Wpisy 2 264 092 – 2 264 191
4 lutego 2015 01:13 → 4 lutego 2015 08:16, 100 wpisów
poza tym sodówka strzela do główki i ani byś się obejrzał byłbyś golutki
Że nie pracujesz bo masz od groma kasy.
a wiadomo jakie są kobietki..no..większość.
Pochwaliłaby się koleżance
koleżanka dalej
ani byś się obejrzał a całe miasto by wiedziało ile masz na koncie, gdzie mieszkasz, jaki masz rozmiar buta i majtek...
a wiadomo jakie są kobietki..no..większość.
Pochwaliłaby się koleżance
koleżanka dalej
ani byś się obejrzał a całe miasto by wiedziało ile masz na koncie, gdzie mieszkasz, jaki masz rozmiar buta i majtek...
Zobaczymy może kiedyś gdy bym miał kase to z 100 kandydatek by było na żone pewnie
a wtedy bum, wracasz któregoś pięknego dnia do domciu, a tam kartka z żądaniem okupu. porywacze tylko na takie osoby czekają
dlatego jakbym wygrał to umieściłbym to tak żeby nikt nie widział ile dokładnie mam.
oficjalnie dla wszystkich ( na potrzeby plotek) - mam milion.
nieoficjalnie- do tego 3 domy i konto o którym nie wie żona
nieoficjalnie- do tego 3 domy i konto o którym nie wie żona
dobra ja lecę, życzę miłej nocnej zmiany dzisiaj o 14 dużych wygranych widzimy się dzisiaj wieczorkiem przed losowaniem
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
TS odpisał mi na list w związku z Wezwaniem do Pasko
Szanowny Panie,
Jest nam niezmiernie przykro, że nasze działania mające na celu uregulowanie form i sposobów prezentacji wyników gier i loterii LOTTO przez różnego rodzaju media, w tym także strony internetowe, wywołują oburzenie skierowane w stronę Totalizatora Sportowego. Działania te mają miejsce m.in. po wielu monitach i interwencjach ze strony naszych Graczy i przede wszystkim z powodu braku jakichkolwiek prób ze strony właścicieli i administratorów stron internetowych uregulowania niedozwolonych praktyk wykorzystywania materiałów, do których nie posiadają praw.
Publikowanie tego typu materiałów na stronach internetowych może sugerować użytkownikom tych stron, że ich administratorzy robią to za pozwoleniem Totalizatora Sportowego. Tak nie jest.
Totalizator Sportowy, jako właściciel marek gier liczbowych i loterii pieniężnych, jest jedynym oficjalnym źródłem informacji o wynikach organizowanych gier i loterii. Są one podawane do publicznej wiadomości poprzez transmisję
Szanowny Panie,
Jest nam niezmiernie przykro, że nasze działania mające na celu uregulowanie form i sposobów prezentacji wyników gier i loterii LOTTO przez różnego rodzaju media, w tym także strony internetowe, wywołują oburzenie skierowane w stronę Totalizatora Sportowego. Działania te mają miejsce m.in. po wielu monitach i interwencjach ze strony naszych Graczy i przede wszystkim z powodu braku jakichkolwiek prób ze strony właścicieli i administratorów stron internetowych uregulowania niedozwolonych praktyk wykorzystywania materiałów, do których nie posiadają praw.
Publikowanie tego typu materiałów na stronach internetowych może sugerować użytkownikom tych stron, że ich administratorzy robią to za pozwoleniem Totalizatora Sportowego. Tak nie jest.
Totalizator Sportowy, jako właściciel marek gier liczbowych i loterii pieniężnych, jest jedynym oficjalnym źródłem informacji o wynikach organizowanych gier i loterii. Są one podawane do publicznej wiadomości poprzez transmisję
Szanowny Panie,
Odppwiedź
Szanowny Panie,
Szanowny Panie,
Dziwne wczoraj napisałem post z tym listem
Dziś go nie ma Pasko go usunął Czemu .
napisałem więc ponownie rano.
Dziś go nie ma Pasko go usunął Czemu .
napisałem więc ponownie rano.
fioła ..miałaś jechaC 13maxa i sprawdz szufladzie ma duzo gumkaa jak skarbety..czemu on wogóle nie przyszedł tu
pół roczny strajk dobrze by im zrobił ale ludzie nie chcą strajkować
losowań wieczornych w ogólnodostępnej stacji telewizyjnej TVP Info oraz w przypadku losowań o godz. 14:00 poprzez ich transmisję na stronie www.lotto.pl. Dodatkowo, wyniki gier i loterii przekazywane są ogólnopolskim mediom nieodpłatnie na podstawie stosownych umów. Na komercyjne lub wykraczające poza ramy dozwolonego użytku wykorzystanie utworu powinna być udzielona zgoda właściciela praw.
Zapewniamy, że przeanalizujemy każdą propozycję współpracy opartej na sformalizowanych formach.
Z poważaniem,
Kinga Michałowska
Specjalista
Zespół PR i Komunikacji
tel. +48 22 518 22 00
kinga.michalowska@totalizator.pl
www.totalizator.pl
Zapewniamy, że przeanalizujemy każdą propozycję współpracy opartej na sformalizowanych formach.
Z poważaniem,
Kinga Michałowska
Specjalista
Zespół PR i Komunikacji
tel. +48 22 518 22 00
kinga.michalowska@totalizator.pl
www.totalizator.pl
Krasnalek będzie lepiej ją gram tylko po jednym zakładzie lotto + , MM I MNINI I nic więcej
już mnie to przestaje bawić chyba naprawdę zrobię przerwę na wszystko
krasna ..masz i wiesz ..ze przestac grasz ..dopiero teraz wiesz o co chodzi i co teraz co masz zrobisz
krasna ..a dziś masz zrobisz obiadku dla mezusiowi ..pomaga grzeczne ..a jak np ty grasz realne ty łatwo wyobrazasz twoje dzieci i mezus tez
23 000 000 Biedne kobitki z żółtych bud, znow beda mialy dobrowolny przymus siedzenia w czwartek do 21 zeby pociskac wiecej kuponów...
DRAPEK MISTRZU
DRAPEK MISTRZU
Slawek witaj
Czytałeś na forum zamieściłem odpowiedź Tsa na list protestacyjny.
Czytałeś na forum zamieściłem odpowiedź Tsa na list protestacyjny.
Greg hej
Cos mi sie obilo o uszy po***ne ***y graczy maja w dupie liczy sie tylko zysk
Cos mi sie obilo o uszy po***ne ***y graczy maja w dupie liczy sie tylko zysk
Slawek nie poczytaj dobrze pisze ta kobitka że darmo tylko chcą umowy.
Jak za darmo to po*** umowa Tyle lat bez umowy naraz umowa cos jest nie tak
"Na komercyjne lub wykraczające poza ramy dozwolonego użytku wykorzystanie utworu powinna "
To co niby ,że tu jest nieleganie
To co niby ,że tu jest nieleganie
dzis oglądam losowanie
na stronie t.s
jest im niezmiernie przykro
kumulacja 23 mln
coś ostatnio mnogo tych kumulacji
czyżby ludzie mniej grali
a kolejek nima
karva kogo oni tam zatrudniają, jakiegoś polityka
czy znajomka
przecie ta strona istnieje kilka lat
nikomu to nie przeszkadzało..
i zawsze sie znajdzie jakaś
franca
t.s
coś ostatnio mnogo tych kumulacji
czyżby ludzie mniej grali
a kolejek nima
karva kogo oni tam zatrudniają, jakiegoś polityka
czy znajomka
przecie ta strona istnieje kilka lat
nikomu to nie przeszkadzało..
i zawsze sie znajdzie jakaś
franca
t.s
Wełniane istoty, czyli barany teesiaste nie maja co robić, tylko czepiają się do naszego ulubionego Multipasko...
...........................................................
...........................................................
<< Dzień Dobry >>
witam
w.n
jak pazernie zrobili losowania
mm o godz 14
czemu nie ma losowanan na tvp info
jak ktoś nie ma internetu
czemu nie ma publiczności
jak pazernie zrobili losowania
mm o godz 14
czemu nie ma losowanan na tvp info
jak ktoś nie ma internetu
czemu nie ma publiczności
Komuna miała wiecznie trwać: upadła.
To samo może być z monopolem TS.
................................................
To samo może być z monopolem TS.
................................................
Olek.. .
......................................
......................................
Witam, czytałem...
"Na komercyjne lub wykraczające poza ramy dozwolonego użytku wykorzystanie utworu powinna być udzielona zgoda właściciela praw"
I tutaj się zaczynają schody...
Bo niby za darmo pozwolą, tylko umowę trzeba spisać... Gówno prawda!
Na tej stronie są reklamy i Pasko za nie kasę bierze. To, że kasa ta jest potrzebna na "utrzymanie strony" (bo nic nie jest darmowe), ale to już ich nie będzie interesowało. Pasko ma z tej strony jakieś tam dochody i oni będą chcieli swój kawałek tortu. Choćby parę złoty miesięcznie, ale na pewno się upomną o to, twierdząc, że Pasko zarabia na reklamach dzięki ich transmisjom i wynikom losowań. Dla TSa to działalność komercyjna i będą chcieli kasy- to pewne jak to, że dziś też nie trafię 10/10 w mm. (choćby dlatego, że nie gram)
"Na komercyjne lub wykraczające poza ramy dozwolonego użytku wykorzystanie utworu powinna być udzielona zgoda właściciela praw"
I tutaj się zaczynają schody...
Bo niby za darmo pozwolą, tylko umowę trzeba spisać... Gówno prawda!
Na tej stronie są reklamy i Pasko za nie kasę bierze. To, że kasa ta jest potrzebna na "utrzymanie strony" (bo nic nie jest darmowe), ale to już ich nie będzie interesowało. Pasko ma z tej strony jakieś tam dochody i oni będą chcieli swój kawałek tortu. Choćby parę złoty miesięcznie, ale na pewno się upomną o to, twierdząc, że Pasko zarabia na reklamach dzięki ich transmisjom i wynikom losowań. Dla TSa to działalność komercyjna i będą chcieli kasy- to pewne jak to, że dziś też nie trafię 10/10 w mm. (choćby dlatego, że nie gram)
Krzysztof.
Wyniki...
" Są one podawane do publicznej wiadomości poprzez transmisję
" Są one podawane do publicznej wiadomości poprzez transmisję