Wpisy 2 261 268 – 2 261 367
1 lutego 2015 11:37 → 1 lutego 2015 12:57, 100 wpisów
Czemu mnie ignorujecie ?
Mam już nigdy nie pojawić się na stronie ?
Widzę że moje teksty już na was nie działają.
teraz większość szykuje niedzielny obiad więc więcej zrozumienia
to który będę na koniec sezonu F1 pisać propozycje ?
Dobra do matematyki trzeba wracać bo matura znowu będzie oblana i co wtedy inni powiedzą na 5 podejście ?
BO W ŻYCIU TRZEBA STAWIAĆ SOBIE WYSOKO POPRZECZKĘ WALCZYĆ DO KOŃCA I NIE PODDAWAĆ SIĘ MOJE MOTTO ŻYCIOWE !!!
TERAZ MAM CIĄGI DO PRZEROBIENIA.
życie płynie a znim nabywamy doświadczenia i często zmieniamy podejście do wielu spraw........więc krzysiu głowa do góry itd..
Tak odpowiedzą inni, gdy nie zdasz matury:
----->> Żeś głąb i legat.
.............................
----->> Żeś głąb i legat.
.............................
Nie chciałem przepraszam to nie świadomie ale pan Janusz lubi chyba mnie i nie będzie konsekwencji ?
A w UFC wygram z kolegą ?
Cały kraj ???
...zaczynam sie wq...rwiać 4 pole i 2 zeta-mogą wszystkie dać ..2 zeta chyba nie?
A jak nie daj Boże będę mieć może awarię bolidu i przegram i zostanę drugi to co wtedy ?
krzychu pamiętaj stare przysłowie pszczół mówi twardym trzeba być nie miętkim
Krzysiek:
Po 30 niezdanych egzaminach otrzymasz maturę za ... wytrwałość.
................................................
Po 30 niezdanych egzaminach otrzymasz maturę za ... wytrwałość.
................................................
...nie mogą być na losie same ..2 zł?????bo mam wszystkie pola wygrane
qu...rwa piąte 2 zł ...jeszcze tylko 2 pola -no qur...a co jest????????/
nad zdrapkami też nie, bo.widzimy jak to wpływa źle na emocje na przykładzie Paula
Dzisiaj buszuje słoneczko.. .
...............................
...............................
Witam was wszystkich !
mam dzisiaj kilka pewnych liczb na multi multi które wypadną na 100% ! gra ktoś ??
rozumiem pawełku, że jesteś z TS bo mówisz z takim przekonaniem
4,17,21,26,66,76 na 100 % dzisiaj wypadną o 14
za każdym razem jak używam systemu to za każdym razem trafie od 4 liczb
i jak myslicie spoko liczby ?
zgrywus ..twoje dzieci kasa do szkoły zusu
--
http://img.fastshell.pl/images/ii.jpg
--
--
http://img.fastshell.pl/images/ii.jpg
--
jakie to są ***y gburowate ja ***e
to co typuje ktoś jakies liczby??????
14 zł na pewno mam 7 pól po 2 zł =14 zł ale licze że w ch....ja nie zagrali i ostatnie pole będzie kasiaste
paulo3 zrób zdjęcie i edytuj zdjęcie w swoim profilu wstawiając zdjęcie zdrapki
sam ku rwy tutaj
nikt ani nie chce pomóc
Pewna para w średnim wieku z północnej części USA zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w tym hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop i pojechał o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony.
Niestety omylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która właśnie wróciła do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół.
Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie:
Niestety omylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która właśnie wróciła do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół.
Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie:
Do: Moja ukochana żona
Temat: Jestem już na miejscu
Treść: Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maila do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na Twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że Twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja.
PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco.
Temat: Jestem już na miejscu
Treść: Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maila do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na Twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że Twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja.
PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco.
....qurwa ich ma..c ale ch...7 razy 2 zł zaraz wam to pokaż jak ochłone ale mnie wqu..ili na max14 zł
witam wszystkichwczoraj mialem 4/6 w lotto plusdzis wyslalem 10 zakladow ekstra pensji i 10 kaskad.powodzenia wszystkim
damian szacun ;o ! dobrze typujesz
jakie byś dał typy na dzisiejsze multi o 14 ?
damian jak myslisz 4,17,21,26,66,76 dobre liczby na 14 ?
pawel22655...no truudnoo ...np jak ty masz troche kasa ..i co bedzie ty robisz chwali wyobrazają ludziom i robiom śmiech na sali winy Tusk nauczył caly kkraj ..np jak ty mniejsze kasa .ty tu mówisz ludzie nie chcą pomoc ..to nie obchodzi
naucz sie pisac
powie mi ***a ktos czy mam dobre typy chce wygrac !
tym tonem długo tu nie popiszesz bo cie szybko zablokuje pan Janusz więc wyluzuj bo to nic nie da raczej
to mi pomoz ***a
jestem nastawiony na wygraną do fiuta
gra w golfa to fajna sprawa każdy gracz powinien posiadać sprzęt kij i dwie piłki
rzepraszam
jak wygram sie z kazdym podziele
czemu
dałem 4,17,19,21,26,42,66,76,78 trzymac kciuki !