru na pamięć, nieskromnie się chwaląc.
Dobra kończmy ten temat, bo zakładam że nie każdego obecnego tutaj interesują nasze postępy w F1 2013 jakby coś pisz na gg, ja odpiszę jak tylko się dostanę
Trening jadę 1 bo godzina to i tak za dużo jak dla mnie. Przy znajomości każdego toru na pamięć, nieskromnie się chwaląc.
Dobra kończmy ten temat, bo zakładam że nie każdego obecnego tutaj interesują nasze postępy w F1 2013 jakby coś pisz na gg, ja odpiszę jak tylko się dostanę
Ok nie ma sprawy.
Dobrze, koniec tego.
Dobra rada dla Krzysztofa_c: weź od dziadka świnię i idźcie trufli szukać.
Tylko białych
Dobra rada dla Krzysztofa_c: weź od dziadka świnię i idźcie trufli szukać.
Tylko białych
krzysztof: nie wiem co jest lepsze w tej sytuacji. Każdy ma inne możliwości i sytuację. Jak miałem 23 lata to miałem i inne potrzeby i wymagania niż teraz gdy mam 33. W pierwszej pracy mogłem pracować i za minimum krajowe jeśli była dobra praca i rozwojowa... dzisiaj mam komfortową sytuację.
Pasko, a co trzeba zrobić żeby być w studiu w czasie losowania?
Podejrzewam że nie można ot tak pójść i powiedzieć "chcę" :p
Podejrzewam że nie można ot tak pójść i powiedzieć "chcę" :p
ej, a mogłoby być np tak że przed każdym losowaniem wybrane kule zostają czymś spryskane, po czym w trakcie losowania jakiś czujnik wykrywa tą substancję i kula jest zasysana? podejrzewam że TS byłoby stać na takie cuda
bo w pewnym sensie to jest dziwne, że np jeśli w tym losowaniu padło 150 ileś tam tysięcy trójek, a nigdy nie padło tyle szóstek...
powiedzmy sobie szczerze, że jeśli 3 osoby trafią szóstkę to już jest dużo.. to nasuwa od razu myśl o takim ustawieniu kul, żeby wygranych było jak najmniej. I myślę że pomimo tego że jest już północ, to moje myślenie ma sens.
powiedzmy sobie szczerze, że jeśli 3 osoby trafią szóstkę to już jest dużo.. to nasuwa od razu myśl o takim ustawieniu kul, żeby wygranych było jak najmniej. I myślę że pomimo tego że jest już północ, to moje myślenie ma sens.
Słyszałem,że w USA-kule wyciągał słoń-i tam stosowali taki trik zapachowy