Wpisy 2 261 168 – 2 261 267
1 lutego 2015 10:41 → 1 lutego 2015 11:37, 100 wpisów
zgrywus na kubku daleko nie pociągniesz
i popij sodą
greg zapłac ratę
Witajcie
mmmfff
witam krasnalcia
Krasnalek Ania w Ep (1) 1,8,13,22,35
MM 1,7,8,10,18,21,25,34,45,49
MM 1,7,8,10,18,21,25,34,45,49
krasnalka nic u mnie ciemnosc narazie nie wysyłam,a tak za bardzo nie miałam czasu
ja obstawiam 27
w Płocku świeci słońce, fajnie....
krzysio nie byłem
zdrowie i kregosłup mi nie pozwala walczyc
o ich przyszłosc
..mi zostało chwilke i emerytem bedem
młodym emerytem
zdrowie i kregosłup mi nie pozwala walczyc
o ich przyszłosc
..mi zostało chwilke i emerytem bedem
młodym emerytem
dawac obiad
dawac losowanie
dawac losowanie
17ml
drobne na tic taci
uciekam pobuszowac po necie
wasyl ..zobacz sam ..
--
http://gornictwo.wnp.pl/slask-protesty-w-kopalniach-i-na-ulicach-miast,242271_1_0_0.html
--
--
http://gornictwo.wnp.pl/slask-protesty-w-kopalniach-i-na-ulicach-miast,242271_1_0_0.html
--
fiolka księciunio wczoraj bajki opowiadał więc później się dobrze spało
Postawiliście kasę na coś u bukmachera dobre kursy na piłkę ręczną zobaczcie sami. https://sports.bwin.com/pl/sports#sportId=16
Wczoraj miałem w Lotto i Lotto Plus 1/6 a wy ?
fiola dodaj do tego 74 15 i masz zestawik na 2 los...
O 14:00 Polacy grają i walczą z Hiszpanami o brązowe medale chłopaki dadzą radę ja w nich wieże a wy ? A mistrzem oczywiście zostanie Katar bo w grę wiecie co wchodzi ?
isia....no tak ale to co mi sie sniło w niedzielę to wchodziło w czwartek lub w piątek
mnie się cos kojarzy szukac 66 ??? niewiele pamietam...
A po emocjach piłkarzy ręcznych przyjdzie czas na zawody PŚ w skokach narciarskich i oby Stoch udowodnił w jak wysokiej jest formie bo stawiam że wygra znowu a według was ?
A ja śniłem o: rozstajnych drogach i skrzyżowaniach dróg,na każdej rogatce była liczba,a było ich 7em:7,17,31,37,57,67,77
Ale jeszcze mam ważny kupon na następne losowanie Lotto i Lotto Plus a wy macie jakieś sposoby na liczby i ile najwięcej w życiu trafiliście i czemu nikt ze mną nie pisze ?
Brjan ie grasz???
53,61
zgrywus 10
islaOd kilku dni,przymierzam się do gier światowych,poprzez
Anglię i Irlandię,mam tam rodzinę
Anglię i Irlandię,mam tam rodzinę
Brjan a przeca ci dobrze szło???
witam -nie no niezła wy...jebka w kosmos -jest tam zdrapek?albo jakiś znawca zdrapek -wczoraj w neonowe 9 miałe osiem 9 i jedną 8 -oczywiście wygrane były po 2 zeta -jeno pole 5 zeta -a 8 przegrana 69ttys999-mi sie uzbierało 19 zeta -ale o ziwo ziś poszłem po grać multi i zdrapki nie było neonówek 9 wziąłem super 7 i co...mam wszystkie 7 siódemek na losie wprawdzie wszystkie czarne ale ....chyba same 2 zł nie będziepierwsze wie to 2 zeta zaraz alej poodkrywam ale to by było ..ciu...stwo jakby same 2 zł za
az się boję dalej drapać...żeby samych 2zł nie było ,ale chyba tak niema-teraz 3 pomalutku zdrapie
Według was które miejsce zajmę na koniec sezonu w F1 ?
I mam UFC które pożyczyłem od kolegi bo chcemy się zmierzyć w bezpośredniej konfrontacji a ja grałem ale Fight Night Champion czyli n\boks i dobrze mi szło.