Wpisy 2 263 764 – 2 263 863
3 lutego 2015 22:15 → 3 lutego 2015 23:02, 100 wpisów
jednak byla ale prawie 6 stowek tez dobrze
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
na chybil trafil 10 zakladow. w 7 zakladzie trafilem czworke
Dobranoc bo Pasko nie chcę ze mną popisać nie wiem dlaczego ?
Ale swołocz z cyrku ustawianych kulek Was naiwniaków wydymała z kasy.
I jak kumulacja padnie w czwartek ja stawiam że nie a wy ?
dziekuje bardzonie spodziewalem sie tego nawetale dobrze bo dzis u lekarza prywatnie wydalem 150zl takze wrocilo sie z nawiazka
No chyba że ja wygram kurde jednak trzeba zagrać za długo nie wytrwałem w swoim postanowieniu widzicie.
Dedukcyjne myślenie wskazuje że mafia z cyrku ustawianych kulek może dojechać z kumulacją do soboty.
Może idą na rekord ?
Najwyższa kumulacja jak dotąd około 50 000 000 była ?
jeśli chodzi o losowania Lotto to tak naprawdę nigdy nie dowiemy się czy to jest ustawiane czy nie.Za dużo możliwości wyników. Można się domyślać. Ewentualnie mieć kogoś z rodziny w TS i spytać
40 000 000 będzie ?
Prawdopodobieństwo wygranej w Lotto przy puszczaniu 10 000 kuponów co losowanie przez 5200 losowań wynosi 97,58 %....kuszące
23 mln to juz astronomiczna wygrana. jak ktos to trafi to w glowe dostanie. z samych odsetek bys mial 50k na lokacie na miesiac
zycie to marzenia czasami sie spelniaja tylko dlaczego większej części tego zycia jest pod górkę
No nie wiem jak pisałem o tym że w F1 mistrzem mogę zostać to cisza była wiem to tylko gra.
Tadeo112 ty też ? Ja w 2013 xD popiszemy o tym ?
Grałem we wszystkie jakie wyszły do tej pory. i muszę powiedzieć że 2013 najbardziej przypadła mi do gustu
PASKO kiedy uzupelnisz ta 11 piatke w mini w wysokich wygranych???/padla w jankach pod warszawa
Krzysztof wal do Warszawy masz bajerę może zgłuszysz............
krzysztof c: graj póki możesz, bo jak się ożenisz, to nie ma już tyle czasu wolnego
choć i z 2012 mam miłe wspomnienia dotyczące kariery 2 tytuły mistrzowskie choć nie było łatwo
Ja tylko w 2013 i mój 7 sezon gram na poziomie amatora.
dziekuje za uwage PASKO
Gracz z miejscowości Janki wygrał 18 702,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
moj znajomy mial szczescie ostatnio. trafil 5/5 w mini lotto.wygrana padla w drawsku . 200k. jednak ludzie wygrywaja to fakt. mial 4 zaklady z maszyny
no faktycznie tak dużo było tych wygranych, że jedna wygrana się nie dodała. Na szczęście zawsze ktoś czuwa...
Bo na przykład nie rozumiem ludzi którzy przechodzą cały sezon wyścigami po 3 okr... jak na mój gust to 50 % minimum żeby poczuć o co tak naprawdę w tym nie oszukujmy się, pięknym, sporcie chodzi. Przy 3 okr nawet zjazdu na pitstop nie ma.
I w tym sezonie w Lotusie mój 3 sezon w tym zespole w poprzednim na 3 miejscu skończyłem a w tym 11 wyścigów wygrałem raz 2 dwa razy 3 15 17 i nie ukończony w Monaco. Wyrównałem rekord pisało różnych gwiazd wielkich 2011 Sebastiana Vetela i jeszcze 2 wyścigi do końca GP USA I GP Brazylii czyli mogę 13 i mistrza Schumachera wyrównać. Kolega gra na PC i tak się wyrobił że Red Bullem 18 wyścigów wygrał a w Monaco 5 był. Dwa razy mistrzem a ja mam 43 punkty przewagi nad Hamiltonem.
wlasniebo tu juz ludzie mysleli ze TS sobie ta wygrana na impreze zostawil hehe
Tadeo112 wiem o co ci chodzi rozumiem ciebie ale ja mam ustawione na 25% i raz pojechałem GP Australii na 100% o kurde tak to była jazda człowieku 3 pit stopy pojechałem i 8 miejsce.
Pasko chcesz pograć ?
25 % to i tak dobrze, chociaż jeśli chodzi np o Malezję, to preferuję 100% + zmienna pogoda+ pełna symulacja uszkodzeń + safety car włączony. i wtedy jest jazda
Czy ja wiem Tadeo112 się spyta pan on grał w 2014 ja nie.
Dobry wieczór wszystkim
1 MM 4/10
1 MINI 3/5
1 LOTTO 3/6
LOTTO +.0000000
1 MM 4/10
1 MINI 3/5
1 LOTTO 3/6
LOTTO +.0000000
hej gragja dzis 4/5 w mini upolowalem
Tadeo112 ja mam że ja sam hamuje, wyłączony optymalny tor jazdy, uszkodzenia i flagi realistyczne, skrzynia automatyczna i co jeszcze a krótkie kwalifikacje masz tylko Q3. A kolega o którym pisałem ma powtórki, bez uszkodzeń, flagi ograniczone, optymalny tor jazdy a potem że 18 razy wygrał.
F1 2014 to w zasadzie prawie to samo.
Niby nowsze, ale Codemasters nadal nie pokazało wszystkiego.
co zostało jeszcze? np: okrążenie formujące, którego aktualnie w F1 2014 nie ma..miło byłoby ustawić się na starcie samemu, a nie z automatu zostać tam ustawionym. Przydałoby się tzw okrążenie honorowe, jeszcze jedno kółko po przejechaniu dystansu wyścigu, choćby po to żeby się nacieszyć zwycięstwem. A tutaj praktycznie mamy przekroczenie linii mety, scenka przerywnikowa i wywala nas do generalki po czym koniec weekendu. Tak sucho jak na mój gust.
Niby nowsze, ale Codemasters nadal nie pokazało wszystkiego.
co zostało jeszcze? np: okrążenie formujące, którego aktualnie w F1 2014 nie ma..miło byłoby ustawić się na starcie samemu, a nie z automatu zostać tam ustawionym. Przydałoby się tzw okrążenie honorowe, jeszcze jedno kółko po przejechaniu dystansu wyścigu, choćby po to żeby się nacieszyć zwycięstwem. A tutaj praktycznie mamy przekroczenie linii mety, scenka przerywnikowa i wywala nas do generalki po czym koniec weekendu. Tak sucho jak na mój gust.
Czekam na kolejne odsłony tej gry ( o ile się pojawią u nas, bo krążyły plotki że nawet 2014 w Polsce nie wyjdzie, bo Kubicomania się skończyła i kibiców ubywa. w sumie nic dziwnego skoro wraz z odejściem Kubicy media zapomniały o tym sporcie, a transmisji na Polsacie np już nie ma).
No i podium może i wywiad by się przydał co ? Ale F1 2015 ma być podobno rewolucyjne słyszałeś ?
A ty na PS3 czy PC grasz ?
xD
Tadeo112 co ten Kubica powiedz najlepszego zrobił.
syrgyt ale grafika jednak gorsza jest.
Trochę.
Byl i sie zmyl fajnie mi sie gralo ale jakos tak sie nie jaram formula
grafika w 2010 a w 2015 po co temat ciagnac kazdy sie jaral grafika F w 2010
Przeszedł z Lotusa do McLaren Mercedes w przyszłym sezonie i nie wiem czy dobrze zrobiłem w końcu Lotusem fajnie się jedzie chciałem do Ferrari wrócić.
Assayna mam nowego Rouge na PS3 ale jeszcze nie grałem a wy od kolegi mam nowego bo u niego coś nie działało za grę kowbojską pewnie kojarzycie RDR i 90 zł.
no cóż, są różne gusta, jednak serię F1 nie określiłbym jako gierki jako takiej, bardziej jako coś podchodzącego już pod symulację sportową. Bo trudno porównywać F1 2014 np, coś, co jest w realu, do takiego Gothika, który jest grą bardziej fantastyczną.
I UFC pożyczyłem a tak gram jeszcze w Fight Night Champion i PGA Tour 13 Tiger Woods.
Tadeo112 widzę że czaisz gry.
Damian zasnął zapomniał dać skan 4/5 w.mini lotto Pewnie tylko kłamał.???
Z takim kimś to aż miło popisać.
A o mnie co powiesz ?
dobra zajrze sobie do kenioxa co tam komp wymyslil w liczbach i cyferkach
Ile masz lat ?
I mam szczerą nadzieję syrgyt, że tak jak mówisz, "F1 2015 to będzie orgazm" dla graczy
Podobno w kwietniu tak ma wyjść ale na PS3 chyba nie co ?