Wpisy 2 261 368 – 2 261 467
1 lutego 2015 12:57 → 1 lutego 2015 13:36, 100 wpisów
Dawać losowanie...
ale jak edytować to zdjęcie jak nie mam opcji multipasko tylko google plus jakiś hangaust jak to przenieść do profilu multipasko ????
Odszedł Joker. Teraz czas na ...Ekstra Przekręt.. .
......................................................
Debilny wynalazek TS.
......................................................
Debilny wynalazek TS.
tak jak się kasy nie ma to się jest szczodrym sprawa się zmienia jak się ma kasę
No i po obiedzie a za godzinę meczyk naszych biało-czerwonych !!!
w swoim profilu masz zmień zdjęcie ,daj przeglądaj i zaznacz to co chcesz dać powinno wejść
Miałem zupę warzywną z torebki i gotowaną goleń indyka a wy ?
Jeszcze godzina do losowania...
................................................
................................................
Wn jeszcze trochę ludzie zrozumieją że Ep to przekręt dziś 5000 -10% podatku w miarę a za 15 lat kupisz.jajko a za 20 zapałki
http://kobieta.wp.pl/kat,65524,title,Kobieta-ktora-chciala-zamowic-pizze-przez-numer-alarmowy,wid,17217322,wiadomosc.html?ticaid=11443d
snoprk6 chodzi mi o piłkarzy ręcznych. A woźny był przed chwilą w sklepie ale mama mówiła że nic nie kupił bo pode mną sklep jest wydzierżawiają rodzice.
Greg.. .
.........................
.........................
Miałem zupę warzywną z torebki i gotowaną goleń indyka a wy ?
Kto żre zupę warzywną z torebki, ten będzie miał ...sraczkę.
...............................................
...............................................
Jaki stawiacie wynik Polska vs Hiszpania zupa warzywna z Biedronki mrożonka.
Dalem 9/9 licze ze cos wygram w multi o 14
Na boksera aby dać lepsze sparringi co muszę według was zrobić ? Aha i sam nie wiem z której pozycji walczyć jestem praworęczny ale z lewej lepiej mi się walczy dlaczego ?
A co mam przekazać od was panu woźnemu i wujkowi ?
Wbijać na moj profil i zobaczcie moje typy dobre są?
Jezeli cos bedzie to wszystkim stawiam piwo!
M,usze kiedy na tenisa z nim iść na hali bo już z 4 miesiące nie grałem z nim ale wszystkie mecze a chyba było ich z 10 przegrałem niestety co piłka dłuższa to aut krzyczał !!!
macie jakis cudowny eliksir na bol gardlo i chyba od niego mam mega bol glowy i 38,7 temp czym ta goraczke zbic polipiryne bralem ale moze 1 tabs za malo 2 wezme
Typuje ktos na 14?
gryks776 od kogo masz ból ? Kup FERWEKSA wiem że źle napisałem ale mi pomogło zapytaj w aptece.
Wygralem w drzewku szczescia 400zl !!
gryks76 mam pytanie słuchaj kolego tam w twoich okolicach ładne są może wolne dziewczyny ?
Gryks...
Sposób sprawdzony na ...sobie.
..........................................
Na gardło pomaga woda utleniona.
/Trzeba ja rozcieńczyć: łyżka wody utlenionej na szklankę wody/.
Sposób sprawdzony na ...sobie.
..........................................
Na gardło pomaga woda utleniona.
/Trzeba ja rozcieńczyć: łyżka wody utlenionej na szklankę wody/.
Greg wbij na moj profil i zobacz typy moje dobre sa?
Licze na jakies 7,8 trafionych
krzysztof polki gdzie by nie byly sa najpiekniejsze tylko nie zawsze ta odpowiednia jest blisko nas
pawel22655 ty w galerii bo jest taka w mieście gdzie się urodziłem i daleko nie mam do niej z 18 km też ładne dziewczyny się kręci jak pamiętam ale jak tu zagadać do takiej ?
Krzysztof zgłoś się do programu kawaler do.wsięcia są tam nieraz takie dupy
pawel22655 a skąd ta pewność ?
A masz kolego może blisko kolekturę pawel22655 kto mi wyśle jednego Multi Multi na 5 skreśleń ?
Skad pewnosc? Jest duzo kolo siebie licz i 6 wpadnie na 100%
Ale wygraną się dzielimy oczywiście ?
krzysztof c , jak nie zagadzasz to twoja strata zapytaj się czy by nie poszła z tobą na kawę albo do kina
Mam kolo siebie krzysiek
A jakie chcesz poslac?
GOLF
Gra na polu rozpoczyna się po otrzymaniu zezwolenia od właściciela dołka.
W odróżnieniu od golfa trawiastego w golfie sypialnianym grający ma wprowadzić kij do dołka a piłki pozostają na zewnątrz.
Gra na polu rozpoczyna się po otrzymaniu zezwolenia od właściciela dołka.
W odróżnieniu od golfa trawiastego w golfie sypialnianym grający ma wprowadzić kij do dołka a piłki pozostają na zewnątrz.
Regulaminowy sprzęt ma posiadać twardy trzonek. Właściciel dołka posiada prawo sprawdzenia twardości trzonka kija przed rozpoczęciem gry.
Właściciel pola ma prawo ograniczenia długości kija w celu uniknięcia uszkodzenia dołka.
Właściciel pola ma prawo ograniczenia długości kija w celu uniknięcia uszkodzenia dołka.
Wyślesz mi proszę oddam ci te 2.50 wyślesz 17,21,26,66,78 z twoich mam.
Zasada gry jest wprowadzenie kija jak największa ilość razy aż do momentu, gdy właściciel pola będzie zadowolony i tak grający jak i właściciel pola uznają grę za zakończona. Nie uzyskanie pozytywnego rezultatu może spowodować, ze grający nie uzyska w przyszłości zezwolenia do gry na polu.
Za sprzeczne z dobrymi zasadami uważa się rozgrywanie dołka niezwłocznie po przybyciu na pole. Doświadczeni gracze poświęcają znaczna ilość czasu na podziwianie pola. Specjalnie dużo uwagi przyciągają zwłaszcza wspaniale ukształtowane bunkry.
Za sprzeczne z dobrymi zasadami uważa się rozgrywanie dołka niezwłocznie po przybyciu na pole. Doświadczeni gracze poświęcają znaczna ilość czasu na podziwianie pola. Specjalnie dużo uwagi przyciągają zwłaszcza wspaniale ukształtowane bunkry.
Ja poslalem tylko za 2,50 bo sa tylko 6 pewnch liczb a te 3 to nwm
pawel22655 pocztą ci oddam te 2.50 tylko podaj adres.
Dobra jak wygramy to nic nie musisz oddawac mam te same liczby i beda te liczby na pewno
pijmy za to żeby stolarze naszych trumien jeszcze się nie narodzili.
Nie sadzisz?
Krzysiek to powodzenia zycze 5/5
Ale 5 idź wyślij bo ja nie pojadę teraz wyślesz czy nie 17,21,26,66,78 ?
Czyli 7 stowek w rece masz
Wyślesz czy nie e liczby ???
Postaram sie wyslac tylko zjem obiada
Ciekawe ile osob teraz te liczby wysle hahahah
Jeszcze raz ci piszę nie pojadę wyślesz mi tą piątkę dzielimy się po połowie pasuje ?
Tą moją 5 wybraną z twoich liczb ?
Jakbym mial te 70 tysiecy to bym zainwestowal w fure
Jak ja tez wygram to zie ne dzielimy zatrzymaz sobie 700zl
Ale dla pewności przydało by się jeszcze jedną piątkę zrobić ty.
Bo bym mial jeszcze kilka zer
Ale wyślij aby a jak z kasą ?
Wlasnie zastanwiam sie nad tym bo ta piatka wpadnie na sete
Jestem po wyplacie to mam kase
17,21,26,66,78
35,42,66,76,78
Kiedy je wyślesz ? Jak przegram oddam ci 5 zł ok ?
35,42,66,76,78
Kiedy je wyślesz ? Jak przegram oddam ci 5 zł ok ?
35 moze wpadnie na 10%
Ale która piątka 1 czy 2 ?
Za 15 min lece do kolektury
Dobra wyślij te dwa zakłady !!!
Ale to moje będą ok ?
Liczba 35 w drugim kosowaniu nie jet pewna daj 14
Ja mam ale na losowanie Lotto Plus bo na 2 miałem.
I kilka lat na piątkę się czaję może w końcu 700 by się przydało.
OK 14 zmień.
Nie startowałem na radnego tylko wujek który nie został tylko ten co był pan miał 35 głosów a ja na sołtysa ale na 6 kandydatów nawet 1 głosu nie dostałem na około 60 osób.
Bo chciałem startować a sąsiadka co u mniej kwiaty kuję często zgłosiła mnie i nawet ona głosu na mnie nie oddała franca jedna.
jak startujesz na sołtysa to musisz w gumiakach chodzić inaczej nie wygrasz . Jedź do miasta i se kup .
krzysztof c trzeba bylo polskie jablka rozdawac na miescie,biedron rozdawal i wygral