Wpisy 2 265 801 – 2 265 900
5 lutego 2015 22:24 → 5 lutego 2015 23:07, 100 wpisów
cos te kumulacje podejrzane w tym roku
może to ustawka
dobranoc....
może to ustawka
dobranoc....
Dobry wieczór,
Kumulacja żyje
Do do wartości jestem bliższy 30mln PLN
Kumulacja żyje
Do do wartości jestem bliższy 30mln PLN
kumulacja była wtedy 50 000 000 .... ale w praktyce przebiła to faktycznie do 56, ale Totalizator nigdy nie ogłosił większej kumulacji niż 50 M.
Co prawda "Pasko" napisze w statystykach po losowaniu,
jak była pula, ale może juz teraz Ktoś powiedzieć ile się dziś zebrało ? Bo jak pytałem wysyłając sówj kupon, było 21,2mln PLN
jak była pula, ale może juz teraz Ktoś powiedzieć ile się dziś zebrało ? Bo jak pytałem wysyłając sówj kupon, było 21,2mln PLN
kumulacja: podałem, że 22 194 000 zł około : http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/
w dziale wygrane podaję zawsze przy ilości wypłacanych wygranych ile wyniosła kumulacja.
wciąż nie ma oficjalnej informacji, ale nie widzę innej możliwości jak 30 milionów na sobotę.
mm 6.2 14.oo
24, 56, 31, 80, 65, 69, 70, 76, 75, 67
49, 50, 51
68,69
24, 56, 31, 80, 65, 69, 70, 76, 75, 67
49, 50, 51
68,69
dziś sam posłałem jeden zakład w lotto! weszło mi 3/6 a na kartce miałem 4/6 tylko zmieniłem jedną liczbę by to licho
witam z wieczora i cholera, znowu w Lotto jeden wielki...ech.
No cóż, trzeba czekać na sobotę..
No cóż, trzeba czekać na sobotę..
Kumulacja Lotto: 30 000 000 zł
Jak w dzisiejszym losowaniu zabrakło do przewidywanej puli 0,8mlnPLN, tak na Sobotę TS może spokojnie dać 30mln PLN
bo to okres weeknedowy=zakupowy, więc nawet jeśli nie będzie
30mln PLN, to na pewno będzie blisko tej kwoty.
bo to okres weeknedowy=zakupowy, więc nawet jeśli nie będzie
30mln PLN, to na pewno będzie blisko tej kwoty.
Chociaż szczerze spodziewałem się że nie mafia TS nie będzie dalej ustawiała kumulacji
A i kto miał rację pierwszy pisałem znowu siema Tadeo112.
Tadeo112 mam
Lotto 1/6
Lotto Plus 0/6
a ty ?
Lotto 1/6
Lotto Plus 0/6
a ty ?
Czy jeszcze do was nie dotarło,że TS,to oszust,któremu rządzący pozwalają na jawne przekręty
Lotto 2/6
bo na kuponie 6,11,13,14,17,48
grrrr 2 liczby o 1 w górę i bylibyśmy prawie w domciu
bo na kuponie 6,11,13,14,17,48
grrrr 2 liczby o 1 w górę i bylibyśmy prawie w domciu
Witam naiwnych ściepowiczów dla mafii z cyrku ustawianych kulek.
Kolejna ustawiona kumulacja była do przewidzenia i ja ją tu przewidziałem. Tylko idio**a gra w eskimoski cyrk ustawianych kulek liczacna gwiazdę z nieba ,a otrzyma ochłapy z mafijnego stołu.
Kolejna ustawiona kumulacja była do przewidzenia i ja ją tu przewidziałem. Tylko idio**a gra w eskimoski cyrk ustawianych kulek liczacna gwiazdę z nieba ,a otrzyma ochłapy z mafijnego stołu.
Na ich oficjalne stronie jest jeszcze komunikat, że 23 000 000 zł, a tutaj na multipasko.pl jest 30 000 000 zł? Pasko, skąd to wiesz?
tadeo112 będziesz na GG ?
dobranoc. ps: ten wpis Em = x,y,z - DOBRY TEMAT, PRAWIE UWIERZYŁEM
Jeżeli chcecie coś zmienić w Polsce to musicie zorganizować ściepę narodową na rozliczenie pomiotu czosnkowej komuny okupującej Polskę ,czyli należy zorganizować przewrót wojskowy na wsiowej w Warszawie. Aby nie być gołosłownym dam na ten cel dziesięć tysięcy euro kto następny wniesie swój finansowy udział.
Wiecie co, kolejnym razem puszczam na chybił-trafił i robię ze 2 przeróbki góra-dół. Bo zawsze mi w dziwny sposób ustawia automacik...kochany. Tak że prawie wszystko obok.
talizman, jak trafię 6 w sobotę to dorzucę ze 4 miliony, słowo. Multipaskowicze są świadkami
Grosz do grosza a uzbierać trzeba co najmniej pięć miliardów euro
emeryt pozwolsz ze skorzystam z Twych typow ja ostatnio nie mam głowy do liczb
Kurde no chyba rzeczywiście nie da się wygrać w tego Totka, ale wygrywają ludziska... Inaczej się nie idzie uczciwie dorobić w Polandii tylko kraść
Polecam: https://www.youtube.com/watch?v=gHKqJPC6S0k
Najlepsza odpowiedź 1:27
Najlepsza odpowiedź 1:27
Ejże, a cóż to za liczby w MM ??
To chyba jest jakiś Gruby Nietakt!
To chyba jest jakiś Gruby Nietakt!
prawdziwe jaja będą jak wylosują cały przedział którejś z dziesiątek
Majpan, jak.zadajesz pytania to proszę pisz do Kogo je kierujesz
ja zaczalem ws pokera pogrywac jest wieksze prawdopodobienstwo wygranej niz w lotto
Kto oglądał film: Jabłko Adama {albo: jabłka, już nie pamiętam.
i kto go lubi ??
i kto go lubi ??
Jeżeli o mnie by szło: to ja.saunę uwielbiam
mam swoją temp. przy której wszyscy wymiekaja
mam swoją temp. przy której wszyscy wymiekaja
Tadeo112 ty ponoć mieszkasz blisko budynku w którym są ustawiane kulki w Warszawie to poproś ,aby cię wpuścili jako widza na losowanie ,a na pewno będzie odpowiedź negatywna.
talizman4: prawdopodobnie w tym roku zbiorę ekipę chętnych z multipasko i załatwię wjazd na losowanie na żywo w TS. Nie chcę zapeszać, ale z tego co rozmawiałem jest bardzo duża szansa na sukces.
Niech WOŚP za rok zrobi taką akcje by przez dwa losowania można było być prezenterem lotto haha
Talizman ale w jaki sposób miałbym to ująć? Poza tym wątpię żeby tak każego z ulicy chcieli wziąć na losowanie..
Ja bardzo chętnie bym wzioł udział w takiej wycieczce do tego cyrku .
No.właśnie mam (nastawiam) taką temp. przy której można się ... no białko się ścina ale ja.wchodzę.w.specj. płaszczu
A jeśli już to zapłaciliby mi pewnie ze 100 tys żebym rozpowiedział że faktycznie nie było ustawiania D
A ja też z ulicy tylko z legitymacją byłem na losowaniu kilka lat wstecz.
talizman, jak Cie wylegitymują to przynajmniej wiedzą gdzie mieszkasz
Sauna i płaszcz trochę nie licuje ale nie takie rzeczy w saunie
widywałem.
widywałem.
Ooooo Pasko gość studia Lotto to działoby się trzeba z czymś wypalić ale by była wtopa jakby tak gość studia Lotto nagle powiedział nie grajcie to oszuści itp. teorie!
Zakładam że ta publiczność byłaby podstawiona ich pracownicy itp..
Ach. Mam taki hmm rytuał, swój... płaszcz kompielowy - żeby się nie poparzyć itd. itp. nie będę rozpisywać się teraz
Pawcio, i zrobić z siebie debila na oczach Polaków
Pomysł na życie D
Pomysł na życie D
Tadeo112: No jak 80% osób w kolekturach mówi, że oszukują a grają dla sumienia?
Ale hipotetycznie ciekawe czy straciliby na czymś takim drastycznie na sprzedaży?